Wednesday, December 22, 2010

::22.DECEMBER.2010::

 Assalamualaikum.....
Hohohoho Aduyai!! Sangat busy! Tak sompat nak update blog mahupun uruskan diri! Kerja je memanjang!
Dari pukul 10am-11pm! Balik online kejap tido! Rehatnye time tido tu je la!

Tidak seperti tahun2 lepas, tahun ini, pada tarikh ini, aku masih di Shah Alam. So, nothing special lor.. T__T

Ok2.. Malas nak update beria! Membebel entah pape! Straight to da point!

HEPI BIRTHDAY TO ME!
Oyeah!Oyeah! I sudah membesar! Walaupun masih tidak cukup Inci!
Tetapi pada tahun ini.....
1) Tiada kek!
2) Tiada senyuman manis dari parents!
3) Tiada sesi ayah belanje makan!
4) Tiada bergayut sepanjang hari !
T_____________T
Ah! Next week la mintak sume tu selepas meletak jawatan sebagai Wanita Bekerjaya!!HOhohoho

*U masih belum wish!I'm still waiting! Kalau tidak! Malam ni i bakar u idop2!!*
[Org bekenaan sahaja..hohoho]

6 comments:

ber_u_wang said...

hepi besday wanie...

dah beso tu .. leh la cari penganti...

asna cute said...

happy birthday wanie! ;D Semoga di murahkan rezeki dan panjang umur amin ;)

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

hepi besday sayang....

wah seminggu dari tarikh besday kak gebu yer

✿(^^,)✿

iQa~ said...

tatakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!


love u so strong...

p/s:: sanggup ke bakar org berkenaan tu???hikhikhik~

Aujinz said...

Heppi besdei Wanie-sang..

hohoho.. rupanya kita sama bulan lahir..
koh koh koh

shamsiah shamsuddin said...

selamat hari lahir wanie..
moga seniasa dalam lingkungn rahmat dan nkmat ALLAH