Wednesday, October 7, 2009

::Aku Bukan Tak Suka Ko Tapi Memg Aku Tak Boleh!::

Hari ni kelas sgt sikit...
ape2 input pon xmasuk dlm kepala hotak ni..
sure la kelas managment aku x ambik port sgt..
Wa dunno je..
Lecturer suh aku stdy aku stdy..
Die suh b'zikir aku b'zikir..
Die suh aku tgk picture die aku tgk..
[Motif u tunjuk pic u time muda2 dlu!]

Aish....Aku ade sorg kwn..
[kwn ke kne panggil klu kdg2 gosip pasl beliau gak??]
Dia xada langsung wat masalah ngan aku..
Aku rase mmg langsung xde kot..
Cume kadang2 ade la..
Tp aku mmg xboleh ngam ngan die!
Mmg xboleh!
Kalau kite rapat n suke org 2 sure kite kamceng gile wpon sekejap je jmpe..
Tapi aku dgn die ni...
Slalu gak b'sama..Tp aku mmg xboleh ngam langsung dgn die!
Skit pon xboleh!Tp kawan2 die aku ok jew!
Dgn die aku jadi cam skema..
Kadang2 aku jadi belagak..
Aku xboleh tgk die lebh dari aku..
So aku mula la jadi cam xbtl skit..
Arrgghhhhh......
Xpaham aku dgn diri aku!
Sure org laen lagi2 la xpaham dgn org sakit jiwa macam aku ni..
huhu

Sifat2 aku yg ptot di contohi:
  • cakap byk
  • mudah menangis kalau kne marah
  • mudah sakit hati
  • Xboleh tgk org lebh skit mula la nak lbh dari org 2 plak
  • Kadang2 rajin kadang2 malas
  • Suke ikot pe org ckp tp xske ikot ckp org yg aku xngam
  • Mudah terasa
  • Suka pendam perasaan
  • Suke wat keje bodoh
  • ...................
  • ....................
  • .................
  • .............
Isikan tempat kosong kalau sape2 tau sgt sifat t'puji aku..hoho
Perghhh..........aku mmg xpaham dgn diri ku..
Moga2 Tuhan cepat2 jauhkan sifat2 negative dlm diri aku ni..
Biar ion2 positive je duk membiak dlm tubuh bdn aku ni..huhu

Pula/San : Keinsafan kadang2 menjelma......

11 comments:

cik CumeY said...

Cik waniey..jangan risau..sya masih sukekan kamo syang..hik hik..nobody perfect..kekeke..cikcumey pon same gak...sikap negetip tug perlu gak..kalo x kang positip sgt x blance plak...kekeke

Wanie-san said...

ha...i pon lap 2 tu cik comey..huhu2
sy pon pelik..mcm mane sy boleh ngam ngan cik comey...myb sy byk cas negatip kamu cas positip so kite saling menari tetarik mmg debom!hihi

cookie devine said...

hohoho...sifat kamo lbh krg CC

cookie devine said...

hohoho...sifat kamo lbh krg CC

nEeRZa said...

haha..
aku pon xske die gak..
die sangat whatever...
HAHAHA~~

Wanie-san said...

cookie devine:
wah..kite sehati sejiwa la kan cc...peace!

nEeRZa:
Ah!ko ngan sume org xske gak!huhu
tp mmg btl..die sgt watever..pelik btl...

rizwan's sweetheart said...

salu jugak fda berperasaan spt itu...
ntah pe2 jerk... org tu takde pon cuit fda tapi fda lak nak tak alih2 tak berkenan...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

cakap bnyk????

leh jadi DJ RADIO nih

ekkekkekeke...

Wanie-san said...

rizwan's sweetheart"
fda mcm 2 gak??uh...kire perangai mcm 2 normal gak ler....xde gak sy riso..tkt sindrom ske cari pasl muncal plak..huhu

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ :
DJ radio??mmg cite2 sy 2 akak..tp FF dah kebas keje 2..pasrah jela..huhu

chipsmore said...

kadang2x rajin..kadang2x malas tu..biasa la..haha :D

Wanie-san said...

chipsmore : normal kehidupan manusia kan??tp malas lg byk dari rajin sebenarnye..hihi