Friday, September 23, 2011

::Mari Belajar Makan::

 Assalamualaikum.....
Finally balik juga aku ke rumah tercinta.. [Poyo je ayat] Rumah 1 jam je dari kampus tu pun nak kecoh. Sejak dah start belajar ni tak ada pulak aku mengomel pasal universiti baru. Suasana baru. Kawan baru. Rumah sewa baru. Transport baru.
Nak kata suasana di tempat baru ni boleh di katakan ok la. Yela, dalam kelas tu kira aku ni paling muda la. Tapi kawan yang selalu berkepit dengan aku ni umur 4tahun beza dengan aku. Tapi perangai mengalahkan orang umur sama dengan aku.Tak padan dengan dah kawin! Yang best nye 1 kepala. Suka makan.Tak main la diet-diet ni. Pantang habis kelas je, muka saling pandang memandang pastu senyum-senyum dah tau sangat la...Nak pergi makan la tu~ Tup-tup.. Tak sampai seminggu dapat pulak 1lagi kawan baru. Pesen perangai sama. Pantang habis kelas, nak makan cari kitorang. Makan nasi habis 1 pinggan pastu jalan rasa nak ngensot jee....

Activity yang selalu buat after lunch, apa lagi kalau bukan ke library. Nak jadi pelajar cemerlang kan......Kagum?Kagum?? Miahahaha! Apa tak nya... Dua subject bantai kitorang dapat group 1st kena present. Mau tak mereng sorang-sorang. Cari buku. Kalau boleh semua buku di library tu nak pinjam. Rasanya dengan rak-rak buku la nak pinjam! =_="

Ok, tu je nak update. Tak ada gambar. So, malas nak membebel lagi.

Da~

Pensil/Surat: Best juga belajar dekat dengan rumah. Tiap-tiap minggu balik.^______^


 

5 comments:

iQa~ said...

rajinnya tatak...

tringat slalu g lib dlu..tp tdo lebih sbb sejuk..hahaha

ber_u_wang said...

Kena ajar pizi mcm mana nak tambah selera makan ni... baru sama kan kan

Anonymous said...

balik umah je keje dye..

~AmyLiana86~ said...

belajar katner lak wanie?

bofoyengfeng said...

cambest je jadik student ni. stadi, makan, makan dan makan..miahahaha