Tuesday, July 20, 2010

::Diri Saya..Yeke??::


Saya kadang2 malas la jugak nak jawab tag ni..Tapi demi kawan baik saya, Iera yang selalu bermain bersama2 saya ketika kami masih kecil dan dia telah meninggalkan saya ketika kami masih memerlukan each other.. Dia telah berpindah ke Kuala Berang tapi hubungan kami tidak berhenti di situ sahaja... Setiap bulan kami akan contact bertanya khabar. Sampai sekarang kami masih belum lost contact..Ok2..kita teruskan dengan tag..lalalala

1) Siapakah diri anda di rumah?
Saya masih lagi manusia biasa yang punya kaki dua mata dua tangan dua. Belum bertukar menjadi Erra Fazira..Tunggu2 jugak bile nak bertukar jadi Lisa Surihani...Lalala

2) siapakah diri anda di samping rakan?
Saya ialah Omas yang dalam cerita Abu,Opik dan Laura. Jangan tanya saya kenapa saya Omas.

3) 5 benda yang anda idamkan tetapi belum tercapai.
(i) Nak jadi Perdana Menteri
(ii) Nak kawin dgn anak raja
(iii) Nak jadi tokey balak
(iv) Nak jadi jutawan
(v) Nak jadi seorg hamba yg taat dan patuh pada suruhanNYA...

4) siapakah nama pasangan anda.
Anuar Zain..Eh!Silap....Farid Kamil...erkkk???Zizan Raja Lawak....Owh..Bukan jugak..Datuk K?ha!Lagi la bukan!!!! -__-"

5) ceritakan 5 perkara yang paling anda suka tentang pasangan anda.
Saya suka dia sebab dia pandai menyanyi..Saya suka dia sebab dia pandai berlakon..Saya suka dia sebab dia pandai melawak....Siapa kah dia?Jawapannya ada dia atas...huhuhu

6) bila tarikh anda couple?
Ni Couple yang Indie Band tu ke??Aku pun tak sure bila diorg tubuhkan group diorg tu...

7) apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?
Diorg selalu muncul di tv tanpa pengetahuan aku...Menci2...


8) lagu tema cinta anda.
Lagu Doremon.....So cute kan?Kan?Kan?

9) apa perubahan yang anda ingin lihat dari pasangan anda?
Semoga Keabadian Cinta milik kita..Eceh2....

10) tag 10 rakan anda yang lain.
Lelong2....5 sepuluh!5 sepuluh!Durian Kampung mari!!!uh???T_T


Pensil/Surat:Okeh!Esok ada quiz walaupon saya tak pernah masuk kelas tetibe ada quiz..Motif??



10 comments:

Minah Laser! said...

amboi cik kak..siap ada lelongan awam lg hah!ekekeke

Bulan Di Langit Osaka Biru said...

lagu doremon itu besshhhh

Epul Azimi said...

gila,aku ade 4 utang tag dari kawan2,bilalah ade mase nak buat ntah.......:)

syaf said...

muahahha lagu tema cinta doremon....
freaky

miEz haNeM said...

:) cool la!
i loikeeeeeeeeeeeeee

Wanie-san said...

Minah Laser! :
nk buat mcm mana..lelong sgt tag itu!!!hehehehe

Bulan Di Langit Osaka Biru :
tahu xapa!best!dari kecik sampai skrg ingt...:)

Epul Azimi:
ha!jgn sampai bwk mati hutang tag tu..huhuhu

syaf:
hehehe.. dah tu..xkan lagu sailormoon plak???huhuhu

miEz haNeM:
hehehehe malas nak jwb btl2 kak haniem..:)

fndrocka said...

alaa malu2 kucing pulak.reveal je lah pasangan sebenar

Ann said...

ak jenis mls nk jwb tag...huhu

Fza.Ibrahim said...

hoho.. gila demand. bagus2. HAHA

erine roslan said...

hahahaha gile..



memang GIL la u nie. ahaks~