Wednesday, August 21, 2013

::Perihal Kad Pula::

Assalamualaikum.....
Phewww... Harini update blog lagi. Gigih betul.Sementara mood membuak-buak ni apa salahnya kan. Haha Ok, semalam discuss dengan En.PZ berkenaan kad kahwin. Yela, sebelum ni nak DIY, aleh-aleh semalam buat calculation rupa-rupanya kad belah aku dalam  500 pcs sebab abang aku kan kenduri sambut menantu sekali dengan aku pastu belah En. PZ pun 500pcs. Total 1000pcs. Harga DIY if 1000pcs sama dengan harga tempah. Cuma kalau DIY murah dalam RM20-RM40 aje. So, alang-alang banyak aku kena DIY aku pun nak tempah! Tapi tak pergi tempah lagi. Fuhhh Masa nan ado nak pergi. Aku survey dengan kawan-kawan aku ada satu tempat ni, nama FB dia UTUSAN SEHARI. Kawan aku tempah kad kahwin harga dalam RM0.24 sekeping. Murah lah! Aku decide nak tempah kat situ je. Cuma tak tahu bila mahu pergi HQ dia kat Kajang. Tengok la weekend next week ke.

Yang pasti bulan 10 dah kena siap!T_______T

Bunga telur DIY yang aku siap buat. Time ni excited nak buat. Tapi sekarang bila busy memang MALAS. Tapi push juga. Semangatttt!

Pensil/Surat: Semoga aku punyai kekuatan sekuat harimau.Auuummmm