Tuesday, September 6, 2011

::Bukan cerita raya::

Assalamualaikum....

Masing-masing mesti sibuk update cerita raya kan?Ah, aku malas. Niat di hati memang ada nak update cerita raya tapi raya tahun ni macam tak best je. Eh. Bukan macam. Tapi memang tak best. =_=" Eh. tapi best juga, dapat balik kampung. Kalau raya di Pontian ni memang bangun tidur melanguk depan tv jela. Tahun ni tak dapat jumpa kawan-kawan sekolah. Tapi kutipan duit raya tahun ni agak memberangsangkan. Adakah umur makin meningkat wajah kelihatan makin kebudakkan? Ouh, sangat perasan la kau Wanie! [Opss....Intro pasal hari raya pula..]

8/9 ni aku register sebagai student UTHM. Persiapan untuk masuk belajar balik?Agak-agak setakat mana aku dah siap semua?Hahaha. Ok.Stop gelak. Tak payah nak gelak bagai. Semua benda penting kau tak buat lagi Wanie. Medical check-up?X-ray?Borang penjamin pertama dan kedua?Tanda tangan saksi? Barang-barang diri? Dah siap?Ha....Gelak la lagi. T_T Esok saya pergi medical check-up.

Aku dah tembam!Haha Ramai yang tegur. Pasrah. Actually, makanan ada dalam mulut aku tu. Cover baik punya! :p
 
Ghani's Family. Happy Family. ^_~
Tema Blue+Putih. Tapi ada yang terbabas. So, yang terbabas tu di panggil Adik angkat.Haha

Ha...Yang barisan belakang tu memang poyo terlebih.=p

Ok.. Dah mahu Sleeping beauty. Update blog ni pun hanya cukup syarat. Ketegaran nak berblogging seperti dulu hanya lah tinggal kenang-kenangan sahaja. Sebelum tu nak cakap Saya sayang Man Lidi.Merindui beliau.

Pensil/Surat: Merindui housemate+roomate Uitm. ;((



 

9 comments:

Umie Artoqiemie said...

banyak2 gambar raya yang aku dok tatap dari tadi.. gambar raya blog hang yg aku suka. nampak hidup :P

bofoyengfeng said...

selamat hari raye dan selamat menjadi student!

ucena said...

merindui housemate? adekah saya? kalau betul saya, saya nak malu-malu rimau ni.

wei. satu bende ko tak wat lagi. last minute kang, baru lah gelabah satu pontian ;P

oranglidi said...

wah. lama x dgr citee. hehe.. slamat ariraye!

ber_u_wang said...

Selamat jadi orang parit raja·
Selamat hari raya juga

BuRuuj said...

org pontian ke?
kt mane?

Wanie-san said...

Umie Artoqiemie:
Ouh..nampak idop??tq..*wpon xtau tang mana yg nampak idup* :P

bofoyengfeng :
owh..tq2..Hepi eidul fitri too ..^^,

ucena :
betol la!rindu nak buli mung!hahaha mmg 1 haremm pon xwat..esok register pastu balik umah balik..haha

org lidi:
aha la..lama benor xdgr cito..slmt hari raya yg ke 9..:p

uncle:
hahaha pasrah jadi org parit raya..meh la melawat sy uncle!!^^

buruuj:
duk pontian..kat area parit semerah..:)

zulhilmi.tempoyak said...

selamat hari hari di hari raya..

jemput ld dtg kerumah...

mak aih..
rmainya abg..

hihih

JMR said...

meriah hari raya;-)