Thursday, July 8, 2010

::Pekan Bukan Bandar::



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. Setelah di kira2...Boleh dikatakan la hampir seminggu pulang dari Kem Motivasi di Pekan, Pahang hidupku semakin hampir terurus...Hanya baju yang baru di basuh belum di lipat... [Hope selepas ni dapat seru la...]

Sangat enjoy dengan kem tersebut. Tapi adat la..Tak semuanya perfect..Semuanya masih baru belajar...Aku ada jugak la sometimes benda yang kurang berkenan sebab before ni aku penah jugak handle kem mcm ni pastu pernah join even lagi besar lagi...Everything more better than kem yg aku join baru2 ni.. Tapi mungkin mereka masih baru dan mereka tak tahu apa yang kurang.. Aku join pun last minutes sbb housemate aku ajak. Aku jadi Exco ape pun aku tahu..Datang meeting yang last baru tahu.huhu -__-"

Aku pergi Sek. Men.Keb. Nenasi, Pekan Phg... Best sekolah tu walaupun pendalaman sikit sebab sekolah tu tepi pantai!Dah lama tak jumpe pokok kelapa yang tinggi2!!!Jakun den...=p Students sekolah tu pun tak ramai..Studnet yang aku dapat semuanya baik2 belaka. Habis kem ni pun diorg mesti tiap2 hari mesti call or msg aku cakap rindu...Auwww.....Malu nyah!ekekeke Siap ada students laki tu cerita pasal gf dia la..Ramai sangat tak tahu nak pilih yang mana...Confirm la times LDK aku byk merapu dengan diorg.. Byk borak2...Aku mana pandai sangat nak motivate mereka2...Aku pun kwn2 aku yg motivate aku..Hahahahaha Sebab tu la diorg pun sempoi..Ada group aku tu yang mak die dah meninggal...Ada tu problem dengan kawan..Certa sambil menangis2...Simpati jugak aku...sob...sob...sob...

Photobucket
Time ni baru sampai SMK Nenasi...Aku biasala perasan lebh...huhu


Photobucket
kakak2 Fasi yang penyopan...Auwwww


Photobucket
My Group yang Enjoy!!!!Kak Fasi yang berasa tinggi sila duduk....:)


Pensil/Surat:Dah start kuliah dis wik..Ayoyoyo....Best wo...Kelas pagi je..Ptg tak ada..so boleh masak time puasa nanti!!Oyeah!!!


12 comments:

~ceRRy beRRy~ said...

gud luck for ur new sem :)

teringat plak zmn jd fasi dulu :)

Ann said...

seronoknyer pi kem....

all da best jugak

iQa~ said...

nape tatak wanie lg "tinggi" dr mereka???hahaha...~

Aujinz said...

akak yang rasa tak berapa nak tinggi, sila duduk..

huhuhu..
bestnye sem kelas pagi jerk.. :D

syue said...

hye kakak fc!!!!!!!!!!!!!!

ber_u_wang said...

eh dah tinggi anak uncle... makan apa erk boleh tinggi

Husna Hadzarami said...

hahahaha.
kenapa akak rasa kalau ko berdiri pun sama tinggi je dengan adik adik? :P
ok kidding2. kang sentap susah :p

dulu masa belajar ada gak 2-3 kali jadi kakak fasi. best doh.

Wanie-san said...

~ceRRy beRRy~ :
hehehe
best jadi fasi sbb budak2 cam best je layan kite...:)

Ann:
mmg seronok!hehehe thanx.:)

iQa~ :
tataq iqa nak makan kasut size 10 ka???hahaha

syue:
hai adik!adik sihat??kekekeke

Aujinz :
amboi en.aujinz....sedap mengata beta ye???hihihi

ber_u_wang:
tu perli ke puji uncle??hehehehe

Husna Hadzarami :
hahahaha tak ada sentap pun kak husna...memang realiti...sob sob sob..hehehe
memang best jadi fasi!!^^

Razman said...

aku dah cuba tahan gelak, tapi aku tetap nak tergelak bayangkan kau jadi fasi. bonzai, bonzai...camne la ko jadi fasi sedangkan budak2 tu sekolah menengah, kau lak budak sekolah rendah.

Amal said...

aku memang tunggu komen dari razman! hahahahahaha

bijak kau berlakon untuk gambar yang last tu kan bonbon? hahah

hans said...

hahahaha
best2

Rara Nasiha said...

skandal ku,lama tak kumen cini. :)



P/s: gudluck for the new sem ya!