Saturday, October 31, 2009

::Bukan Niat Mau Busy Body::

  • Dugaan Encik Blog merayu2 supaya di update
  • Hatiku merayu2 untuk melupakan perkara itu
  • Tanganku Merayu2 supaya menaip cerita t'sebut
Susah nak mulakan..
Tkt t'salah taip aku yg t'kena balik...
Niat di hati mahu menolong..
Tp klu t'salah tolong aku merosakkn hubgn org..


Beginila...Mmg xsalah untuk seorg lelaki b'kahwin4..[en.pjg dun do dat!]
So..kawen bleh 4isteri so kapel pon bleh 2,3,4 kekasih atila kan..
Tp..bagi aku..Aku xsanggup kamu iaitu LELAKI melukakan hati mane2 kwn perempuanku..
Wpon kau juga kawan lelakiku..Tp kau patut memilih salah seorg sahaja ppuan yg layak untuk kau..
Aku tahu kau boleh membahagiakan mereka..
Dan salah seorg daripada mereka sanggup b'kongsi kasih tp seorg dari mereka tidak sanggup..
Hatinya begitu mulia..cintanya tulus ikhlas untuk kau..
Sanggup betul kau m'perlakukan dia sebegitu rupa..

Mcm nila sonang cite..[Mals nak mengarang ayat2 jiwang!]
kwn lelaki aku ni nak kate playboy xjuga tp die pandai mengayat.
Die xbleh b'jauhan dgn kekasih hati...bile dekat..die caring gile!
tp bile b'jauhan die akan cari ppuan laen..so bile die dekat balik dgn kekasih hatinya die ok balik..
so dlm mase yg same die ade 2org KEKASIH HATI..
So..skrg aku xtau ape kisah cintanya..aleh2 bile jmpe member lame aku..
Ak dpt tau member lame aku ni b'scandal plak ngan bdk laki ni..Aduh...[xkan 3org plak ko nye awek!]
member ak ni plak mintk tlg aku siasat yg bdk laki ni kapel xlagi dgn kekasih2 lame die 2..
Coz lelaki ni pandai mengayat..Die seorg lelaki yg LAYAK B'KAHWIN 4!die pandai membahagiakan semua kekasih hatinya..tp kekasih2 die ade yg makan hati..
Ak malas nak ambik tahu tp bile member lame aku mintk tlg..serba salah jgk..[Hati masih b'salah coz t'lepas cerita..]


Pula/San:Beb!aku tlg hang pas bis final la ye..aku cari baju penyamaran dlu..skrg mase suntuk..xsompat nak cari!

Thursday, October 29, 2009

::Harap Maklum::

Posisi:
  • meniarap
Keadaan diri:
  • bdn dibwah tangan di atas
  • mata dah hampir t'lelap
  • menaip dgn sebelah tangan

Final bakal menjelma..

daku semakin xcited..
tp sepatah haram pon xstudy lg..
so pasni..

NO MORE BLOGGING
NO MORE FACEBOOKING
NO MORE OVER DOS SLEEPING BEAUTY
NO MORE EATING..[erkkkk??]

entry pasl Melagho ngan En.Pjg sy pon xsempt nk buat..
ok2..so tarikh sambungan m'lagho akn di maklum kn kemudian hari..

Maafkn daru kerana tidak sempat memberi komen2 kepada entry blogger yg ak slalu menyibuk menmbahkn kemengarutan kt entry diorg..

Pula/San:doakn kejayaan daku.."YaAllah...permudahkan segala urusan NURUL HAZWANI BT ABDUL GHANI.Berikannya kejayaan di dunia dan akhirat"Amin...

Tuesday, October 27, 2009

::Kadang2 Bengang Jugak Aku::

Mcm2 ragam btul kalu duk umah sewa rmai2..
Aku akui..Rintangan...Cabaran..Onak..Duri..
Aku tempuh sume 2...
[Cit!ayt org mengong!]
Yela..Aku ni duk umah sewa 2tingkat setengah..
12org 1umah...
[bunyi mcm ramai kan??cube dtg umah aku..mcm 2,3 org je 1umah coz umah ni bosar!]


Bilik aku kat tingkat setengah 2..
Atas nun jauh di sane!
1level tu 1 bilik!
1bilik 5 org-1org=4org.
[sbb my rumate sorg 2 tido kat hall bawah coz nak jage anak die..Ali n Bobo]
Kitorg 4org tp yg kaki bising n melalak 3org je..
Yg sorg lg 2 duk dgr earfon sebatu bleh dgr lagu ape die layan!
Kuat gile!Pas2 bile kitorg ckp mule la die melalut..
[nnt aku tulis entry pasal beliau..leh wat koleksi lawak]

Okeh!cukup menceritakan pasal rumate2 aku yg sewel..
Disini aku hanya ingin meluahkan perasaan..
Melepaskan geram..
Aku malas dh nak marah2 coz td aku dah menunjukkn kemarahan aku!
Cume xpuas ati ler..
Adat ler duk umah sewa..masing 2 kne ade responsibility msing2..
Umor sume dah 22TAHUN!
xkan nak kne cakap satu per satu mcm budak2 kecik yg baru nak
belajr makan,minum,basuh berak sendiri..
[pengotor punye semek!]

Okeh!cukup memberikan hint2...
Td..aku nak masak..mmg slalu sgt klu aku msuk dapur ade je benda aku bengang..
Yela..pandai guna dapur tp xpandai kemas..
Td aku nak masak sambal kentang..
Pas2 mase g kat sinki aku tengok penuh pinggan..cawan..
Sumenye sudah dibasuh..
[mmg umah sewaku masing2 rajin basuh pinggan mangkuk]
Okeh..dah basuh..Fine..Tp pinggan mangkuk 2 sume yg sudah di basuh semalam..
Penuh tepi sinki 2..sampaikan xada ruang nak wat sesi potong memotong kentang..
Yg aku bengang..B4 aku nak masak 2..
Adela sorg minah umah aku ni duk masak mengoreng ler..
Tp die xde nak ambik pinggan 2 susun kat dlm rak..
Siap die tlg menambahkan kesengsaraan sinki 2..
Aduh..ape la ko ni..Malas bebonar ke??
Aku pon ade paper wei..
Ko 1hb aku 2hb..xde bezo nye..
Kuar tiap2 ari bleh plak..
Xkan nak susun pinggan pon xbleh??Bukan ko slalu wat pon..
Xpatah tangan pon klu ko wat..
[cilok ayat mak cik wan cun slalu bebel kat aku..]
2 sekian hal pasal pinggan b'susun kat tepi sinki..
Ni kes sampah plak..
Aish..ari 2 ak baru ckp ELOK2 kat ko..
Aku back up korg..Ak siap pesan kat ko dpn2..
"Kalu kwn2 awk masak pas2 tgk smpah penuh pergi buang ye..tkt a*** bebel"
Tgk..aku tgur dgn sopan..Pas2 ko bleh jawab..
"sy kalu masak pas2 tgk smpah penuh sy buang"
Yeke hang buang??xpenah hayat aku nengok pn..
Tp xpe..think positive..
Tp tadi sampah 2 siap sudah di ikat pon!
xkan xleh g buang!Buang xsampai 1 minit pon wei!
Ni dah ler xbuang sampah yg sedia ada 2..
Siap plastik smpah yg aku letak semalam xde die nak baiki elok2..
Pakai campak je sampah 2 pas2 plastik 2 jadi b'lipat..
nnt smpah t'keluar la dri plastik 2 wei!
xbleh ke baiki skit..b4 ni ade gak aku perasan yg ko xkan baiki plastik smpai 2..
Tp aku pikir ko nak cepat..tp arini pon same!
Pas2 time aku masak..
Aku kemas sumenye 2 smbil buat dgn hati xikhlas n marah!
Aku hempas2..tolak grill kuat2..
Sampai kwn aku yg duk bwh pelik..
Biasenye aku xde buat keje kuat2 mcm 2..
Ha!tau ko naek atas duk dlm bilik senyap2..
Cukup pasal sampah..
Ni pasal minyak plak..Aku tau bukan die sorg..rmai lg
t'masuk rumate aku yg sewel ni gak..
[tp kalu ngan kwn2 aku ni aku sound direct je..]
[sonang..xde ambik ati ke ape..]
[Suh buang smpah puji2 skit..hohoho]

Pas gune minyak 2 klu xnak tuang dlm bekas balik tutup ler dgn penutup kuali 2 wei..
Ni x..Biar je t'bukak t'nganga!
Sehari ke duahari ke..Kalu xde org gune mcm 2 ler!
Pas2 cicak ke duk jilat korg xtau..
Ari 2 minyak baru je lagi gune..
tp ade sorg insan 2 x tutup pas beliau gune..
Aleh2 ade lalat mampus dlm minyak 2..
ke x m'bazir namenye 2...
Kalu tuang dlm bekas pon xde nye tutup balik!
Xke bodoh name nye 2!
Ape motif ko tuang dlm bekas tp ko xtutup??
Same gak!Aduh..
Xkan sume nak kne suruh kne ajar..
Ko duk umah mak ko xajar ke??
Ke ko yg xnak ambik tau..

Aku ni mals gak wei..
Korang tanyela mak cik wan cun 2..
Sure sonang2 je mulot beliau melepaskan kata2
ANAK DARA SORG PON PEMALS!
ha!ambik ko!Tp aku ade gak sifat tanggungjwb..
Kat umah bleh ler nak malas2..
Kat umah sewa masing2 belajar..ade kerje masing2.
So..Masing2 kne la menanam sifat RESPONSIBILITY
Kalau korg jadi anak mak cik wan cun..
Sure dari kocik korang dah di kenyek2 jadi lempeng!

Ponat dah..xmoh bebel2 lagi..
Dah lepas geram..1st time wat entry pjg2...

Pula/San:Kalu xpuas ati meh b'gaduh pkai senduk! Duk umah baru nnt ne wat jadual pembuangan sampah n pengemasan dapur & umah!

Sunday, October 25, 2009

::Kerinduan Mengatasi Kesabaran::

  • Layan Muzik.Fm[skema2..]
  • Kepala pening sbb baru pas b'jemur tgh panas [budus punye diri]
  • Mata mengantuk tahap cipan nak mati
Oh oh oh oh...watever~
En. Panjang sy mau pulang KL arini..
USM cuti study week...
[Daku xde study week plak!cit!UiTM saje cari pasal!]
Munge2 di hati baru je membiak2...
Plan dis wik nak g Sunway Lagoon...
[abis la kalau PakCik Ghani muncit bace blog aku ni!]
Nak mandi manda ngan maen extreme park!
En. Panjang b4 ni xnak maen extreme park coz die fobia..
nnt msti 1 permainan je die maen pas2 2 sure duduk je memanjang...
Mane die tahan ngan benda2 mcm 2..
Aku plak xmoh mandi..
Nak maen extreme park..so..
dua2 kne mengalah ler...hahaha
En. Panjang suh daku m'survey ubat tahan muntah..
Aku plak kne pakai sunlock byk2..
Nnt muke mengelupas teruk!
2la aku xmoh mandi sebonarnye~~
Baru je pentengahan tahun ni pergi sunway..
Pas2 kne pergi balik..
[En.Panjang jeles aku g ngan parents ari2..]
Sape2 nak join meh ler..
Transport sendiri..duit sendiri..
[banyak cantek aku nak support plak!hoho]
Cupcakes En. Panjang esok malam dpt..hoho
Xcited plak nak tgk hasilnye..
Hope puas ati ler..
Jenuh daku mencari cupcakes area Shah Alam ni..
huhu

Pula/San:Dis wik kne plan baek punye lagho!nex wik kne start study dah!



Saturday, October 24, 2009

::Start Bosan Dah!!::

Mggu lepas hari khamis dah bis kelas!
Penyeksaan dis sem dah b'akhir..
hoho
Final sem ni aku ade 3papers je..
Kwn2 aku sume jeles pas2 mule r nak presure aku suh dpt dekan sem ni!
Sem lepas pon diorg dah push aku!
Tp aku xb'jaya dpt sbb ANALYSIS aku..[killer paper tuk dak2 CS228]
hahaha [nasib lulus gak..C!bangge plak..hoho]
Kalau dpt B- pon aku dah bleh dpt dekan..
Xpela..syukurla dgn ape yg ade.....=]
Sem ni plak ade subject m'baca..sure la aku kne b'usaha b'sungguh2
tuk dapt result yg gempak..Aku mmg lemah gile nak m'hafal..
My weakness...hoho
Sian btl..Kalau dah otak mengira mmg xleh nak go on dgn subject membce la..
My Laling plak mmg lemah gile bab mengira tp bab m'hafal..PERGHHHH!!
Rase nak sepak terajang je die!!
TERER!Sejibon mcm dlm buku die bleh hafal!


Aku nye paper
2hb 11 = MAT 580
9hb 11 = QMT 533
12hb = MGT 420
[Pening2 nak hafal...]

Mggu lepas aku aku attended my friend mase sekolah dlu punye convocation..
Last minute pergi..Ponteng kelas plak 2..
lantak ler!
Mggu depan plak ade lg 1jemputan..
Aduh2....Susah jadi org fames ni...tetetetettttttttttt..
kahkahkah
Katak puru aku bg member aku 2!Layak dgn beliau!

Aku & ina mengedik sblum beliau abis convo

Beliau di apit oleh JELITAWAN & JUTAWAN..hahahaha

qMerampas Takhta yg dimiliki ole beliau..Hahaha

Okeh...buat BELIAU..Hafiz...Congrate wei!
Mesti mu t'haru aku mari mu convo ork??
Pastu mesti mu lg2 nok nangis aku bg katok puru ke mu!hahaha
Aku kan romantika skit!xmaen la skema2 alam!
Kalu sepak mu pon golek pah abg burger epal 2..hahaha

Dah2..mengarut!

Pula/San : xsabo plak aku nak convo degree~



Wednesday, October 21, 2009

::Masalah Diri Perlu Di Atasi::

Semalam aka selasa b'akhirnye hari b'debar aku...
Perghh..presentation Bel,test QMT 533,Test Listening Japanese..
Seharian aku memulunkan diri..
Project Final Japanese pon dah hantar smlm..
So skrg project QMT533 je blom strat wat.26hb dah kne submit..
Kne wat cepat2 ni!nak study tuk final plak!

Ok...Aku sbnrnye dah lame pendam sejak ari Ahad lepas..
Aku mmg baek gile dgn Kak Sha..
Aku dgn die mmg bleh go on gile2 r..
Die jenis ikut aku je..
Slalu wat keje
[xb'maksud aku buli die okay!]
Kire kalau bab keje die mmg bg kejesama ler..

Aku n Kak Sha yg Sopan~

Tp mybe sikap aku ni berubah bile jumpe LELAKI!
Aku akan jadi kasar+cakap lepas..
So,menyebabkan Kak Sha terasa..
Aku bukan ape..Aku mmg gabra n xbleh handle perasaan xsuke Lelaki 2..
Aku ade sindrom anti lelaki kot...
Rapat mcm mane pon dgn mane2 LELAKI aku mmg jadi gelabah..
So,ari ahad lepas mase nak buat video Jepun 2..
Aku,Kak Sha,Ull n BF Ull sekali ade kat kedai makan..
Mule2 2 aku xjadi pergi coz Ull ckp bf die tlg ambik kan video 2..
Aleh2,Kak Sha call bgtau aku kne pergi..
Aku dah paham sgt2 ler diri aku ni mcm mane kalu ade lelaki..
Sure punye belagak+menyampah dgn lelaki
[wpon aku xknl lelaki 2]
Sampai2 je kat restoran 2..
Kak Sha tanya aku nak tempah makan x?
Aku jawab dgn nada agak kasar n xpandang muke kak Sha.
[bleh kasi penempang size 7 gak ler aku ni]
Xnak!kite nak balik masak!OK,buat la cepat video!
Mase 2 bf Ull ade..
2la aku jadi mcm 2..
xlame lepas bf Ull bla..Kak Sha nangis..
Aku pelik gak..
Aku tanya nape,tp kak sha xnak ckp...
Xlame lepas 2 kak sha bru bgtau..
Die ckp nape time aku,die bleh tlg aku wat keje..
Tp nape time die,aku xbleh tlg die wat keje..
Aku mcm t'kedu....
Aku xmaksudkan aku xnak tlg kak sha..
Sumpah!Aku juz gelabah xtentu pasal...
2je...Aku terus terang dgn Kak Sha..
Kak Sha pon tahu aku mmg xbleh dgn laki...
Cume die terasa sbb aku ckp kasar..
Pas dah luahkan segala t'buku di hati aku n kak Sha..
Kitorg wat ler video jepun...
Dah bis wat video Jepun 2..Kitorg naek moto 3org.
Hahahaha
aku pakai helmet yg ull n Kak Sha xpakai...
Nak t'cabut tayar aku sbb aku pulas minyak kuat2 mase naek bukit..
hahaha
So...Bile aku pikir balik..
Sampai bile aku nak ada sikap macam 2 t'hadap lelaki..
Cool sudah..Tp aku sumpah!
Mmg aku rapat macam mane pon dgn laki 2..
Aku still gabra + gelabah...
[bf aku xler gabra tp malu2 kambing 2 ade gak skit2..kan syg kan?kan?lollo]
Sbb dlm mind aku dah set..
Lelaki suke kutuk ppuan..So aku xsuke nak baek2 sgt dgn lelaki...
What i can do now??
huhu

Pula/San:Sori kalau sape2 penah terasa dgn aku..Aku banyak wat org marah!HUHUHU ='(

Saturday, October 17, 2009

::Ko Halau Aku dapat Lagi Best!::

B'blogging di Lab Computer..
B'Fb..
B'farm Ville..[jom havest!!]
Mmg laju...perghh...
Sape suh UiTM xprivate!
lalalalala
Meh rmai2 ke lab Comp FSKM, UiTM Shah Alam..
Laju siot....Syok Siot...hohoho

Lega t'amat2 lega...
Dah settle pasal umah!
dapat umah lg besar gedabak!
Kawasan org kaya!
Ade security guard..
xleh balik lewat malam..nnt guard bz body..
So bak kate kwn aku..
Kalau balik lewat malam..
same2la menjiwai watak org kaya
yg baru balik clubbing pas2 mabuk2...
[biar pakai moto cabuk pon..anak org kaya yg ada style beb]
pergh!!mau kne baling ngan parang oleh pak cik ghani muncit!
So..
Lu Mrs. Tan..wa mmg mau say thank u beri strong sama lu..
nape lu x halau kitorg awl2 lg ye??
kalau x sudah lama kitorg dpt duk umah kaya 2 oOoo!
Umah 3 tingkat jgk...
cume dapur level 2..
Emm...Jenuh jugfak ler nak mengangkut tong gas naek tingkat 2..huhu
xpe2...
Syukur alhamdulillah
[sambil megangkat tangan mcm iklan BioAura]

Pula/San:Sambung wat keje.Nnt kne baling computer lak ngan K.Sya!

Wednesday, October 14, 2009

::Makian B'tukar Xcited!!::

Btl jgk..
Sabar itu Separuh daripada Iman...
Xguna nak marah..
Xguna nak benci..
Benda dah jadi kne la terima n wat sbagai pengajaran...

Ok..xgune gak membebel sesorg tp sape2 pon xpaham ape aku bebel...
Aku sbnrnye ponteng kelas arini..
Perghh,.....
Statment wat mak cik wan cun aku kasi pelempang size 6!
[padahal baru je mak cik wan cun kol suh g kelas]
Anak derhaka btl aku ni..
tetttt......Stop!haha

Sbnrnye b4 ni aku bengang gile2 kat org tengah
antara aku n owner umah sewa aku ni..
Owner umah sewa aku ni duk jauh...
So, mrs Tan[org tengah]
ler yg duk handle umah sewa ni..
Die 2 CINA tp cakap macam KELING!
Ni wat aku hangin 1 badan!
Perghhh...
Lu ingat kitorg ni student Lu boleh la wat maen2!!
B4 sain agrement, die ckp kitorg boleh sewa sampai 2 tahun!
2 years ye kwn2..remember that..2 years...huhu
Pas agremnt dh siap hanya setahun je kitorg dpt sewa!
Tp kwn aku xperasan yg setahun..
Kire ada jugak ler salah kitorg kat situ...
Cuma nape bagi short notis kat kitorg!
Tiap2 bulan mintak duit je tau!
Mrs Tan 2 dah ler kasi agrement 2 pentengahan tahun ni.
Aleh2...akhir bulan ni iaitu persamaan 31 OKTOBER 2009
kami seramai 12org kne mengangkut barang2 kami yg
sikit mcm lori kayu balak je yg layak angkut!
Perghhh!!!!!!!!!Lu Mrs Tan aku kasi pelempang
size 7 mau makan pakai straw!!!
Xpon aku pinjam pelempang housemate aku size 11,
sure lu makan pakai TUBE!!!
[sabo..sabo...]

Pe lagi kne wat..Reda jela..
Dah ler depan umah dah t'tampal TO SALES..
Bapak malu kitorg!
Org pon pikir umah ke org didlm umah tuk dijual...
Ingat kitorg ni leh dijual ke...
Perghhh...
Sure jejaka2 tampan yg lalu depn umah kitorg ni xpandang dah kami
yg cun melecun ni!Sapa mau jawab???
[sekali lg statment berani hidup!]

Tp..
kdg2 ade hikmah gak...
Xcited nak pindah umah baru bukan maen..
2la aku x g kelas tdi..
hahaha
[padahal xjumpe data utk project QMT]
Skrg ni tengah mencari rumah teres 2tingkat..
Xtau ler dpt ke x..
Dah ler last minit ni..huhu
Mrs Tan 2 byk kali jugak ler cakap xserupa bikin..
Aku xde la nak anti org cina mcm waktu 13 mei 2..
masalah skrg...Asal xkasi notis 3 bulan awl remaind kat kitorg ni
bulan ni last kitorg dpt sewa..
Klu kwn aku xtanya..Xde plak die ckp..
Kot2 sampai je wak2 nye kitorg ni di halau pulang...
Ingat kitorg ni illegal Immigrant ke??
Ape2 pon deposit kami sbyk RM4500 kne pulang kan jugak!
Kitorg pon akan kasi short notis gak mcm Lu kasi Wa!
Dah ler final nak dekat...
Kwn2 aku ade yg paper 28hb ni...
kesian plak kne angkut2 barang..mesti penat gle2..
Mcm jatuh ditimpa Lif plak..Huhuhu



Pula/San :Akhirnye..apabila kite b'sabar untuk memaki org akhirnye b'tukar m'jadi kegembiraan apabila kita tahu b'sabar...

Monday, October 12, 2009

::Next Makian ke Kutukan::

Skrg mase sgt suntuk!
So...t'pakse postpone dlu nak mengarang entry kutuk kan dan makian!
Arghhhh!!!!!!!!!!!!!!!
[Tp sebenarnye cool..]

::Masa perlu di atur dgn cermat::

Blog telah t'abai..
FB juga begitu..
Tidak mengapa..
Semua i2 hanya tempat LAGHO aku sahaja...

Dis wik strat ke'buzy'an aku..
Hari Sabtu & Ahad lepas ade modul
[utk membangunkan bdk2 yg leka mcm aku ni]
Masalahnye..Nape skrg baru nak wat..
Time nak dkt final,assigment belambak kne submit,
project pon dah strat..
Xkena masa langsung!
Fakulti laen wat awl2 sem..
Okay la..boleh la terima..ni x..
Ape punye FSKM ler!
[Fullstop..dun like 2 talk bout dat again.]
Half of Japanese's project dah buat..
Tinggal scene ramai2 je..

12/10 : Presentation BEL422 and submit report BEL422
13/10 : Test Japanese and Test QMT533
14/10 : Project QMT533--->Start DOING now!
16/10 : Test Mat Inventrory

Test abis project je kne tunggu nak submit..
Project lakonan Japanese
Project Econometrix
--------------------------------------------------------------------------------------
Final Exam..
first paper,2nd of November..
hAVE alot time 2 study..
So...sila lah score untuk dis sem...
dun play2 Wanie-san!

Pula/San : Kne rajin.Sumenye akan b'jaya dgn usaha + tawakal..Allah s.w.t akan membantu hambanya..Insyaallah...

Wednesday, October 7, 2009

::Aku Bukan Tak Suka Ko Tapi Memg Aku Tak Boleh!::

Hari ni kelas sgt sikit...
ape2 input pon xmasuk dlm kepala hotak ni..
sure la kelas managment aku x ambik port sgt..
Wa dunno je..
Lecturer suh aku stdy aku stdy..
Die suh b'zikir aku b'zikir..
Die suh aku tgk picture die aku tgk..
[Motif u tunjuk pic u time muda2 dlu!]

Aish....Aku ade sorg kwn..
[kwn ke kne panggil klu kdg2 gosip pasl beliau gak??]
Dia xada langsung wat masalah ngan aku..
Aku rase mmg langsung xde kot..
Cume kadang2 ade la..
Tp aku mmg xboleh ngam ngan die!
Mmg xboleh!
Kalau kite rapat n suke org 2 sure kite kamceng gile wpon sekejap je jmpe..
Tapi aku dgn die ni...
Slalu gak b'sama..Tp aku mmg xboleh ngam langsung dgn die!
Skit pon xboleh!Tp kawan2 die aku ok jew!
Dgn die aku jadi cam skema..
Kadang2 aku jadi belagak..
Aku xboleh tgk die lebh dari aku..
So aku mula la jadi cam xbtl skit..
Arrgghhhhh......
Xpaham aku dgn diri aku!
Sure org laen lagi2 la xpaham dgn org sakit jiwa macam aku ni..
huhu

Sifat2 aku yg ptot di contohi:
  • cakap byk
  • mudah menangis kalau kne marah
  • mudah sakit hati
  • Xboleh tgk org lebh skit mula la nak lbh dari org 2 plak
  • Kadang2 rajin kadang2 malas
  • Suke ikot pe org ckp tp xske ikot ckp org yg aku xngam
  • Mudah terasa
  • Suka pendam perasaan
  • Suke wat keje bodoh
  • ...................
  • ....................
  • .................
  • .............
Isikan tempat kosong kalau sape2 tau sgt sifat t'puji aku..hoho
Perghhh..........aku mmg xpaham dgn diri ku..
Moga2 Tuhan cepat2 jauhkan sifat2 negative dlm diri aku ni..
Biar ion2 positive je duk membiak dlm tubuh bdn aku ni..huhu

Pula/San : Keinsafan kadang2 menjelma......

Friday, October 2, 2009

::Penting bagiku tp bukan bgmu::

Ok..Xde pe menarik..
Xde kene mengena dgn sape2..
Cume kalau sape2 tau kat mane nak order
cupcakes area Shah Alam
..
Sila bgtau..


Kalau bukan Mohd Syamsuzzaman..
Sila Jgn Baca..
Ini Adalah entry daku dan dia...

Awk!
Selamat Hari Lahir yg ke 22...
1OCTOBER1987
nak buat suprise..
Tp sori xjadi..Damn!
watever~
Ngah cari cupcake 4 u..
Tp..xde plak yg sy tau
area Shah Alam..&*@%#[memuji2 di dalam hati]
Awk tahu x??
Kalau awk tahu,
tlg order pas2 ckp tuk b'day awk..
Ok??
Pas2 kasi sy alamat 2...
Sy g ambik...
& i give u...
Amacam??Ok???
[Sy tahu sy sgt romantik bg awk..]
Sy suke b'terus terang...
Awkkan xsuke suprise2...
Hohoho

Watever...
When u back..I'll see u wif ur smile..
Owh...really miss u...='(
[xlarat gaduh tiap2 ari kat fon]
I'll try 2 be da best girlfriend 4 u..ever n ever...
GAMBATTE KUDASAI!!!!!!

Thanx u...I knoe u love me so much..
Me too...



Pula/San:Xde cupcake xpe x???Ganti ngan kuih raya...boleh ka??pas2 letak lilin..kite pakat tiup ramai2...[ok,...sgt selekeh??]