Wednesday, March 17, 2010

::Saiko kan Dia::



Biasenye hari rabu hari yang penuh dengan liku-liku pembelajaran.. Kelas aku dari pukul 8.30pagi sampai 6ptg.. Tapi hari ni agak heaven lor sbb kelas pagi habis awal.Kelas tengah hari cancel..Kelas ptg pun habis awal.

Sebenarnye..Kelas pagi aku tu tak pernah habis awal. Tapi hari ni aku berjaya meng'saiko' lecturer aku..Hahahahha [gelak sopan] Dia masuk kelas mengajar aku buat muka biase je..Pastu die start mengajar aku buat kerut2 dahi... Diteruskan pula dengan jari aku memicit2 dahi.. Mata ku dikuyukan sebaik mungkin.. Lecturer stop cakap aku letak kepala atas meja.. Dia start bercakap aku ulang step tadi..Dan begitulah seterusnya..Dia dtg depan aku aku buat mata kuyuku bertambah besar tapi tidak menjadi..[kononnye pening la belajar subject tu]Dia pasrah...Dia tidak berjaya membuatkan aku kusyuk didlm kelas...Tup tup kelas habis awal..Hahahahaha

Kelas petang plak..Aku tertido kat bilik..Aleh2 bangun2 ade 10minit je lagi kelas nak start,...Aku mula la bersiap ala2 compang camping gitu..Bawak moto se'Slow' mungkin.. Sampai kelas,10minit lambat..Buat2 gelabah masuk kelas..Lecturer start mengajar buat muke buat2 penat giler2..Nafas 1saat dua kali sedut. Kibas2 muke walaupon aircond sejuk giler.Buat2 mintak air konon nya dahaga..Lecturer tengok buat2 senyum hambar..Lecturer tengok kesian..Kelas habis awal..Oyeeaaahhh!!

Menjadi m'saiko' mereka2...hahahahahaha


Jangan tengok muka kiri dan kanan..Muka tersebut tidak mengsaiko org..tapi mukaku yg saiko tak cukup makannnn!!!

Okeh..muke tak puas hati sebenarnye..huhuhu

Pensil/Surat:Kita pergi memborong di pasar malam..Membeli lauk pauk..Sayur mayur,Sotong motong..huhuhu Esok nak buat tomyam!!






16 comments:

erine roslan said...

best gile lecturer ko!

kalau lecturer aku, jangan haraplah. even ko betul2 mati kat situ pon, kelas tetap habis macam biasa.

HAHAHA

tomyam??? NAK JOINNNNN!!! janji tak letak ikan bilis. errrrr~~

sI tEDI said...

cik tom??

nak juga!

Mimie.Candy Cane said...

Bdk lerning pandai sungguh saiko lecturer..zaman kak mie dulu..jangan haraaappp!

ber_u_wang said...

anto uncle semangkuk tom yam ye

cikTi said...

ahaha,,.

nak kena praktis jgk nihh

~ceRRy beRRy~ said...

amboiii...

pandai gila saiko org ek! =P

Kuwe said...

tunggu masa aku jadi lecturer pulok.tengok sapa saiko sapa.

Aujinz said...

saiko yer...

wanie-sangggg...duduk sila sopannn..
muahahahhahahha...

wanie said...

HAHAHAHA. gila saiko! kalo gini, sume lec nk resign cpt2 :P

Rara said...

haiyak,nakal nye u ni..i babap montot nti kang..hehe :)

iera said...

haha...cian lec wanie dpt ank murid gni

Lifesaver said...

dia pon nak balik tido kot

Ms.Independant said...

nape la tak pena terfikir ni mase study dlu...
huhuhu

:P

SlacKerZ said...

bapak best tips..
baik2..

akan cuba praktik untuk mensaiko lecturer aku
tapi ada masalah la
lecturer aku ni wat dek je kalo ada org tdo dlm klas..
kalo wat separuh pengsan pon dia stil mengajar..

adakah lecturer aku sedang mensaiko aku??

Husna Hadzarami said...

dulu masa belajar kalau dah datang lambat tu jalan macam biasa je, dekat2 nak sampai kelas tu buat buat berlari nak2 kalau pakai kasut yang kuat giler bunyi. ada kawan lagi la tudung pun pin dalam kelas nak tunjuk kelam kabut punya pasal. heh heh..

Wanie-san said...

erine roslan :
hahahaha ko buat2 ada kes pembunuhan kat kelas ko..sure lectrr ko cuak..pastu wat2 gila nk g bunuh lectrr ko..confrm kelas xde sampai akhir sem!!hahahaha wei!tomyam mane letk ikan bilis???mau mkn kaki ka??

sI tEDI :
hahah tedi lg terer wat cik tom!!

Mimie.Candy Cane:
zaman kak mie umpan lectrr dgn benda2 sedap...pah2 lectrr bg abih awl..hahaha

ber_u_wang :
ala uncle..tomyam dah bis la..hihihi

cikTi:
pastikan lectrr cikti seorg yg sporting..haha

~ceRRy beRRy~:
skrg nak praktis saiko ifa lak!hahaha

Kuwe :
ko dah jadi lectrr aku dah pencen dri belajo wei!huhu

Aujinz:
alalala....nape en.aujinz pasan kite duk ganaz!!haha

wanie:
xde maknyenye lectrr resign..kot2 lame2 sy yg kne halau!muahahaha

Rara:alalala...bukan u ke yg ajar i jadi g2..ahakz!!

iera:sapa jadi lectrr sume kne terima ank murid mcm wani..haha

Lifesaver:btl la pn capa..sy pon rase g2!die nk tido!haha

Ms.Independant:
xpe..praktis time keje plak..tp make sure boss kaki tido jgk!haha

SlacKerZ :muahahaha lectrr ko saiko ko!sbb die tau ko pura2 tido..cube ko buat2 bunuh diri..sure jadi!haha

Husna Hadzarami:bagus la kak husna!!mmg lectrr kesian kan..wat2 betul tudung dlm kelas..wat2 gelabah belek2 buku...sure lectrr jadi rimas!haha