Friday, January 13, 2012

::Meh Aku Pulak Yang TRY!::

Assalamualaikum.....
Yes!Now, saya sudah berada di Home Sweet Home setelah berjaya mengharungi 4jam dalam bus yang suka berhenti-henti tu. Alhamdulillah.. 

Sampai-sampai je rumah aku pun cerita la kat mak pasal berat aku sekarang yang dah cecah 45.4KG.Ye. 45.4KG! Uh! Dulu 36.5KG. Tu dulu la okey... =_=" Dua bulan lepas pun baru 40.6KG. Pastu naik 44.6KG dalam masa sebulan!!!!Sekarang..Aish....Tak payah cerita lah! Mak pulak bantai gelak. Hampeh tul. 

Tetibakan... mak panggil aku then bagi........JENG JENG...
|
|

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V
NI DIA!!!!!!!!!!
Baru borak dengan housemate aku pasal Premium Beautiful ni dua hari lepas. Tak pasal-pasal mak bagi aku benda alah ni. Of kos la aku tak reti dan tersangatlah MALAS nak pakai. Aku fikir aku bukan gemuk pun. =_=" Tapi bila mak cakap yang benda ni mak beli dekat RM3RIBU terus aku telan air liur.. Berkesan sangat ke? Mak aku beli tapi dia malas pakai. Hahaha Pastu nak bagi siapa lagi kan kalau bukan aku. Kata anak perempuan seorang kan..Hahaha Untung-untung.^_^

Actually, aku just tak nak bagi perut buncit je. Pasal berat aku tu dah ideal sangat-sangat dah. So, aku nak tengok, sejauhmana keberkesanan PB. Testimonial bukan main duk puji-puji melambung. Meh aku try pulak!

Muka semangat nak tengok kesannya! [Pakai baru sehari nak kecoh!]

Pensil/Surat:Untung juga anak perempuan sorang ni.HikHikHik

3 comments:

Lifesaver Hamzah said...

alamak!gambar tunjuk perut tu mcm perut akak je..hahaha

Un Phat Lee said...

gua pun try amek weight gain dulu.sekarang alhamdulillah.

Wanie-san said...

pn capa:eh??yeke??kantoi~~hhaha


un phat lee:haha tu hang kurus sgt!ak ni gemoks!hoho