Sunday, June 6, 2010

::Cukup Excited tapi Frust Tertonggeng::


  • Menaip entry sambil makan kuih tat telur..Nyum2..Thanx my housemate..Anis yg manja lagi baek hati*bodek2*
  • Menaip entry sambil bergosip dgn mangsa buli..Erin Roslan
Hari ni baru balik dari Times Square..Dah lame tak pergi..Dulu masa duk kat UiTM Jengka, everymonth confirm aku turun TS..Kire macam wajib la..Kalau tak pergi dlm 1bulan tu..Sure demam sambil menggigil2 mcm kena sembelit...-___-"

Kadang2 sangat excited bila di janjikan dengan kata2 yang membuatkan hati berbunga2..Tapi kadang2 hati pura2 excited pada benda yang tidak disukai...[Terpaksa okey..Demi menjaga hati..] Kalau terlebih excited susah jugak bila apa yang di harapkan SUNGGUH MENGECEWA KAN!!! Ah!Jgn memberi harapan pada yg mengharap! 2la..Overexcited... So..Diri sendiri merana.. Padan Muka!

Lama xmain Saidina...Giler besar!Terkejut!Snap dari level 4.


Saya suka Mirror~Eh..sapa tu di sebelah budak bajet slim tu???
'
'
'
'
'
'
'
'

'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'

'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
V



Maaf..Masih tidak jelas siapa di sebelah budak gemuk di atas..~~


Pensil/Surat:Tahniah kepada Kazenku!!!Berita baek yg aku dapat ketika hati ku gundah gelana~~

15 comments:

erine roslan said...

spotted.

handbag baru.

ber_u_wang said...

mcm encek panjang aje

Kim said...

ya rabbi best nye saidina besar cmtu! hahahah

@juera said...

ak pon dh lma x maen saidina..zmn kecik2 dlu je sllu maen..windu weh zmn kecik2 dlu..

fndrocka said...

aku pun baru pergi TS mggu lepas..saidina tu tak tahu nak main pakai dadu ke apa.

just curious...kenapa time kat uitm jengka selalu sgt pergi TS? nak kata dekat..takdelah dekat ...ke time dok jengka duit berlambak?

~ceRRy beRRy~ said...

wahhh...
ifa lagilah dh berdekad x pegi TS..
ish3...

besar gila saidina tuh!
mana jail??? xde yg betul2?? hehehe..

pauhputik said...

aku jugak la dah lama x gie TS

dulu time Unisel sll gak gie sana

tahun nie praktikal duk JB gie CS

skunk balik kelantan duk ulang alik KBMALL jerk... hak3x

Ann said...

besar betul saidina tu....rindu beb game ni...

rizwan's sweetheart said...

gian main saidina ni... leh tak tdo semalaman mengumpul otel... frust tertonggeng2 bila bankrupt C

Aujinz said...

err...bosa bona...

macam manO nak baling dadu tue??..

Husna Hadzarami said...

ni bila pegi TS?
akak baru je pegi sabtu lepas cari cardigan dengan bakal adik ipar.
heh :P

Wanie-san said...

erine roslan:
handbg lame la yunk oooiiii....huhuhu

ber_u_wang:
uncle ni terer la...hihi ;)

Kim:
haha 2la...best!tp duk pikir mcm mane la nk main besar2 mcm 2..:D

@juera:
btl2!!time kecik2 suke giler main!xcited!hehehe

fndrocka:
yup!ak pun duk pikir..main pakai ape.xkan baling dadu dari level 10..haha
time duk jengka dlu duit simpanan byk..makan free...pastu kat jengka kan xde shopping mall...mau la turun kl..xkan nak turun kuantan naik bus seri jengka yg xde aircond pastu rmai org giler2 2..huhuhu

~ceRRy beRRy~ :
2la..bile duk dekat x g lak TS..hehe
nak masuk jail ke yg duk cari jail 2??ahahaha

pauhputik:
hahaha kau g gak mall bile duk aner2 negeri..ak duk shah alam ni sure la asyik g jusco bukit raja je..huhuhu

Ann:
Yup!besar giler kan??hehehe suke gak main dlu...;)

rizwan's sweetheart:
hahahaha 2la pasal..bile org laen menang rase bengang je!rasa nak baling2 je saidina 2..hihihi

Aujinz:
hehehe bosa bona kan?hehe
baling dari level 10...hahaha sebenarnye 2la wani duk pikir jugak..guane nok main saidina beso 2....huhu

Husna Hadzarami :
la....akak g sabtu kan?
wani g ari ahad...hehehe
wani pon g cari cardign gak...murah kat sana...Bakal adik ipar??wa..close je akak...hihihi

Kuwe said...

Aku dok rajin g pun ts nihh.
Ada gapo gakk. Sedap?

azuan said...

saidina giant tue~

bofoyengfeng said...

arghh..lama gua tak pekena tat telur..dusss...