Friday, March 19, 2010

::Jadi 1st Best tau!::



Kalau pergi kelas awl mesti dapat parking bwh bumbung..So,kalau hujan xbasah la moto. Masuk kelas dapat pilih tempat duduk..Tak payah share2 meja kalau kelas sempit.. So,jadi la org pertama pergi kelas.

Kalau kat hostel..bangun tido awal tak perlu berebut toilet dengan budak2 lain..Siap boleh pilih nak masuk toilet mane...Best kan?? Conclusionnya..Jadila org first!

TAPI!

Kalau tak terniat nak jadi org 1st wish birthday ayah tapi tetibe jadi org 1st plak...Tak pasal ayah bank in elaun lebih sebab jadi org 1st wish..

Wah....Syg ayah lebh la!!! Kepada adik2 dan abgku..Sila jangan jeles sebab ayah syg saya lebih! Tapi tadi ayah belagak sebab abg kasi hadiah mahal!Cis!Dah kurang plak ke prihatinan ayah kat saya sebab abg mengumpan dengan hadiah..Tak apa...Yg pasti elaun lebh tu yg masyukkk!!!

Thanx ayah!! Selamat Hari lahir yg ke ...
19 march 2010-19 march 1960=50TAHUN!!!

Wakakaka ayah dah setengah abad!Takpe!
Maintain buncit mcm perempuan mengandung 9bulan!
Bak kata mak.."Kalah perot mak time mak mengandungkan awak.." hahaha

Ayah lah paling sporting..Sebab sibok nak cari gf untuk abg...Kalau abg kawin nanti ayah tak dapat hadiah mahal lagi...Pastu tak bleh la kite nak paw duit abg lagi..Jgn kasi abg kawen awal!wakakaka
Ape2 pon..Semoga Allah S.W.T pjgkan umur ayah dan mak..
Thanx mendidik dan menjaga kami dengan penuh kasih sy..[walaupon ayah selalu mengumpan kami semua dgn brg2 n duit kalau nak berjaya..hahaha] Syg lebh2 lah!

Saya anak kesygn ayah..Abg anak kesygan mak..Harap Mak Nyah!


My beloved parents...Luv u'll walaupon selalu kena tinggal!Nanti kena tinggal lagi!nak ikot jgk! ^O^

Pensil/Surat:Saya tahu ayah baca blog saya...Syg ayah lebih2 la!







20 comments:

joegrimjow said...

nampak muka pon bahagia je tu
;)

Mieza vs Rory said...

aku trus komen x nk bce leh x..hehee

Mimie.Candy Cane said...

waa...bertuahnya anak dara pakcik ghani sorang ni...patot syg lebey ni

happy besday utk ayah wanie jugak..

sI tEDI said...

happybirthday ayah kamu!

pakcik kordi said...

selamat ulang tahun,semoga sihat tubuh badan zahir dan batin,panjang umor dan murah rezeki..=)

Wanie-san said...

joegrimjow:mmg bahagia la!hehehe

Mieza vs Rory :
ko gile komen ek??huhu

Mimie.Candy Cane:
hahahaha kak mie ni!wani pon dok sangka tau!aleh2 ayoh ckp btl!die kabo doh ke mok wani nok tgk sapa wish awl die nok bg duit..aleh2 wani...heaven gilos la!!ahakz!!

sI tEDI :thanx tedi!=]

pakcik kordi:
timo kasih pakcik kordi..jaga lembu elok2 ya..hahahha

Rara said...

slmt ri lahir ayah..ala,npe xgtau awal,leh wish ayah cpt..pstu knfirm ayah bank in duit kn.. :)

hisham said...

salam..epi belated bday tuk ayh u...u bg ape kt ayah u?...hehe

faiq said...

mude lg, br 50.hehehe

Lanun Ranggi said...

pakcik!

heppi besdei..nak elaun gak..ekekeke..

bestkan kalau dapat ayah yang sporting.. sepesen ngan ayah saye.. hua hua hua..

iera said...

wanie..ayh wanie muncit sbb dia bahagia..hehe.

Wish birthdy kat ayh wanie...
Semogi pnjg umur..dimurahkan rezeki & bahagia selalu

Pst..wanie..blnje lah iera...hehe

iman said...

wah,ayah kite umo same la..eh2,belom..ayah saya pny b'day bln 8 ni..hehe

izzad b* said...

ahahah~
hepi bday 2 ur father, moga panjang umur n murah rezeki~

Husna Hadzarami said...

hahaha. comel la relationship korang adik beradik dgn your parents.
anyway happy birthday to ayah wanie :)

ber_u_wang said...

agaknya kalau uncle ada anak dah besar macam wanie dah yek..
selamat ulang tahun utk ayah wanie .. untung dapat anak yang bijak serta baik..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

hahahahah !

selamat hari jadi ayah

terpaksa panggil ayah sebab bakal gf abang tu LOLLY ! ngeeee

siv said...

pakcik baca komen saya tak?
hepi bufday!!

*dapat duit jugak tak?*

Wanie-san said...

Rara:
hahaha dah terlambat la syg..haha

hisham:
bg kasih syg..lalala

faiq:muda?setegah abd dh kot..haha

Lanun Ranggi :
hahahaha mane leh!sila mintak elaun dgn ayah kamu en.aujinz!!

iera:
2la..bahagia ngat..anok2 pon bahagia..tukang abiskan duit ayoh!hahaha

turun shah alam wani belanje..hehehe

iman:
owh..yeke??kire ayah kamu muda 5 bulan la..hehehe

izzad b*:
thanx kamu..hehehe

Husna Hadzarami :thanx kak husna!!^^

ber_u_wang:hehehe xpe uncle..wani leh jadi anak uncle gak..=] tapi mesti uncle rimas nnt..hahaha

miss lolly a.k.a luvfareda:
ko ni lolly..kalau xmengatai xleh ek!tampo jgk la!

siv:
dah terlambat..hahahaha

Lifesaver said...

sebaya la mak aku

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇