Thursday, July 22, 2010

::Kenapa Aku???::



Lepas makan2 lepak2 gosip2 naik bilik bukak laptop, bukak laman web sosial kegemaran rakyat Malaysia tetiba tengok ada notification dari kazen aku.Dia post something dekat wall aku. Aku aku klik.[Motif cerita step by step??] ALAMAK!!!KENAPA AKU!!!!!?????OMG!OMG!OMG!


Photobucket
Lihat rakan2...Apa saya patut buat??

Selepas puas menjerit2, bergolek2, meronta2 sampai histeria, memaki hamun aku pun bentangkan kertas kerja duduk satu meja dengan rumate aku discuss apakah langkah seterusnya....[Ok, aku tipu] Aku hanya menjerit kecil di dalam hati...Sambil berkata "Kenapakah aku insan bertuah di pilih?Kenapa kah bukan insan yang laen?Owh..Bersyukur..." [Sumpah!tipu lagi!-_-"]

Sebenarnye aku terkejut gilos!Pastu pening nak belajar makeup simple2 dengan siapa..Aleh2, esok rumate aku Sharlini akan menjadi mangsa...Hehehehe [Gelak jahat] Dan Jira selaku rumate aku juga akan membantu aku untuk mengajar cara2 make up..Aku tak pandai part nak pakai foundation je sebab aku memang tak pakai foundation..Takut nanti terover nampak pelik semacam..huhu So, esok kelas makeup dibuka di Jalan Plumbum...huhu Dah la aku ni tak reti makeup2..Aleh2 aku di jadikan mak andam..iksh2...

Pensil/Surat:Mintak2 trip ke Bank Negara di tunda....huhu



15 comments:

Ann said...

takpe boleh berlatih dari skng...caiyuk!

nti leh bukak bsnes mak andam..

aZLiNa aZiZ said...

Pinjam je muka sesiapa, kow team baik2 dengan dia. Pastu, belanja baekkk punya. Bila dia da bagi lampu hijau, apalagi
...tepek...tepek...hahaha...
Ush...jahatnya~dush3.
Tak pe, practise make perfect ;p

@juera said...

msti ko mekap meletop kn kn..^__^..tu psl kazen ko suh jd mak andam dia..hehe..chayokk!!chayokk!!deh..

Amal said...

alamak babe. kau tak ikut la eh pegi event tu?

Husna Hadzarami said...

mesti terer mekap la ni. sebab tu orang suruh wanie :)
kalau akak la, haram tak pandai. mekap diri sendiri pun kantoi. hukhuk

h a n i e said...

hahahahah..xpe yang..prektis..prektis..prektis..





sian kawan yg jd model tu.. :P

Hamzah Ian said...

best jd mak andam nih.. wat eksperimen je.. hahaha

miss lolly a.k.a luvfareda said...

meh aku







































ajar ko.

Fza.Ibrahim said...

hahaha..
jgn ko rosakkn hari bhgia dia lak.
kang mekap ala hallowen x ke haru..? HAHA

Aujinz said...

hahahhaha..

la yok..
gagagga...

Wanie-san said...

Ann:
bukak bisness???erkkk?bukak pagi petang dah bankrup..hihihi

aZLiNa aZiZ:
2la..nasib ad rumate yg suka rela nak jadi model...tkt jugak..boleh parkinson dpt berita ni...hhihihii

@juera:
tak ada makna aku makeup meletop...hancus ada la..hahaha
dia tgk aku makeup cepat wpon b'siap lambat...2 je kot....hihi

Amal:
sori yunk...:(

Husna Hadzarami :
sumpah akak!wani langsung xpandai makeup...xtau la die tgk tang mana wani pandai makeup..hihi 2la kena belajar dgn rumate yg terer makeup..:)

h a n i e:
jahat!perli la tu kak hanie!!!:p

Hamzah Ian:
hahaha ,mesti ko pernah jadi bapak andam kan??huhuhu

miss lolly a.k.a luvfareda:
plz...plz...plz...ajarkan daku yunk!!

Fza.Ibrahim:
ko jgn doakan g2 fza oi!!!aku cubit2 pipi hang!hahaha

Aujinz :
guane en aujinz?dok sihat??haha

hans said...

wah
sah power make up nih

P/S : Review Film : Ong Bak 3 Memang Lucu! Hahaha!

ahmad endo said...

dapat tu...hehehe

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

huh jangan lebih ton warna sudah

Anonymous said...

Good fill someone in on and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Thanks you seeking your information.