Sunday, April 18, 2010

::Hehehehe::


Cuba untuk tersenyum...Tapi hati masih nak menangis...

Kenapa kita boleh berani nak buat sesuatu demi dia tp nape dia tidak..
Kenapa kita jaga dia sepenuh hati tapi nape die tidak kisah ape kita rasa..
Kenapa kita kita perlu berkorban tapi dia buat endah tak endah,....
Kenapa kita yang memahami dia tapi dia tak cuba mendalami perasaan kita...
Kenapa kita berubah untuk dia tahu kehadiran perasaan kita tapi DIA!! Masih sama...{-_-"}

Mls nak pikir sgt..Tapi jiwa pedih...Stress...


Huhahuhahahehahiahuahahaoahaihahehahahihaoahahaohauahaua



Sekian!

Pensil/Surat:Kembalikan Mood Study aku!!!!!








17 comments:

YobSumo said...

aduh parah ni.

yang terakhir tu tangisan dalam ketawa mengilai ngilai kan.

nnt sat, ku carikan no tepon tanjung.

komen serious untuk entri ini,
tabahlah. kita kan manusia.

Mimie.Candy Cane said...

please..pleaase...smile for me...

yob,kalo ade jumpe no tanjung,bagi kat aku skali..aku pun berminat nak masuk tanjung rambutan

Aujinz said...

hua hua hua..

mengilai ngilaiii....

sabo jer laaa...huhuhu

sI tEDI said...

ada hikmahnya.

fikir positif

ber_u_wang said...

nak uncle sengkeh pala dia tak? dekat aje ni kalu nak gi sengkeh pala dia...



do your best for exam ye

Tendou Sani said...

ye ke...erm...kadag rsa camtu gak...tp rupenyer slh sgka...

iera said...

Be strong k...

Husna Hadzarami said...

ehem ehem.
kenapa ni..
sabar ye, things shouldn't be that bad ok..
ok macam ni.
jangan hanya fikir apa yang kita dah buat utk dia, fikirkan apa yang dia dah buat untuk kita.. you'll feel better then :)

Wanie-san said...

YobSumo :
sengal ko yob!
kalau aku kne anto kat tanjung rambutan aku memang ajak ko skali!hahaha aku cukup tabah dah ni..huhu

Mimie.Candy Cane:
yehhh!!i'll try to smile!!:)
kak mie jom g tanjung rambutan!haha

Aujinz :
sabo doh ni en.aujinz!!huhu

sI tEDI :
okeh tedi!;D

ber_u_wang:
boleh uncle!!eng di alu2kan kalau uncle nak sekeh pale die!!huhu
tengs uncle!!hehe

Tendou San:
ko ni tahu2 je..mmg salah paham..tp xleh terima hakikat..huhu

iera :
okey iera syg..^_^

Husna Hadzarami :
krisis jiwa n emosi tadi..hehe
thanx nasihat yg berguna tu kak husna!!^v^

asna cute said...

ini adalah tanda2 org yg stress hehe =) take a breath ya =)

bofoyengfeng said...

hadapi dengan senyuman. :) http://www.youtube.com/watch?v=0LALZsMxTRM

miss lolly a.k.a luvfareda said...

kenapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?




















sekian.

Frodo Baggins said...

jom makan aiskrim!!
hahahhahaha


>>_____<<


((Sambil hulur aiskrim cekelet))

erine roslan said...

oiii gile ke gelak cmtuh.

meh aku sign up ko kat tg rambutan..

kehkehkeh

-C.Gad!s- said...

sabar sayang...

demi aii...

awww!

lov you a lots!

Wanie-san said...

asna cute:
agak la asna..peyoot niii..huhu

bofoyengfeng :
senyum lah..senyum lah wahai cemek molek..keh keh keh

miss lolly a.k.a luvfareda:
windu kamu lolly..:p

Frodo Baggins:
nak2!!ko belanje!!best2!!huhuhu

erine roslan:
bleh gak..nnt aku heret ko skali masuk tanjung rambutan 2..mau??hohoho

-C.Gad!s- :
demi u...oh..ai rela...
^U^ senyum seindah suria dah ni..hihi

luv u laling..windu nak lepaking sesame..huhu

Redbloodsnow said...

sepesen ngan Olin. suke posing maut gitu taw yang..hahaha :P