Wednesday, March 2, 2011

::Kegembiraan::


Assalamualaikum......
Weekend lepas adik aku yang no 3 dah start sem baru. Biasala..dia ikot oversea punya cuti sem. Alang2 nak pergi KL hari Jumaat tu, aku pun follow la..lalala Walaupun masih tidak sihat tapi tetap nak pergi KL! Plan mesti berjalan seperti yang di rancang kan.! 

KAWAN
Untung juga ada kawan baik ni. Boleh minta tolong time susah. Tq kesayangan hamba kerana memberi bilik tumpangan di UPM yang selesa~hehe Tq juga kerana sudi breakfast bersama2 saya dan En.PZ di pagi Sabtu itu!Tq kasi pinjam baju aleh2 dapat terus baju tu!:))

DATING+SHOPPING
Hari Sabtu pergi Times Square sebab memang dah plan nak SHOPPING!!!! Tapi bukan aku je ye yang shopping, En.PZ pun same!Kalah aku!=__+" Tq En.PZ sebab teman saya yang cerewet nak mampus ni cari heel.. Aleh2 tak dok kite pergi usha wedges pule...Tq sebab teman saya duduk selama 2jam kerana perut saya sakit yang teramat. [Tu la..Degil..Tak sihat nak juga dating!Padan Muke!] Tq sebab kasi saya t-shirt couple Body Glove!!Suke gilas!Tq sebab rela hati bagi saya tumbuk awak.muahahaha!!!!!!!!!!!  Tq juga sebab slumber gila hantar saya dan berjumpa abang saya! Sori tak dapat teman cari baju purple PDi tu. Sori tak dapat teman beli hadiah mama awak. Semua kerana SAKIT PEROT!!! [tetibe teringat baju kemeja petak2 color pink lusuh di PDI tu.....Cun habis le!]

BLOGGER
Dah plan dengan CC bonget, Azza senget, Razman bengong nak jumpe di Shah Alam pada Sabtu malam.. Memang terbaek la.. Siang dah seharian berjalan aleh2 malam nak kuar lagi.. Nasib sempat rest pastu lewat malam turun pergi Shah Alam dari Cheras. Jumpe la si senget2 kesayangan semua tu!! Tq kerana sudi jumpe saya dan En.PZ walaupun korang bahan kami.=_="[Siap ko razemang!!] Tq Azza sebab beria2 mau jumpe saya dan abg ipar..haha Tq CC sebab kasi saya tumpang tido di rumah! Tq CC sebab hasut saya beli heel!! Tq CC sebab belanje breakfast! Tq CC sebab teman saya tunggu En.PZ di Alamanda!Tq CC..eh..asyik CC je...malas la..lalalala

Photobucket
Heel yang dicari2 selama ini!Gila suka noksss! Aleh2 di Alamanda yang ado.. Di Nose yang lain sume dah tak da...huhu TQ CC! Eh jap..jap...AZZA!!JGN JELES!!!! CC DAN SAYA PUNYAI HEEL YG SAMOOO!

Photobucket
Wedges yang berjaya di rembat jugeee... TQ En.Pz 4 ur suggestion! ^_^

Photobucket
Ha....Sebenornye..aku ada lagi 1heel yang tak pakai2..Tersimpan dalam almari..Sorok dari mak aku..Kalau mak aku tahu... mesti kena bebel!lalalala


Photobucket
Kesayangan sekalian!!!Asal aku still nampak pendek walaupun pakai wedges??Nyampah!

Photobucket
Sekalian makhluk di malam hari yang tak reti nak balik rumah walaupun jam menunjukkan pukul 4AM!!!!!!

Photobucket
Photobucket

\^_________~/V


Pensil/Surat:Ku seru mood untuk menulis report praktikal kemari...................



7 comments:

erine roslan said...

gemoknye

iQa~ said...

sukaaaaaaaaaaa...
muka bahgia...
hik3~

Wanie-san said...

gedged:
kuang ajo!!!aku punya berat 42kg tau!bukan 45kg lgi!haha

tataq iqa:
hahaha mmg suke poooonnnn!!!

deAnza-wAnda said...

cantekk ah wedges tuhh...

Alexandriana Alia said...

wahhh,

aku rindu kat CC senget benget tu... nak jumpa beliau gak!

banyaknya koleksi kasut... jeles2!

asna cute said...

nasib baik asna pregnant tau! klu x dah serbu juga nose beli kasut! ;D

faradeeba said...

hai wanie-san!
dh lame tk jenguk sini.
en. PZ? pewit pewit! :D
cntik ouh heel n wedges tuh.