Sunday, December 6, 2009

::Saje Cari Pasal Dgn Aku!!::



Ah! ak dah kasi korg letak barang bulan November tanpa bayaran mase kitorg masih lagi penyewa umah 2 pas2 korg bleh plak mintak kitorg bayar sewa untuk bulan December time korg dah jadi penyewa baru!! Lemak r ko! Tau r korg dah start sewa bulan December 2!Sedar diri skit! Korg 2 dah ler masuk lambat umah sewa tu pas2 nak suh kitorg ikot kepala ko! Budak yg jmpe umah tu pon xkisah kitorg letak barang sampai bulan December coz korg pon letak barang awl bulan November time kitorg masih lg sewa umah 2! Same2 tlg ler! Kalau ko nak kitorg bayar separuh sewa bulan December!Aku nak ko n adik beradik kembar ko 2 bayar separuh jugak sewa bulan November! So.. Fair n Square!!!
Memg korg saje je mintak makian dari aku! Korg tgk la time kitorg dtg 24hb Dec nnt! Aku sound depan2 ko terus! Selama ni ak cakap elok2 dgn ko wpon ko 2 lembab giler nak paham pasl mangga umah 2! Ak dh ckp mangga kitorg punya n kitorg xbleh kasi kunci tp ko 2 bengap sgt! Nak jugak kunci mangga 2!! Siap suh aku duplicated tuk korg!!! Kasi lempang b'tubi2 kang!!! Ak ckp elok2 xpaham!!! Pas2 siap nak perli2 ak lg! Ko g ler perli owner umah 2 nape xkasi mangga umah! @#$%^&*$%##^& ! [puji ak di dlm hati..]

Arghhhh!!!! Memg sengaja nak suh ak tambah dosa berbakul2 arini!

Erin!Hang mmg slumber! Ko leh bantai panggil diorg beruk2... Aish.. Kire ak ni masih lagi sopan santun la jugakkan???lol byk kali

Pula/San:Ade jugak org yg xsedar diri!!!!




25 comments:

Mimie.Candy Cane said...

ishh...ape citer pulok ni cik wanie..molek wi pelempang laju2 je..dok reti base ngat napok teh...

BuLaN iTu aKu said...

haii wanie..
kangan sama kamu..
hehehehe..
tuan rumah itu memang kedaung

enuLwanie said...

tu la lecehnya duk umah sewa.
sy penah duk umah sewa 6bulan.
blah sbb tuan umah lgsg taknk peduli kebajikan umah.
mangkuk ayun betul!
pstu, bagi duit deposit x cukup.
dan dan je kira duit dpn kami tp bila cek balik duit x cukup.

setan tol owner tu!
moga mkn duit yang haram kejadah tu!!

Wanie-san said...

Mimie.Candy Cane :
ingat g2 gop!jmpe kekgi nok bg pelempang laju2 sampai muke die senget benget!geram btl!!!dish2!!!tumbuk dia!!

BuLaN iTu aKu :
Bulan!!!miss u alot!!lama xon9!!!wa!!!muncul jua kamu.=] tuan rumah 2 memg kedekut giler!

enuLwanie :
owh!lg senget owner kamu 2 wanie..sy nye tuan rumah bab duit mmg cekap..tp klu berani nak tipu kitorg siap r!!!bg silat+tekwndo+sumo+kunfu panda sama beliau!!!!haik!!!wacca!!!!!

~AmyLiana8886~ said...

org gitu bg pelempang je sutir..baru ye tau.time ye letok barang xpe org kena bayr..bodoh ke ap tu..huhu..

pakcik kordi said...

alamaks..marah ni....

Cik Cookie said...

Kalau Cik Cookie kaki busuk samapi dia kenyang.
baru dia tau langit tinggi remdah,

ellenyna said...

sabar-sabar..

syue said...

ish.mau bedil je ngan meriam ke ape.
ckp elok2 pon ta phm gk eh.aiii

Wanie-san said...

~AmyLiana8886~:
ha!2la pasl!pelik betul..diorg xpikir ke time diorg letak barang tp kitorg xde mintk duit pon..time kitorg leh lak mintk duit!aish...

pakcik kordi :
Aha..Pakcik..sy marah ni!!!hoho

Cik Cookie :
Hahahaha...Lawak la CC ni..=D

Wanie-san said...

ellenyna:
Dah byk sbr ni el oii..

syue :
2la syue..u sgt ganas!mau bedil dgn meriam terus!hahaha

nEeRZa said...

wei kalau boleh likes entry nie, aku dah likes beratus juta kali dah.

HAHAHA~

dorang mmg layak di panggil beruk pon. perangai ngalahkan beruk. beruk pon leh nak consider lagi.. heee macam nie punya org pon ade. nasib aku xjmp dorg secara live. pastu ko bgtau dorg xlawa. kalau aku tgk mst lagi byk aku kutuk.

huh! kalau nak perang aku xde hal.. sape suro cari pasal. igt laser mulut die je org nak layan. lepas nie kalau dorg nak xpuas ati lagi.. meh sini adap mulot laser aku pulak. HAHAHA~~

puas ati. aku br igt nak melaser kat blog sndri. tapi ko da wat entry pasal minah2 bangang tuh. so aku lepas perasaan kat cni je la.

sekian terima kasih.

Wanie-san said...

hahahaha dasat beb!1st ak tgk ko begitu b'emosi!mengalah kan ak yg memg sentiasa emo!!hoho mmg budak2 2 blajar je pandai smpai master tp pikir pakai otak lutut!cis!dah ler kerek wei!!!ckp nak belagak!!! ak rase reslt ak mesti reuk wei coz duk maki org jew arini..huhu

jee yunus said...

sm jugak dgn jee..penah terjadi pd diriku..huhuhu..senang citer wat x tau je wani

Fza.ithu.Zazha said...

Huhuhu..
sabo².. mmg de byk jenis manusia dlm dunia ni.
tu mmg xkenang budi namenye. Huu..
sabar ea..

Rara said...

hangat nihh..rlaax k..kc hempuk je dowg tuhh.. :D

Wanie-san said...

jee yunus :
wat xtau die lg naek kepala...suh kite wat 2 la..ni la...byk chantek muke die!!

Fza.ithu.Zazha :
Xkenang budi!xpaham bahasa!mmg sume2 2 suh org bg die pahala free..aish..asyk maki jew arini...

Rara :
Memang nak hempuk pon diorg tu...tunggu masa jew ni...huhu

JMR said...

uiks...jmr pon taknah tgk wanie hangin cam gini..jum kita naik angin beramai2..ajar sket diorg nih

Wanie-san said...

hihihi bagus2!!same lak naek hangin arini..tp sy marah sy lebh sopan skit dari JMR..=]

i'msosupernotcool said...

wah..
marah betol..
chill2..

Wanie-san said...

mmg marah! rase nak lempang laju2 jew!

Lifesaver said...

jaga2..bom nak letup

Wanie-san said...

mak buyong jgn meletop kat cni ye!

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

wanie uit...
jangan marah2
kang dah tak comey mcm cik yanie gebu

hehhehhehe...

sabaq na......

Wanie-san said...

owh..xpa..sy kasi jew cik yanie ye chumel..sy mmg xdpt merampas takhta kecomelan cik yanie i2..=]