Friday, September 30, 2011

::Memori Kembali Mengimbas::

Assalamualaikum....
Eh, setiap minggu balik rumah pastu setiap minggu update blog. Macam bagus pulak. MACAM la. At least setiap minggu update bukan setiap hari..=_="

So far, setiap subject that i taken mesti ada presentation. Ouh...Semput! Bab-bab present ni memang aku surrender awal-awal la. Bukan tak suka tapi gugup kot. Practices lain. Yang keluar lain. Lagi-lagi kalau slide buat last minutes. Maw aku meroyan dulu! Apa boleh buat.. Nak menjadi pendidik mesti la kena tahu apa itu pedagogi.. Motif??

Before this, aku ada mention yang aku suka sangat pergi library. Aku ada reason kenapa aku prefer lepak library after class.
1. Broadband di rumah sewa lembab mengalahkan siput khinzir. Khinzir tak lembab mcm tu. *Sopan lagi ye*
2. Duk library boleh buat-buat cari buku banyak-banyak tapi tak baca. Simpan kat rumah. Buat harta pusaka. >.<
3. Dan yang sebenar-benarnye.............Duk di rumah sewa boleh buat aku mati kutu. Segala kutu boleh mampus! Balik rumah sewa, duduk, makan, study. Mana hiburan ni weiiii... Hiburan yang di maksudkan ialah lawak jenaka daripada rumate. Kutuk mengutuk. Caci mencaci. Buli membuli. Mana ini semua!!!!  

Ouhhh.......Grhhh...! 

Aku lupa... Semua itu hanya boleh didapati di pasaran gelap Bilik 5, Jalan Plumbum , Shah Alam sahaja.
Edisi terhad. Hanya sekali seumur hidup mereka ada..... :(
Jangan berangan anda akan dapat di Parit Raja! T___T

 Motif upload picture convo depa semua?? My Convocation day is coming soon soon soon. I lioke u!

 Miss uoolsss~~Meow... *Ucen tak payah la buat senyum Shila sangat!*


The best roommates . ^_^

Pensil/Surat: Oleh hal demikian, saya akan sentiasa pulang ke rumah setiap hujung minggu. Jangan jeles~~

 

5 comments:

ucena said...

ni apehal entri lu buat gua tacing pagi2 jumaat ni..sobbbbb....*amek kain lap dapur*

bofoyengfeng said...

yeay!

iQa~ said...

wah,sure tatak jadi budak baik..buku,buku n buku...hahahaha~

erine roslan said...

hah akurang sikit dosa kauu weyy..

aku, kat tempat keje, nasib operator2 semua kaki mengutuk.. suka! haha

~AmyLiana86~ said...

best la balik rumah tiap minggu..msa akak belajr aritu sbulan sekali baru leh balik..huhu