Tuesday, April 20, 2010

::Rindu Dengan Perbuatan Kejinya::



Sekarang study week..So...Duk umah study je la..Tapi perut asyik lapar..Nak makan je..Ni nak wat keje giler ketuk kuali tengah2 malam ni!Nak buat jemput2 plak rasa..huhu

Sem ni first time study di rumah sewa baru..Sem sebelum ni kalau exam mesti ade dua ekor peneman tengah2 malam..Tak adala rasa keseorgan..Sem ni kalau stay up..Rasa sunyi sepi je..Tak ada sesiapa nak tegur2..[Ayat mcm cari nahas..Menatang lain tegur baru nazak terus!]

Teringat plak kekejian Maxis kat aku..Time aku tengah kusyuk2 study..[best student tu woi!!!] Dia boleh datang keliling2 badan aku..Gesel2...Pastu lompat atas meja..Pura2 tido...Aku panggil2 die wat bodoh je...Memang keji giler!Nak halau tapi rasa kesian..Nak tolak rasa comel plak..So..aku biarkan je..Bile aku tutup lampu nak tido..Dia bleh slumber turun dari meja aku tu pastu pergi cari tempat tido yg biasa dia tido!Jadah Maxis wat dajal ngan aku!!!

Sekarang...Dia dah jauh...Mylo pon jauh gak..Sob..Sob..T_T

Maxis suke posing maut..Jangan tergoda dgn ai~~

Buat2 xcited!Macam xpernah ambik gambo betul Maxis ni!!!

Mak angkat Maxis!Muke sepesen jew!hahaha

Ni bukti kekejian Maxis....Mata pejam tapi ekor libas2 aku!cis!!

video

Dia sgt gemok okey..Nak angkat pon susah!

Pensil/Surat:Nak mulakan sesi menjahanamkan dapur pukul 1pagi!!!Oyeehhh!



9 comments:

syLph said...

aku lapar nih.
pegi masak kan mee macam hari tu kak.
:)

ber_u_wang said...

nak jemput jemput sikit..


selamat study..

avid gunner said...

nama nak urban..bagi la nama rokiah ke..zaiton ke...kucing melayu tu kan...

-C.Gad!s- said...

hahaha...

mee ko terbaik doo...

aku rindu gak nak lepak nih..hahaha...

daling...asal rajin sangat apdate blog nie??tell me..y???y???y??hahahaha


dah dah..g stadi lah!hahaha

Wanie-san said...

syLph:
ah!ko keje nak tido!
aku letak mee panas pon ko maintain tido!cis!

ber_u_wang:
bleh2!!tapi cincai2 jew..xsedap pon..huhu
thanx uncle!

avid gunner:
hahaha teddy bear aku sume kampung ok!hero kampung lagi...dollah,salman,yusof,kassim..muahahah

-C.Gad!s- :
alah!kamu lagi pandai masak!kite wat mee tu dgn penuh kasih syg...muahahahaha

aha la..kite pon pelik..asal rajin benor nak update ni..ni pon gian nak update..tp pikir esok exam..so,cancel kan la..hahaha
luv u muah2!!rindu lepak 2gether2!!

erine roslan said...

rindu maxis jugakk..


huwaaaaaaaa T_T

Razman said...

pemalas mmg suka salahkan kucing...

YucIkA said...

hey...sweet nya kucing keji nih..HAHAHAH..nama pon romatic semacam je...

btw, lapar eh?? JOM GEMOK SESAMA..ahahaha...gila keji xnk gemok sorg2...

Wanie-san said...

erine roslan:
maxis tak suka ko!baek ko diam!hahaha

Razman:
Mana ada!aku rajin tau!Maxis tu yg suke kaco!

YucIkA:
mule2 tahu nama dia MAXIS pon rasa nak gelak..hehehe kucing ni comel tp pemals!hehe
jom2!!kite memang nak gemok pon!hehehe