Sunday, February 6, 2011

::Keciwa::


Assalamualaikum...
Perlu menerima hakikat yang aku sudah tidak lagi addicted dengan blog!Owh.. Mengapakah ini semua berlaku...huhu Actually, malam ni ada la sedikit seciput sezarah mood nak update blog. Bukan tak ada cerita, BANYAKKKKKK sangat cerita tapi MALAS dan MOOD tiada langsung!

Pepagi tadi time nak siapkan breakfast, mak aku dah sound aku awal2... "AWAK TAK BOLEH MAKAN BANYAK! BADAN DAH NAIK!PIPI DAH BULAT!" Perghh sedih gila! Sekarang nak makan je kena bebel. Semua makanan untuk aku di catu. T___T Ni semua angkara nafsu makan la..! Mak aku nampak nafsu makan aku melampau2. Siap sound cakap semua nampak kembang! Aduh!=__=" Kat FB tak payah cerita la!Memang kena bahan je sebab nampak berisi! Pastu mula la memasing buat spekulasi sendiri. Cakap aku tengah bahagia dats why aku berisi. huhu Kat chat FB pun ramai yang cakap aku berisi..ayooo..

Tapi ada betul jugak! Rasanya semua ni salah seseorang. Dia penyebab utama aku jadi kuat makan! Tapi dia, empunya diri tak gemok! Suruh aku je jadi tembam!Cis! 

Photobucket
Pic terbaru yang nampak gemok PENDEK! Mak aku cakap nampak ketara sangat!T__T

Photobucket
Tembam kah!?? Makan..makan...Best..best...Tapi...sob sob sob

Photobucket
----------Pipi tembam-----------

Photobucket
Tak mau jadi buncit macam sugar daddy!

Photobucket
Pakai tudung bawal pun still nampak tembam!uh! T__T

Eh?Berapa post dah aku cakap pasal aku gemok ni??Eh!AKU KURUS LA!!! *Memberi semangat untuk diri sendiri* :p


Pensil/Surat:Bahagia sangat2. Makan pun banyak sangat2!

9 comments:

jee yunus said...

tak pe berisi sikit...janji sihat..jee lg berisi tau..hati byk senang la wanie..(:

nurayunni said...

xgemok la....makin cantik de la...

Aujinz said...

biar aaa tembam.. comel ape...
koh koh koh...

izzad b* said...

ala, comel je :)

ber_u_wang said...

tak de la gemuk sangat.. ok apa nampak makin comel.. dan kalau nak pakai baju pengantin tentu banyak size kan pizi?

Ann said...

asalkan diri bahagia..hehe

~AmyLiana8886~ said...

mane de tembam.ok la tu dik..

Arief Arf said...

ok la tu mane ade gemuk.
tu gambar yang pokok2 straight2 tu kat mane? nampak cool

iera said...

xpe la...b'isi ck je.
Sme mcm adik iera yg bongsu tu...asyk kne tgo di ma n abh Iera srh mkn ckit... Kdg2 mcm kesian la plk...hehe