Thursday, September 17, 2009

::Kali TerAkhir::

Aku akan pergi meninggalkan blogku dan kawan2 ku sekalian selama
1weeks aka 10days...
Esok aku akan berangkat Pulang b'sama motoku..
Mane bleh tinggal....My Love My Soul tau!~~

















































































Percaye kat aku mmg idop2 ler kne tipu..huhu
Aku pulang b'sama Pakcik ku ler..
Klu naek moto,sure Xraye aku!
Xpasal2 sakit tulang belakang..huhu
Aku akan pulang ke kampung halaman di
KESOM,MANIR,K.TERENGGANU
[xcited..2la 2lis bosar2!]

Family aku plak akan b'tolak ke Terengganu ari Sabtu..
So,aku sampai dlu ler...
Plan pakcik aku nk blik ari Sabtu coz ari Jumaat
makcik aku still mgajar but kerajaan dah bg cuti mulai esok..
So,kitorg 2kar plan ler!
Xsabor nak raye di desa..
Jumpa tok..
[Tokki dua2 belah dah xde..='(]


Aku dah start packing barang2 ari Ahad lg..
My rumate sume dah serabut tgk aku xcited
duk megemas...hahaha
Biskut raya yg aku tempah dah dpt..
3 balang So 3 jenis biskut ler kan...
Tp bukan....
Aku bwk blik 2balang tp 3jenis biskut..
Sebab 2 jenis biskut aku dah makan awl2..
So tinggal separuh jew..lalalala
[sori mak cik wan cun~]


Dah tinggal separuh..aku dah Ngapppp dulu..
[Nanti aku gabungkan m'jadi 1balang]
Best woooo!!!
Xsia2 ak tempah tiap2 tahun.....

Beg balik Kampung...
1Beg penuh Baju
1 beg ade 2pasang Heel
1 beg Penuh Make up..

Heel Raya..
Recyle Heel Konvo + Heel Presentation ETR
[xyah beli yg baru!Bis citer!]


Ape2 pon..
Saya NURUL HAZWANI BT ABDUL GHANI
ingin meNyampaikan Salam Sesuci Lebaran Kepada Sume2 Kwn2 &musuh2 sy..
Dan org tidak dikenali~
Hati2 pulang ke desa..
Siapa yg pulang ke desa dgn moto
[watever ler motosikal,motobot pon]
Pesan kat org2 umah..
sediakan tilam awl2..Sampai je boleh terus landing.....
Yg naik kereta pula..
Bawak slow..
Jgn pecut..Kesian pembonceng motosikal tau!
kne percikn air,api dri excoz anda!
Kepada yg menaiki bus..
pesan kat driver bus..
nak belok ke nak stop ke..
tgk side mirror..
tkt ade motosikal kat tepi..
nnt t'gilis plak...
SEKIAN BEBELAN RAYA DARI WANIE-SAN..


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR & BATIN



Pula/San : Raya tahun lepas paling xbest sbb raya kat Johor..So..tahun ni kne Raya sepuas2nya!!!!!

6 comments:

nEeRZa said...

ko poyo skali packing seminggu sebelum raye. HAHA

nEeRZa said...

ko poyo skali packing seminggu sebelum raye. HAHA

Wanie-san said...

biasela...sje packing awl2...nak semakan bilik..huhu xcited wei nak balik!xmacam hang!

nEeRZa said...

haha..
cian wanie...
2jam lebih tggu
smpai tudung x molek dah..
hehe
sabor ye cik wanie
kslm kat org tganu kite.
HAHAHA

chipsmore said...

selamat ari raya maap zahir batin ;)

armouris said...

info tentang tulang belakang kat sini - Masalah Cakera Tulang Belakang