Friday, June 10, 2011

::Confident saja::

Assalamualaikum.....
Sekarang musim cuti sekolah. Banyak benor kenduri kahwin yang kena attended. Masalahnya bukan kawan aku pun. Kawan Mr Lidiman. Hahaha Terpaksa follow. Terpaksa ke? Ok. Paksa rela dengan keadaan yang separa normal but not totally normal. Yela, dengan face yang bercium dengan jalan tar, mahu pula jadi normal pergi kenduri kahwin kan. Nasib bukan aku yang kahwin. Haha Kalau tak, mahu aku postpone my weeding. :p
Bila dah berwajah kepelikkan ke majlis kahwin ni, jangan buat muka terkejut la kalau mata semua tertumpu to ur face. Buat selumber kebadakan sahaja. Kulit badak tebal kan? So, tebalkan saja muka anda. Asalkan anda dapat makan, perut kenyang, nampak pengantin, salam, ambil berkat, ambik gambar bukti anda datang selepas tu paham2 la. Mintak diri pulang la. Jangan biarkan saham kefemesan anda melonjak ke tahap maksima.

Photobucket
Nampak tak?nampak tak cacat?Tak nampak kan?Kena la pandai cover...:P

Photobucket
Okeh.biarkan badan kiri anda mengadap camera jika anda mahu selamat.

Photobucket
Jika badan kanan anda mengadap camera jadi la seperti di atas. Hampeh.

Photobucket
Tak payah susah-susah nak intai.Memang terang lagi bersuluh la cacat nye....
Ni baru 1 kenduri kawen. Padahal aku pergi 2 kenduri kawen dan satu dinner di hotel. Tapi gambar nya tak tak ada kat aku. So tak dapat la upload....Confident je ada penampal di muka. Memang dasar tak tahu malu macam gitu la..... =_="

Pensil/Surat: Sekarang dah tak perlu pakai penampal bagai! Luka sudah kembali pulih..^_^/

4 comments:

iQa~ said...

xpe tatak..senyum ttp maintain cantik ok.. =)

Aujinz said...

alaa..cik wanie-sang.. rileks rileks..
sok lusa ilang laa tue..

jangan makan kicap, nanti berparut.. koh koh koh

Lelaki Ini said...

adeyh2!
moga muka awak kmbali normal!

nasha_libra said...

blh kutuk je ke kat cni?haha...ko apsal??xcident ke?msti teringat kat mr lidiman la 2,lalala..aku da jd follower,xreti2 ikut aku gak??~~~