Friday, March 5, 2010

::Panas Sungguh::



Hati Kite panas tau...Yela..Kite tahu..Kite tak kaya...Pakai skuter burok warna meroh je..Dah sebulan lebih tak basuh..So,awak2 yang pkai kereta tu yang ada aircond tu..Jangan la berlagak dengan kite ni.Tau la awak2 sejuk mejuk je dalam kete tu..Jadi..Kalau tempat yang tak boleh u-turn tu awak2 nak u-turn memang la kite marah tau!Kite dah la tengah bwk moto bawah cahaya matahari yang terik..Awak2 suke2 jew nak u-turn time kite ngah bwk laju..

Ingat!Hati2 jalan raya..Ikhlas dari MODEL BAJU HUJAN

Pastu, kadang2 awk2 boleh plak berhenti tengah2 tempat yang tak boleh u-turn.Pastu jalan kite memang dah betul tau..Kite nak masuk simpang..Awak boleh tunjuk tangan halau kite..Suruh kite ketepi...Hei awak2!!Awak2 tu sapa??Awak2 tu yang salah tau!Kite dah betul tau!Kite memang nak masuk rumah kite!Tapi awak2 tu duk kat tempat yang tak boleh u-turn..So,sapa salah?Nak kite panggil JPJ??Kite tak suke tau macam ni..Menci2!!

Kite bawak moto sopan2 tau!

Ada lagi awak2...Kalau kite2 yang bawak moto2 ni duk sebelah kereta awak2 yang MAHAL2 tu..Tak payah la awak nak tengok kite ni dengan belagak..Kite miskin..Awak2 kaya...Tapi kalau kite nak kereta..Ayah kite pon boleh beli..Tapi kite tak nak..Kalau kite nak biar guna duit kite...[Kite ada lesen kete jugak!Tapi xpandai bwk kete..Rasuah JPJ mase test]

Focus itu penting!

Takpe la awak2 yang berkereta...Awak jangan pikir kite yang moto ni kecik.Boleh pandang remeh..Awak2 tak tahu ke..Kes kemalangan motosikal ialah penyumpang utama dalam kematian jalan raya?Kadang2 kesalahan kenderaan 4 roda tau.Kite2 yang kerdil ni yang terima hukumannya...


Pensil/Surat:Panas sungguh sekarangkan..Kite dah jadi hitam legam tau!Tangan jadi hitam.Muke hitam.Kirenye memang hitam la!








38 comments:

Best Of Me 321 said...

rempit ke ni :)

Aujinz said...

alaaa...


tak sempat nak jadik first...:P

JMR said...

wah2..model helmet ke model baju ujan nih?:-p

Meow said...

sian dia...mari abang tumpangkan...hihi..

Aujinz said...

dah komen baru bace...

takpe cik wanie-sang..
kalau kite nampak cik wanie-sang nek moto...kite hon lelaju..tapi pastikan cik wanie-sang dalam keadaan bukan mengelamun...

masuk parit sebab terkujat, saya tak jamin..

jee yunus said...

sabo2..wani...:)

enuLwanie said...

ala awk.
awak nasib baik berani bawa motor.
kite lagi la.
berani bawa dalam kampung je.

lagi satu,
awak kena bangga.
sbb awak xde la terperangkap macam orang yang bawa kete tu.
jimat masa awak!

kalau kulit dah gelap,
awak pakai la payung masa ride!
hehehehe

ber_u_wang said...

hitam kulit tapi hati putih..


masih uncle ingat senyuman kamu

manis

Wanie-san said...

Best Of Me 321 :
rempit??aish..ai sopan la...wakaka

Aujinz:
hahahaha xbleh bla!!komen dlu baru bace!ape la u ni...wakaka
kalau u hon ai..nnt ai jatuh tersungkur terus..baek tumpangkan ai je!cis!

JMR :
erk??dua2 pon boleh la!bantai aje..wakaka

Meow:
mak adik pesan..jgn ikot org tak kenal..hehehe

jee yunus:
memang dah terlebih sabo dah ni..huhu

enuLwanie:
hahaha dlu2 pon sy xberani jugak nak bwk moto!pastu dah terpaksa..rela bwk moto dari jalan kaki g kelas..hhu
pkai payung??u nak kne sekeh bertubi2 dgn ai ke??huhu

Wanie-san said...

ber_u_wang :
ha??uncle!!*malu la..tutop muka dgn selimut..*-__-"

syaf said...

ala lalal...
manje sungguh kamu berbicare...
suke plak uncle membace nyer....
kekekek....


standard r, dieorg yg salah...
atoyai, x baik buat kamu cam tu...menci2...heheheh




cool jerk lah...kan malaysie ade lagi beratus ratus org yg lagik teruk dri tuh...

shazruls said...

itam pun manis lagi

Mimie.Candy Cane said...

hahaha..luahan hati yang cukup ber emosi..

nok wat gane wanie..dia ibarat gajah..kite ni semut merah je..

g beli sun block byk2..kekgi napok gigi ngan mata putih je..

Wanie-san said...

syaf :
hehehe malu la plak kite ngan uncle...mcm gedik plak entry ni..tp sebanrnye tengah marah tau!huhu
2la..malaysia ni rmai lg pemandu yg xberhemah!huhu

shazruls:
itu namanya..itam manis..huhu

Mimie.Candy Cane:
2la..kite ni sekali pijok mampuh keras lalu ork kak mie...
ingat nok pkai clorox terus r!xmboh doh pkai sunblock!wakaka

Lifesaver said...

ko tu kaki merempit..aku tau la dik

Ms.Independant said...

memang byk dugaan ble merempit ni.
hehe

Mieza vs Rory said...

hehee..comel la awk nih biler mrh2...

erine roslan said...

eh eh kenapa awak hitam pulak.. awak kan org australia. kulit putih melepak.. kalau awak hitam same je macam saya version cerah..

jangan marah ye awak..

nanti kite same2 g calar kete org tuh..

ade amik no plat kete die x?

hehe~

erine roslan said...

eh eh kenapa awak hitam pulak.. awak kan org australia. kulit putih melepak.. kalau awak hitam same je macam saya version cerah..

jangan marah ye awak..

nanti kite same2 g calar kete org tuh..

ade amik no plat kete die x?

hehe~

peja said...

lalalallalaalala

avid gunner said...

ceh, naik moto la baru true...less emission, healthier environment...

Wanie-san said...

Lifesaver :
hahahah tuduh jgn sebarang tuduh puan capa...lalala

Ms.Independant:
iyela..kite ni insan yang kerdil je..huhu reda jela..

Mieza vs Rory:
kalau xmarah pon mmg kite comei la awak..lalala

erine roslan:
hahahaha awak ni kuning langsat...malu kite tau..tau la kite putih melepak dari awak...tapi kite rase kite makin cerah la skrg..ade product nak itamkan muke x??haha
ala...kite lupela nak ambik plat kete die wat balik..kalau tau kite cabut tau..haha

peja :
dish!menyemak jo!!

avid gunner:
btl2!!tp kite yang naek moto ni slalu jew dipandang sebelah mata oleh kenderaan 4roda..huhu

syuhaida abul said...

ekkee...mcm rempit c0mel...
beli la keta wanie...tnjuk kat mereka2 yg blagak tuh..al0l0..ha3





http://kerenggebukansemut.blogspot.com

oranglidi said...

rasa nak luku je muka yang fokus tu.

iera said...

iera skrg xbre confiden dh nak naik moto... Psl moto kt rmh cam nak rosak je. Ngn masalah jarum meter yg xgerak... hand break dh rosak.. naek moto kt rmh dh lain mcm dh... Psl dh xlme nk moto dh jd xconfiden dh nk naik...hehe

Mieza vs Rory said...

erkkkk....trgigit bibir...aduiii sakittt....

Wanie-san said...

syuhaida abul :
hahahaha susah la bawak kete kat shah alam ni...jem...pastu kne g kelas awal..xmoh la..dah la kak wanie ni liat bebenor nak bagun pg..wakaka

oranglidi :
comel kan muke org yg fokus 2 kan???hahaha

iera :
hahaha moto prob..mmg la takut nak naek iera..wani kalau moto tayar dah xde bunga pon wani mmg tkt gak nak bawak tau!huhuhu

Mieza vs Rory :
realiti..u kne la terima..hahaha

Moon BlooDy Spell said...

masih lgi kau bersopam santun memarahi beliau dengan menggunakan awak saya.. kalau aku.. wa lu..
huuhhuuhuh.... tak bertimbang rasa langsung beliau itu

i'msosupernotcool said...

haha..
penggunaan bahase yg sgguh humor..

YobSumo said...

tetiba saya rasa seperti mahu membeli baju hujan walaupun saya tidak menunggang skuter kaler merah.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

uhh gaya je lebih.



tapi pandai bawak moto keeeeeeeeeee ? kahkahkah

fndrocka said...

dah macam angkasawan

Monkey D Luffy said...

hai minah rempit
haha

Baby HeL said...

sejak bile kau suke merempit ni??huhu

siv said...

ke-ja-dah.
gua rempiter sejati.
lu ckp.
sape driver yg buat onar kat jalan neh?

letak syiling kat celah2 jari.
then skreeetttt!!!

setel.

Wanie-san said...

mak ude:
perghhhh!!kagum doh dengan idea lu!!
ni mesti pak ude ajor!!wakakaka

ak klu jmpe kete 2 balik memang aku calar secarah berirama lagi..biar die stress!!!

Wanie-san said...

mak ude:
perghhhh!!kagum doh dengan idea lu!!
ni mesti pak ude ajor!!wakakaka

ak klu jmpe kete 2 balik memang aku calar secarah berirama lagi..biar die stress!!!

Redbloodsnow said...

jles aku tgk ko reti bw motor wehhh..hehe