Saturday, March 13, 2010

::Saya Tak Manja::



Family
Saya tak pernah tetiba dtg kat mak o ayah saya pastu saya cium2 mereka...Tapi saya selalu duduk di antara mak dan ayah..Kire cam saje buat menyemakla...huhu Mungkin saya jadi begitu sebab mak saya xpernah buat mcm tu kat saya..Tapi mak saya pandai luahkan kasih syg dia kat masakan..Walaupon tengah marahkan anak2 mak saya mesti masak sedap2 jugak...Huhuhu ^V^

Friends
Saya tak pernah keluar dengan kawan saya pastu saya pimpin tangan diorg sambil jalan. Saya suka independent time jalan2.Tgk2 org..Tgk2 barang..Mungkin kawan2 sekeliling saya semua mcm saya..Kalau ada kawan2 saya pimpin tangan saya..Tak pon peluk bahu saya..Saya jadi stuck!Pastu segan..Tak tahu nak buat ape..Saya jugak takkan msg kawan2 saya tanya khabar ke..Saje msg ke..walaupon dia tu best friends saya...Bukan saya kedekut tapi saya tak tahu nak msg ckp pe....Saya kan pemalu.... -_-"

En.Pjg
Saya tak pernah bile keluar dengan dia saya mintak barang2 ape2.Belanja makan pon saya tak pernah mintak.Kalau dia tak ckp ape2 saya byr guna duit saya.Kalau sy suka sumthing time keluar dgn dia, saya beli sendiri.Dia nak belanja die belanja la tapi bukan saya suruh. Kalau saya terasa n tak puas hati kat dia saya diam. Dia tak akan pujuk.Saya akan pujuk diri sendiri.Sedih kan? Tapi saya dah biasa...^_^





Tapi..kadang2 kita nak juga rasa di manja...Mungkin belum tiba masanya lagi kot...Tak apa la..

Pensil/Surat:Nak masak so kena kol mak mintak resepi...huhu





17 comments:

cikTi said...

tnggu kawen aje la cik wanie,.
sob2

ber_u_wang said...

dah kawen sok manja manja lah sepuas nya.. lagi best sebab lesen dah besar..






uncle tumpang manja bole

noor afzan said...

betul2..

ZACK ENTRY said...

stail mcm tak kesah jer..

kalo nak dimanjakan, awk la kene wat dulu..


xkan sipakwe yg kene manjakan supaya awk jd manja..


kasih syg tu kurg lg..

crazy_labelle said...

manja tu ape?
ape beza dgn menggedik?

Mimie.Candy Cane said...

wanie,kak mie suka manjakan org2 yg kak mie sayang tau..

mesti wanie rimas kalo lepak ngan kak mie..hahahaha

wong ah ian said...

meh manje ngn aku meh..

avid gunner said...

kah kah..sedap en.pjg dating ngan kau...

Razman said...

tu die wong ah ian dtg mgatal...hahaha.. en pjg bukan ian kan?

erine roslan said...

ololo...

meh cni meh manje2 ngn aku...

iera said...

Kdg2 iera de gak kuar ngn kawan kwn b'pimpin tgn... Tu pun kwn Iera yg rapat je biase mcm tu... Dia ske b'pimpin tgn... Iera xksh je dia pimpin tgn iera...huhu

Wanie-san said...

cikTi:
hahahaha tggu kawen?insyaallah...wanie mmg jenis xmanja..xreti nak manja2..hihi

ber_u_wang:
hahahaha mslhnya nak manja dgn mak pon kne tunggu kawen gak ke uncle?hihi

noor afzan:
yup!!=]

ZACK ENTRY:
hahahaha nak sy cube dulu???nnt dia plak geli..hehe xdela..saya mmg jenis xmanja..xreti nak bermanja dgn org..tkt nnt ckp gedik plak..huhu

crazy_labelle:
manja ni kurang kasih syg..
gedikz ni terlebh kasih syg..huhu

Mimie.Candy Cane:
hahahaha wani xkisah kak mie..cume wani xpandai nak manjakan org..hihi best r jmpe kak mie kalau kakmie manjakan wani..huhuhu

wong ah ian:
erkkk???hahahaha mgada ko ian!

avid gunner:
mmg pon..kalau ppuan laen sure dah lame bla..hahaha

Razman:
sudah semestinya bukan ian!ian xtinggi!same mcm ko pendek!opsss...lala

erine roslan :
xnak!nnt aku bukan jadi manja tapi jadi gedik mcm ko!haha

iera:
hehehehe wani xpandaila nak wat mcm 2 ngan kawan2..wani xkisah org wat mcm 2 tp wani xpandaila nak pimpin tgn diorg balik..huhuhu

siv said...

kite..

same.

i'msosupernotcool said...

untungnya en.panjang.. haha

Aujinz said...

best best...

tunggu kawen la cik waniey-sang..
boleh manja manja sampai terbalik sofa..


[khohkhohkhoh..saya suka awek independence..err..independent]

pakcik kordi said...

pakcik kordi manja apa.macam pikachu kan perangai den!kehkehkeh....

Lifesaver said...

ala2..nak manja erk??hhahahaa