Wednesday, January 18, 2012

::Penyakit 'M' Menyerang::

Assalamualaikum....
Cuti sem bermula je penyakit M.A.L.A.S pun datang membiak-biak. Update blog pun malas. Dah paham sangat la. ....=_=" Tapi sekarang asyik kena MASAK pula. Mentang-mentang jadi anak tunggal disiang hari.. Apa-apa pun, aku suka gila sebab tak payah kena sound dengan mak suruh masak cepat-cepat. Hohoho Ni kira masak ikut perut aku je. Aku nak makan pukul 3,4,5..hoho Mak memang lepas tangan je sekarang. Yela... Tak perlu nak fikir nak masak apa sebab bukan ada adik-adik aku bukan ada duduk rumah pun.. . Masalahnya, aku pula yang pening fikir nak MAKAN apa..Aish... [Kalau perut dah selera buaya ni memang susah jugak]
Siakap suka hati nak rasa apa. Masak seekor tapi yang yang duduk kat rumah berapa kerat je. Aishh~

Kek Coklat kala bosan. Ni pun sekian hal. Tak tahu nak buat apa, godak-godak dapur jumpa tepung serbuk koko.. Apa lagi follow ayah aku pergi kedai pastu paw beli barang tambahan. Haa...Jimat duit aku.HAHAHA 

Pensil/Surat: Masak ni kalau paw duit ayah beli barang-barang baru rasa bahagia even masak ala kadar jee.... Keh keh keh 

9 comments:

Lifesaver Hamzah said...

boleh tlg x???



tlg kirim kek tu sikit..plissssssssssssss

ber_u_wang said...

cuti ni kira masa training lah untuk memperkemaskan diri sebagai surirumahtangga yang pandai masak kan kan ....

Rtp Farra Arisha said...

hehe, that's good. memanfaatkan masa di rumah dengan aktivitas yang berfaedah such as cooking :) plus dari awal you can show your cook talent to everyone ;)

si cebbie cholet said...

pergh....

patut lah makin slim sekarang..diet ruji coklat ya? muaahahahaha.....kasi bawak sini skit!

Wanie-san said...

puan capa:aippp!kata diet!keh keh keh

uncle:hehehe aha..kena training la..klu kena complaint tu mmg reda jela..hehe

Rtp Farra Arisha : ouh..act i'm bored be a single daughter.haha so masak la jawabnye untuk hilangkan bosan..:))

cc: hahah xde makna slim skrg...haha adik je yg mkn..bukan wani..:)

erine roslan said...

kek coklet tu nampak sedap ohhh....

Wanie-san said...

ko kan dh pandai mask!nnt leh r wat sendiri..haha

Woofer Storm said...

mcm sedap je ni...



minta sikit boleh??

manis said...

nampak mcm sedap je kek coklat tu... =D

salam perkenalan..sy folo cni, sudi2la folo sy balik ya! ;)