Wednesday, April 28, 2010

::Perlu Ke kawan macam INI!!::




Aku rasa sedih tau!sedih sgt2!!Pedih hati ini...Aku tak sangka ade manusia macam ni...Dulu bukan main kawan bagai..Pastu bila gaduh mula la duk canang sana sini tentang perbuatan kita..Aduh...Hello...aku tak kisah la!Ingat aku kisah sgt! Kalau dah nama kawan..Buruk baik kawan kita..kita jgn la bising2..Diam2 sudah...

Pastu kalau pergi mana2 bukan nak bagitahu...Tup2...Pas dah balik baru aku tahu ko pergi sana sini..Kalau ko ckp boleh gak aku join..Tak join pon..Aku kirim salam kat makcik2 pakcik2..Abg2 nasi lemak..Abg pau...Ni tak...Pastu mula la bagi alasan tu la..ni la..Ah!Tu la manusia..Kaya dengan alasan!Bila nak berjaya![Mcm perli diri sendiri je...:p]

Bila tercetusnya pergaduhan nak marah2 plak!Perangai macam Ppuan![Eh.Ko memang ppuan pon...] Sama je dengan kawan ko 2!Memang gay la korang ni..[bukan dua2 ppuan so lesbian ke??] Ah!Lantak la!

Pastu ko nak tuduh aku bukan2!!Ingat aku ni keje nak buat jahat je ke???Bengang gak aku gini!Stresss!!!

So..Dengan ini!Aku nak ckp kat korg2!!Aku tepek muke korang kat blog aku!Bengang ni!Biar semua org tgk sapa korang!Puas hati aku!muahahaha

Oh..Sebelum tu..Aku bagitau kenapa die kecoh sgt...Benda kecik je wei..buat ape nak kecoh!! Diam2 jela....Nak tarik perhatian org ramai ke??Nak suh diorg sokong geng korang??Ceh! piiiiirrraaaahhhh!!! Diorg tak kenal lagi korang tu sapa! Nnti lama2 menyesal la...
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'



Ni!Gelang ni!Aku nak pinjam je!Aku nak pinjam masa mandi...Bukan ape..Bosan la mandi tak pakai gelang...Pastu budak ppuan tu sabotaj tutop lampu toilet masa saya mandi!Bengang saya!!!




Ha!ni la budak tu!Oh..lupe lak nak kabur2kan muke korang!Sori la..saje nak tayang..Budak depan tu empunya gelang...Pastu duk kecoh kat FB cakap saya pinjam gelang dia buat mandi!Ah!Dasar kedekut!!Budak yg belakang 2 pergi pasar malam taknak bagitahu saya!Pastu balik cakap die pergi pasar malam!Arghhh..bengang!Die ckp kalau tanya pun bukan die ada duit nak tolong beli...Hello....plz la..Duit saya dengan awak kan!Balance duit semalam awak pegang kan.So..Guna jela dulu!Tu alasan awak je!!!

Hahahaha Puas hati gue....Padan muka awak Wiwi gEDIK! Best kan main cari2 baju tido!hahaha
Best la pakai gelang awak sambil taip2 entry ni...Esok nak pinjam pergi basuh mangkuk tandas boleh tak??haha

Pensil/Surat:En.Ghani..Kenapa bank in elaun semalam tapi xcakap sama saya??En.Ghani tak tau ka anak En.Ghani ni dah mcm peminta sedekah sebab tak ada duit..Btw..Thanx ya sebab dah bank in !!Saya nak shopping!!!haha


23 comments:

Husna Hadzarami said...

ok akak confuse.
ni wanie tengah marah ke apa?
macam berlawak pun ada.
haha.

eh serius serius.
aku ni orang tengah marah nak tanya2 lak :P

Aisa_Rosdi said...

fuyyOoo....
xpadan ngn tuan...
tuan kecik jew...
tp bile marah supe bOm atOm!
amek wudhuk n bc quran byk2...
biar ati sejuk cket....
tak gune marah2...
tmbh dOse jew...

@juera said...

ape??dia off kn lmpu time ko mndi..bdk ni nk kena ni tau!!ehh nnti kn klu time dia mndi ko off lampu pastu ko ttp ibu paip air..hahaha..org gitu kna bls gitu gak..klu ko diam ti lg dia naik kepala..hahahaha

saya x bersalah said...

NGOK NGEK...=PPPPP

pasni klu aku nk g toilet ptar pn ak gtau ko..dish2...

Frodo Baggins said...

cess ~ aku baru nak join hangin sama!

hahahhaha


>>___<<

h a n i e said...

cissssskek!!

Wanie-san said...

Husna Hadzarami :
hahahaha..
wanie main2 jela kak husna..
rumate wanie ni die sibok post kat wall fb...ha!sekali wanie wat entry terus!hihi

Aisa_Rosdi :
bereh boh!
aku tulis entry ni pas sembahyang isyak lagi...hihi
bengang sungguh aku dgn mereka2...kih kih kih

@juera :
hahahaha lawak la kamu ni ajuera..gud idea!!tutop pili utama terus!baru dia xleh mandi!!hehe

saya x bersalah:
Hai awak!!!
2la!sapa suh g pasar malam tak kasi tau saya!padan muka awak!!!uwekkk!!

Frodo Baggins :
la...jom la hangin sama2 dgn aku!!
aku hangin sorg2 jew ni!!
hahaha

h a n i e:
lalalala terkone ke kakak hanie ku cyg???:P

fik-autoz said...

gelang hitam ak x suka..hitam pnuh dgn kejahatan..ahaha(jgn marah)

erm,kwn ko tu org trganu ke?sori klu silap teka..huhu..kesian ko depa p psar mlm xajak...xpa2 nt p ngn aku lak,ahaks=p

ehh..de fcbook x?wanie-san

erine roslan said...

hahahaha....

siap. aku balas entry special untuk ko... kat blog aku.. HAHA~


dah kalau awak pendengki dengan saya, haruslah saya buat keji balik. baru seswai dengan personaliti awak.
pau penyek.. errrr~~

HAHAHA~~

(pulangkan gelang aku!!!!)

Wanie-san said...

fik-autoz:
aha!aku pon xsuka gelang itam!sebab tuan die kedukt sgt nak kasi pinjam!huhu

member aku yg belakang tu org ganu..yg depan tu org perak..ipoh perak...huhu leh je pergi ngan hang..tp hang belanja..orait??keh keh keh

erine roslan :
best tak entry sy ni miss wiwi gedik???best kan?spesial teramat la untuk korg2 yg suke dengki dgn aku yang baek lagi penyopan ni..
ko wat entry psal aku..aku wat entry susulan!siap ko!haha

asna cute said...

nie marah tipu2 ke betul nie... hmm~

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

mandi pakai gelang lagi nikmat yer?

hehehhe....mish u cayank

Ann said...

oho hangin tol ni....kalo hangin, pi tido jer, lps bgun mesti ok..

Yana@Nana said...

salam singah,kelakar lah bace n3 ni..
ni serius marh ke..

Wanie-san said...

asna cute :
btl la..xnampak ke muke wani ngah bengangni!!??
muahaha

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ :
heheheh aha kak yanie..baru nampak berseri skit pas mandi..hihihi

Ann :
hahaha dah terlbih tido dah...:)

Yana@Nana :
main2 je..xdela serius pon..
gurau2 manja dgn kawan2..:)

ber_u_wang said...

dah ade duit tu beli gelang ye

syLph said...

hahaha. aku paham!

Redbloodsnow said...

hahha...nih tgh melawak ke marah nih yang :P

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

nak tahu ehem2 saper? hehehe
jom dating sama2
kamoo belanje akak MEKDI dari lunch sampai dinner

bleh? hahaha

miss lolly a.k.a luvfareda said...

hahaha.













































sekian.

norhanina said...

hahahaha...wani2....suspen jek...hahaha...lawak pun ade..hikhikhik...

Wanie-san said...

ber_u_wang :
xmau la uncle...nak shoppingla..hihi

syLph:
gud girl..haha

Redbloodsnow:
melawak je zie oi..bermesra2 dgn rakan2..haha

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿:
hahahaha apa saja untuk kak yanie wani sanggup asalkan leh tahu sape ehem2 kak yanie..hihihi

miss lolly a.k.a luvfareda:
Lempang jugak budak ni sampai gagap!huhu

norhanina:
hahaha jgn la take serius nina oi..hihi

meera nordin said...

kaq wanie nie.. marah ker tidak taw.. x siyes lngsg. bt mcm mira nie.. selalu jep serius ;p