Saturday, July 17, 2010

::Onak dan Duri::


Setiap hari Jumaat mesti hari untuk bergembira oleh saya dan housemate...
Semalam Jumaat...Sekali lagi saya dan rakan2 telah keluar berjalan2 membazirkan masa dan wang..[Perghhh...Ayat nak BM darjah 6]

First, time nak bersiap2 semua pening nak pakai baju ape sebab dah jemu dengan baju masing2..Aleh2 bukak drawer org laen skodeng baju.Mana tau ada yang berkenan..Conclusion nye ADA!hahaha Apa la...buat tema BLACK & WHITE.. Boleh plak melayan sekor2 punya perangai..Tengah2 hari buta panas terik terpancar nak pakai baju HITAM...OMG!mau makin rentung...Tapi kawan punya pasal..Reda je la...[masing2 dah boron nak tambahkan lagi ke'keboron'gan]

Before nak gerak pun masing2 nak tergedik2 nak ambik pic...Siap pinjam camera housemate lagi..Apa la..So..Sesi menGEDik bermula la....


Photobucket
Opsss..terintroduction plak...Huhu

Photobucket
Bersama Rumate CEN,GED,JIR ^_^

Dah habis duk poyo2 kat rumah kitorg pergi tasi plak!
Ha..Yang ni satu hal gak! Tengah syok2 duk posing sakan sekali dengar bunyi macam benda berterabur terjatuh dlm air!Tengok kat tasik...HUJAN!!!!!!!!!!!!!!!! Kami lari2 anak itik la sebab hujan tu mengejar...Org semua pelik sebab kitorg lari mcm org gila...Diorg tak tahu hujan dah nak datang...Tapi memang giler gak sekor2...Dah la lari bajet masuk kereta sekali masing2 sarung helmet..Mau kena gelak!
  • Dah la pakai nak beria sekali naik moto.
  • Dah la lari bajet tak nak basah kena hujan sekali naik moto.
2la bengom..But..So fun!!!

Photobucket
Opss...Me again.....

Photobucket
Wakakaka!

Photobucket
Owh...Make in Love With Cen..-___-"

Pensil/Surat:Selesema+Batuk enggak mau baek2 juga!!




14 comments:

@jura said...

tasik ni kat shah alam kan?byk kenangan ak kat tasik shah alam tu..ak study kt shah alam gak dolu2..hihi

Husna Hadzarami said...

ehem.
tasik shah alam.
tempat yg banyak suka duka masa belajar.
eh banyak duka je kot.
heh.

tapi aku suka tasik ni. banyak kenangan.

kau kurus sangat la sayang. makan lebih sikit :)

YobSumo said...

pergi tasik cantik2. tak dapat umpan ikan mana2 ke? hehehhehe.

saya_arief said...

main ujan beshhhh...

Ann said...

perempuan ngn kamera mmg xdpt dipisahkan..hehe

Mimie.Candy Cane said...

guane koho kurus adik kak mie sorang ni? makan nasik dok mek?

Rara Nasiha said...

wehh,g tasik tak ajak aku! majuk ar cmni. hehe. tibe2 je. :)

Aujinz said...

Tasik nie dulu saya tercampak pen Parker kesayangan..

nak terjun, kawan kawan kate ade obor obor..kensel.

bila pikir balik kendian, kejadahnya tasik ade obor obor??.

hans said...

sakan haih korang bergambaq
heheehe

iQa~ said...

santeknya tatak wanie.... (",)

erine roslan said...

kenapa pada perkataan gedik, GED tu huruf besar??????

erine roslan said...

kenapa pada perkataan gedik, GED tu huruf besar??????

Razman said...

dalam rumah ko pun, ko paling pendek?

Wanie-san said...

@jura :
owh?yeke?2la..aku jrg sebenarnye pergi tasik..^^

Husna Hadzarami :
ehem2..ni mesti slalu dating kat sinikan?kan?port org dting je byk sini..hihi
kurus?baju tu kot buat nampak kurus..huhu

YobSumo:
hahahaha ni umpan ikan apa yg di maksud kan?hihihi lupe bwk joran..tu la xpt ikan...huhu

saya_arief :
best sampai deman..hukhukhk

Ann:2la realiti kehidupan....:))

Mimie.Candy Cane:
hahahahahaha makan la kak mie!baju tu kecik kot..pah ni nok pakai baju besor gedabok la!hihihi

Rara Nasiha :
rara!!!!!miss u yunk!lame xnampak!keh keh keh sowi la...i pergi last minute...u xmoh majuk2 tau!hehehe

Aujinz:
hahahaha dah g layan member2 tu ckp ade obor2 apesal en aujinz??
pen parker je en aujinz....laen la beg duit rm100000000 mau sy tolong carikan dlm tasik tu...hewhehehehe

hans:
of couse!hehehe

iQa~:
hari melaram sedunia..hehehehe

erine roslan:
hahahaha memang kena besar la beb!
kalau boleh sebesar alam!huhuhu

Razman :
hei!plz la..ade lagi yg pendek!sepak kang!!!