Tuesday, February 14, 2012

::Annoying::

Assalamualaikum...
Annoying. Annoying GILA okey.

Nak share something yang islamic sangat di galakkan. Sangat-sangat! Tapi if yang suka sangat share, nasihat orang, berhujah sana sini, bajet diri the best gila tapi realiti hampeh. Tetiba-tiba membuak-buak perasaan menyampah. If diri tu share article, video or whateverla pasal islamic then diri tu berubah ke arah tu tak apa. Ni share pasal islamic tapi kadang-kadang post kat wall tu duk caci maki. Tak ada nak keluar ayat yang sopan-sopan. Pastu share pasal aurat, pasal pakaian tapi gf sendiri pakai baju dedah lu**h. Free hair tu tak payah cakap la. Tak kisah nak share tapi diri tu lain kali nak post ke, nak komen ke beradab la, bajet bagus. Bila kena pressure sikit dah gelabah.

Kadang-kadang nak gelak je dengan semua post dia! Tak tahu la apa perasaan dia time tengah post tu.  


Nah muka annoying bergigi kuning!
Pensil/Surat:Maaf la, saya ni  memang suka sangat memerhati.

6 comments:

ellenyna said...

biasala, manusia mmg gitu. kutuk org, tp x tgk diri sndiri mampu membimbing atau tak.

si cebbie cholet said...

hahhaa..


i feel the same osos bam bam.. worst is.. derang siap post to my wall lagik... keh keh

iQa~ said...

manusia tatak...sabar k.. =D

Anonymous said...

haha..sengal..awt ltk gg kuning..xgosok gg ke ape..biasela tu..skrg mmg trend laki suke post ayt2 islamic ni..sbb die ttau gurl mdh trtrik kot..hoho..tp klu die mmg nk brubh xpela..if ade udang dsblk mee baik xyh..hipokrit..

Nurul Bariah said...

alaa..jd anonymous pulak..jgn mrh2..nnt ko cpt tua bnyk kedut..haha:p

Liza Razak said...

lebih diam betulkan diri sendiri dari show off sebegitu rupa :)