Friday, June 11, 2010

::Mengila::



Semalam, oleh kerana UiTM telah mempunyai system yang TERAMAT CANGGIH so majoriti students UiTM telah berpusu2 membukak website UiTM pada waktu yang sama... Perghhhh... ape jadah! So,aku dengan temporary rumate, Nur Atiqah Alias aku pergi memasak rendang ayam!Penat weiii....Tapi lagi bagus daripada aku duk tercongok depan laptop tekan refresh byk kali...huhu

Tunggu punya tunggu sampai mlm pun xdpt bukak...Kerja gila..Pergi Uptown Shah Alam.. lalalala balik2 pun still xdpt cek result..Tapi masa dan ketika itu akn tiba jua..Finally dapat juga mengetahui rahsia dalam UiTM.....Tahniah Semua yg berjaya dan yg tak berjaya usaha lagi...^^/v.. Allah memang akan membantu hamba2Nya yang berusaha dan bertawakal......


Bersama partner Masak,Borak sampai kul 5pagi,gaduh...


Saya selalu di buli olehnya..Sob..Sob..Sob..


16 comments:

sI tEDI said...

bulilah dia balik

iQa~ said...

sy yg kene buli...

xbek menipu wanieee... =P

Husna Hadzarami said...

eh result okay tak? sure gempak ni :D

amaL said...

apa kaitan tunggu result dgn masak rendang?
kahkahkah
btw, congrates babe. :)

erine roslan said...

girlfriend, since when u were into tudung indon nie???

one word. OMG!

haha~

~AmyLiana8886~ said...

result cmne? hehe..

@juera said...

so cmne plak dgn result wanie ok ke?
alahai sian kena buli ekk..ekeke

cikTi said...

so,,rzt kuar jgk la ek?/?


mcm mne...

ber_u_wang said...

tahniah..dapat anugerah dekan sekali ke

Aujinz said...

woot woot..

tahniah wanie-sang..

Wanie-san said...

sI tEDI:
xboleh..die kuat..takut...huhu

iQa~:
mana ada saya menipu...awak suh saya pkai spek 2...bukan buli ke??lalalala

Husna Hadzarami:
result sgt2 bersyukur akak..sgt2 xsangka...Tuhan Maha Kuasa..:)

amaL :
hahaha mestila..asyik tekan website uitm xleh je..pergi la masak rendang..huhuhu thanx babe..:)

erine roslan:
hahaha what do u think??sweet?cute? OMG..i know what u want to say...Thanx my darling....lalalala

~AmyLiana8886~:
Alhamdulillah kak amy..Tuhan tolong saya...:)

@juera:
hehehe Alhamdulillah la result...Sgt2 bersyukur...2la..sian kan sy kena buli..sob..sob..sob

cikTi:
aha..reslut kuar..cik ti mcm mana?ok?hope everything is ok ye syg...~~

ber_u_wang :
Anugerah dekan tu akan dicuba utk sem depan..Tak mampu utk dpt mcm time diploma dlu..hehe

Aujinz :
proott prottt
thanx en aujinz!!hehehe

Mimie.Candy Cane said...

kalo nk back up leh roger kak mie..hehe

iQa~ said...

Awak yg suka membuli npe awak tuduh sy??

Sy suh je pakai..Awak pun nk gak pakai..hahaha...

Xpe2,awak ttp pembuli tegar cik wanie..heheh~

iQa~ said...

Awak yg suka membuli npe awak tuduh sy??

Sy suh je pakai..Awak pun nk gak pakai..hahaha...

Xpe2,awak ttp pembuli tegar cik wanie..heheh~

~ceRRy beRRy~ said...

nsb bek akhirnye dpt gak tgk result..

klu x.. mst wat lontong plak!
ngeeeeee.... =P

Frodo Baggins said...

>>___<<


kaki buli ... buli balik!
wooohaaaa! result ok ke wanie san??
keh3x ~ harus gemapxz! dangggg