Monday, January 24, 2011

::Parah::

Assalamualaikum...
Penangan tidur selepas asar memang malam mata payah gila nak lelap. Esok kerja. Terbaek la wok!

Bukan itu yang mahu di ceritakan. Apa perubahan ketara sangat ialah aku sudah TEMBAM! Ouh no... Sesetengah orang cakap ok sebab berat aku sebelum ini 36.5 kg. So sangat2 ler underweight. But now, setelah sebulan lebih berat aku 41kg. Perlu suka kah?Gembira kah? Ketawa kah? Mahu salahkan siapa? Apa puncanya? Damn! Diri sendiri yang bersalah!

1) Dulu punya la makan setengah senduk tapi acap kali makan. 
Now, penuh satu pinggan dan tetap acap kali makan. Sigh.

2) Dulu tak ambik apa2 supplement.
Now, mak aku bising suruh ambik Vitamin C. Aduyaii..

3) Dulu pergi kelas belajar.
Now, pergi kerja bekerja. Perghh

4) Dulu merana.
Now, bahagia. [Eh?ada kaitan ke??]

Photobucket 
Picture terbaru yang obvious nampak aku berisi. Ayok..Ayok..Ayok.. 

Pensil/Surat:Hati mudah sensetif benor le sekarang.


11 comments:

ber_u_wang said...

ok la tu baru nampak anggun pakai kebaya...



apa apa pun uncle suka dgr wanie dah bahagia... makin kaya la maxis atau celcom lepas ni..

Lelaki Ini said...

wah!
dah makin bahagia!
suke2...
sy jewk masih berduka..s
sedeyh2!

Solehah said...

selalunya lepas keluar bekerja, mmg badan akan naik kan..

Solehah said...

selalunya lepas keluar bekerja, mmg badan akan naik kan..

Aujinz said...

semakin bahagia sudahhhhh.. ok laa tuh!

koh koh koh..

Arief Arf said...

41kg???
ringan gilaaaaaa
hahahahah

p/s: sorry dah lame tak menjenguk. X)

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

berat 41kg?

tu berat kak gebu time skolah menengah

hahhahaha

✿(^^,)✿

erine roslan said...

aku suka kau gemuk so aku bleh nampak kurus. lalala~

Ann said...

comel lah skit kalo gemuk skit..nk comel byk, kene lah gemuk byk tau

aliefcmoi said...

41 kg???? tu kira okay la tu..jgn sampai 60kg taw..hehe.. btw,,selamat pengantin baru(sbb kat atas ni ckp,dah bahagia..hehe) jgn lupa dtg dan follow blog saya k..jgn lupa follow..-> http://aliefcmoi.blogspot.com/

amad_bobo75 said...

tumpang lalu...hehe, lawa blog..
sje je na rmi kn kwn...ni link ke blog sy: http://www.adaapadengan.blogspot.com
selamat berblog ea...