Friday, February 26, 2010

::Final Exam Diberi Skema Jawapan::



Aku rasa aku dah lali dengan perangai seorg rumate aku ni..Dulu aku rasala jugak nak marah,bengang kat dia ni..Tp bila dah selalu sangat dia buat perangai aku dah jadi malas nak layan..Bila kita cakap lain pastu dia paham lain memang rasa nak pergi ketuk2 kepala dia dengan tukul..huhu tak pon baling lesung batu kat dia..Kalau sekali sekala tak apa la jugak..Ni selalu sangat2...Tercabar keemosian aku yang mmg sedia ada emo..huhu

Semalam birthday SHARLINI. Aku penah tulis entry pasal dia yang dia pekak sebab selalu salah dengar apa yg kitorg sampaikan..huhu Semalam dia buat perangai lagi..Tapi bukan dia salah dengar...Ni pasal.....

Individu yang terlibat:

Pelakon Utama: SHARLINI

Pembantu:
Kak Azira
Husna
Aku

Jira baru mengangkat takbir untuk solat maghrib[dah lewat kot dia sembahyang!]
Aku tengah meng'iron' tudung [ada kelas malam ler pulak!]
Ucena baru menyarungkan telekong sembahyang

DAN

Sharlini baru keluar toilet dan bersuara [ketika ini dia berada di belakang Kak Azira]

"Husna!Aku nak suruh Kak Azira teka berapa umur lecturer Pn. Haliza sbb aku tak sangka umur dia 48thn!"

Aku dengan Husna dah bantai gelak kaw2 punya!Ni teka teki yg disediakan jawapan terus ke???Kak Azira yang tengah solat pon stop solat pastu bantai gelak sama kitorg!Dah la duduk belakang org 2 pastu nak suh teka tapi bagi jawapan!Aku rasa nak iron je muka Sharlini 2!Huhuhu

Celebrate Birthday Sharlini buat makan2 ala2 KFC..Tp mcm biasala buat suprise dlu..Nasib menjadi..=] [Kek bantai buat hiasan sendiri..Tak sempat nak beli kek!]


So..yg memang akan mencapap time birthday org hanyalah aku,Husna dan Wiwi saja la...huhu
Kek bantai buat sendiri hiasan..Xsempat nak cari kek coz sume bz..Apa2 pon sangat enjoy!!

Maaf...Picture birthday girl tak ada..Beliau terlampau seksi selepas dibuli oleh kami ..Hahahaha


Pensil/Surat:Tadi ada modul..Tapi tak dapat makanan petang coz dah bis..Ajk makanan bantai makan byk!!Geram aku!!

20 comments:

Aujinz said...

yang dalam gambar tue yang mane satu sharlini..

nak berkenalan...
ahaks..

faiq said...

besay aku esok..jgn lupe smbut

imHepPie said...

huii nnti kalo besday aku meh sambut aku gini gak eh

Moon BlooDy Spell said...

wanie.. 22 ogos.. aku nak kek.. coklate...bear...BMW.. rantai emas putih.. sambut kat hotel 5 bintang ye

jee yunus said...

hahahahaha....sharlini..ya ..jee ader bc entry pasal dier....bgus2...sokaln dn jwpn..x pe la wani..pakej....hhahahaha

pakcik kordi said...

sempoi la geng2 waks!

Wanie-san said...

Aujinz:
sori..minah arab itu tidak boleh disiarkan gambarnya...terlampau seksa!!haha

faiq:
esok?ah!aku tahu ko tipu!

imHepPie:
boleh2...tp masih memikirkan nya...hehe

Moon BlooDy Spell:
amboi2....demand terlampau dah ko ni bulan!!!bg penampo kang!huhu

jee yunus:
hehehehe 2la pasl..nak buat mcm mane....wanie pon dah rela menerima apa2 sahaja perangainya....=]


pakcik kordi :
meh la join skali pakcik..hehehe

cik CumeY said...

hahaha...


sumpah lawak rumate you darling...
'
hahahaha....

sewel macam you jugak! hak hak

avid gunner said...

bes gak rumah korang nih..bnyk makanan! haha..

Mimie.Candy Cane said...

hehehe...agak sengal beliau ye..

lpor pulok tgk makanan2 tu..

Gelap said...

happy nya diorang :D

iera said...

haha...kelakarnya kwn wanie tu...
ala2 lurus bendul ckit dia tu kan?

Kuwe said...

hai awek awek.
ni jenis standet awek tak ada taste diet ya?

bagus.

Ah Fatt said...

haha. awek blur mcm member ko selalu cute

haha

cikTi said...

mane bsday girl nya,,.,

knpa ngn pn haliza tuh

YobSumo said...

best gila dapat celebrate besday camni woo!

fndrocka said...

intro dah sedih..pastu sambung tgh adengan bantai gelak...ni nak kira emosi cemana ni

Lifesaver said...

tgk sedap je ayam goreng korang tu

syue said...

ahaha.wani.mane muka shalini.i kenal tak???klakar la dia tu.

Anonymous said...

Just want to say what a great blog you got here!
I've been around for quite a lot of time, but finally decided to show my appreciation of your work!

Thumbs up, and keep it going!

Cheers
Christian, iwspo.net