Thursday, December 2, 2010

::Sudah Lama meninggalkan::


Assalamualaikum..........
Wah! Gila la! Lama la plak tak update blog. Terasa janggal sudehhh... [Bonget kau wanie!] Bukan ape, semenjak menjadi WANITA BEKERJAYA, masa untuk menglagho agak kureng. Fokus adalah mencari rezeki! Lalalala

Best kerja walaupun kadang2 boring if tak ada customers. Tapi bila ada customers mau aku gila meroyan! Mula gelabah! Sekarang dengan partner aku pun dah kamceng. Dengan pekerja lain pon ok. Alhamduillah.. Jadi sekarang ada 1bulan je untuk bekerja sebelum buka sem baru. Pastu kena balik Johor la plak continue untuk praktikal. Urusan praktikal tak settle2 lagi. Tak jumpe lecturer lagi untuk ambil surat offer praktikal. Mesti kena marah nanti! Huhuhu Dah la kena buat surat penolakkan untuk company yang aku tak nak. Aduyaiiiii....  Pening! Kena settle slow2 la macam ni.

Rasa dalam seminggu ni hidup tidak terurus. Dengan streamyx nye xde. Aish.... Kalau cakap pasal streamyx mau aku naik GILA. Susah berurusan dengan orang yang suka buat keputusan sendiri. Naik bengang je rasa. So sekarang kalau nak online kena pinjam berukband Si Ged. Nasib aku kerja. Kalau tak kerja boleh gila duduk rumah tanpa internet! Huhuhu

Pensil/Surat: Sekarang saya ada mangsa buli baru! ^____^/

14 comments:

ber_u_wang said...

oo sungguh sibuk anak uncle rupanya..


ada offer tak?..nak beli ni

asna cute said...

hehe ptut la sonyap jerrr ;D

syaf said...

saye x pakai berok band cuz pakai wireless free...bestnyer

Lelaki Ini said...

adeyh!
sabar2!
tabahkan hati anda okeyh!

SueNordin said...

wanie..
beruk band tue ader upe si gmok x???

Wanie-san said...

uncle:
hahahaha ada2!!come2 uncle!hehe

asna:
ini la kioshnye kenapa sy senyap puan asna..hehe

syaf:
hahahaha wireless free tu mmg best!

lelaki ini:
bereh2!!hehe

sue:
hahahahahahhahaha mesti la si gemok tu menang!nasib berukband ni dok lembab supe gemok tu..lalalaa

Un Phat Lee said...

wah baguslah lu tak buang mase time2 cuti ni.gud2.ehe

cikmemy said...

bestnye keje.nak2 keje jugak.huwaa.huwaaa...praktikal kat johor nanti kat mane?

Aujinz said...

sudah berkerjaya..
tahniah tahniah

erine roslan said...

haha sape mangsa buli terbaru?

Rebelle Me said...

wanita bekerjaya!
bagus-bagus...

all the sem baru nanti ye.. (:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

dapat gaji yg pertama..

jangan lupa belanke KFC kat kak gebu hokeh.....

rizwan's sweetheart said...

sudah menjadi golongan profesional... wanita berkerjaya = wanita berjaya! tahniah2...

faradeeba said...

phh, blaja menjahit tuh.
dah boleh kawen dah mcm nih.
wakakaka


:P