Sunday, February 28, 2010

::Boleh Tak Aku nak UNDURKAN MASA?::





Weekend ni sangat2 memenatkan..Bukan saya study ya..Saya lagho bersama kawan2..[Pastu baru sekarang menyesal coz xstudy... :'( ]Jumaat n Sabtu ada modul under my fac..Sgt bosan!Tak suka LDK!Group x mantop!Masing2 syok sendiri!huhu Ari sabtu bantai tak pergi modul sebab terlajak tido..Tidak mengapa...Next sem masih ada...

Walaupon tak pergi modul aku qadar dengan bersenam!!Kita kayuh2 di Bukit Cerakah wif my rumate gedikz!Best!


Wif ucena my 'LELAKI'


My best buddy!!=]


Keayuan...hahaha

Winter..So cool....


Pastu petang plak si blogger BTF, Cik Cumel n Siv dtg rumah aku..Diorg sepahkan umah aku.Pastu xreti nak kemas...Nasib aku tak baling tong gas..[Aku tipu] Diorg dua ekor tu seorg yang penyopan..Pemalu..Pelembut..<--Sumpah aku fitnah!

Mlm lepak pergi Laman Budaya Shah Alam pastu pergi I-CITY sekali dengan Azza, Razemang n adik CC yg pembuli!Time g I-CITY tu best coz semua kepala bonget2!Kamera CC wat spoi betul la!Pic aku terlampau chantek sgt kot smpaikan bateri abis...Aku sekeh gak la CC ni coz tak cas bateri awl2!!

Arini,Ahad pergi rumah Sharlini coz mak dia buat makan2...Mak dia buat Chicken Chop.. Perghhh..Sedap siot!!Naek lemak perok aku!!huhu

Ha!Aku ngah bengang ni..Mula2 dah lupa pasl ni...Tp ade org ungkit balik..Aish..Aku jenis tak suka memaksa org..Lebh2 lagi org yang aku tak rapat..So...Kalau tak suka dengan apa yang aku cakap juz straight to the point..Tak payah buat muka..Ckp direct je ko xsuka tempat ke barang ke o watever yang aku suggest..If u dun like..Ok..Fine...Aku xpaksa!Ni x...ikot jugak pastu mula la wat muka..Hasut sume org tak suka dengan apa yg aku ckp...Bengang siot..Serba salah aku dibuatnya!Aku suggest benda tu pon utk korg jugak!Jgn menyesal!Pastu bile dah jmpe someone wat gedik2 nak mampus...Aku rase nak lempang je ko...Sorry la kalau nak suh aku rapat dengan ko!Baek aku jadi pendiam..Tak banyak dosa aku..huhu [Emo plak..huhu]

Pensil/Surat:Aku akn cakap je ape aku suka kat blog aku!Pic kat ICITY sume dengan CC lagi..nnt la letak..







32 comments:

Mieza vs Rory said...

yuhu

Mieza vs Rory said...

1st shiott

Mieza vs Rory said...

2nd

Mieza vs Rory said...

3rd

Mieza vs Rory said...

nk gosok baju..babai..nite

Wanie-san said...

Mieza vs Rory:
Maaf..Tiada hadiah..TQ

cikTi said...

apsal ayu sgt nihh,.

cikti lame btol dah x nak beskal,.,.

cik CumeY said...

waniey-san :: perenggan last tuh CC tau tok saper..hahaha..biase lah..orang gedik gtu kot..baget hot..muahahahah

kiter nie siapa kan daling?hanya orang yang tak HOT...yang tak reti memilih milih..semua kita balun..kuang kuang!

u can say watever u want in ur blog my dear!

Mieza vs Rory said...

ala..ingt dpt hadiah klu jd 1st komentar...hehe..

bulat said...

wahhh..ramainyer...;)

Wanie-san said...

cikTi:
hehe wani pon dah lame xmaen basikal..semlm baru maen setelah meninggalkan alam persekolahan..=]

cik CumeY :
Auww...syg u lebh2la!Hanya kita yang memahami...sapa lah diri ini..hanya insan lemah gemalai jew...hehehe

Mieza vs Rory:
hadiah penyepak mau ka???

bulat:
rmai?hehehe

Aujinz said...

hahahhaha...

Aku First...

[giler ko perasan first..]

lenkali kite detim kat Cerakah wanie-sang..mung kayuh aku dok blakang..

[agak agak mung larat dok kayuh bawak aku???]

iera said...

huhu...dh lme iera xnk basikal. RaJIN PLK EXERCIS SKRG NIE WANIE?

::aMaD:: said...

hai wanie-san~
tp better wanie chan. =p

gamba kat atas tu comel2..
mcm kanak2 riang ria maen basikaL..hihihi

sipisenan said...

wow.. besnyer berbasikal.. =)

wong ah ian said...

apesal mieza makin menjadi2 buat onar kt blog org ni?..aku baru lepas kutuk dia mase lepak ngn kosong n fhad td..



wanie-san...aku x suke ok...sila delete..

Moon BlooDy Spell said...

baru aku tahu kau dan cc berjiran... hehhehe...

kau pam dulu tak tayar beskal tu....
hehehehe


wanie.. ko jgn marah .. aku takut

cik CumeY said...

ah ian :: ngeh ngeh...aku teruja nak tahu! err..

i'msosupernotcool said...

haha..
da berbln ict bukak sekali pon aku x jejak ag..
pdhal dpan umah je..
haha

syuhaida abul said...

eh shi0k nye kayuh beskal.....da lme xnek.....ahaaa

Mieza vs Rory said...

stakat penyepak ko aku x tkut pown...pat ah sepak...ehhehehehhe..

Lifesaver said...

x nak ajak aku gi sepah2 umah ko?

pakcik kordi said...

tak cerita pun bercakap dgn pakcik kordi ye!

keh keh kehh...

F I T said...

chill la beb..buat apa nak bad mood sedangkan di sekeliling kita ada banyak lagi benda yang menggembirakan..ye tak? hehe

Khas Untuk Freshie Blogger. Jom Terjah Blog Paling Annoying Ni Supaya Korang Tak Jadi Blogger Annoying!

Wanie-san said...

Aujinz :
wa!!!kalau bwk mu mau naek bukit pastu undur belakang!!!hahahaha

iera:
2la..dah lame tak senam iera..best plak naek basikal!hihi

::aMaD:: :
hahahaha wanie-chan??peerghhh nama baru g2..hihi byk lg pic tp xupload..tkt korg muntah je tgk.=p

sipisenan:
best tau!hihi

wong ah ian:
ian..amboi ko....jujur bebenor!wakaka

ian.ape ko xsuke?*buat2 blur*

Moon BlooDy Spell:
hahaha aku ngan CC xjiran la..cume die 2 ske menyemak dtg umah aku..hahaha aku xmrh ko..aku mrhkan sumone..aish...bila kita dpt jmpe bulan!!!!!

cik CumeY:
aku pon teruja darling!!

i'msosupernotcool:
bukan ko je..aku pon!padahal benda 2 belakang umah aku..klu blogger 2 xdtg mmg aku x g la..huhu

syuhaida abul:
mmg syok abis!!lepas gian..haha

Mieza vs Rory :
pat2 siku lpat..sapa cepat aku sepak!

Lifesaver:
hahahaha xmau puancapa..wakakaka

pakcik kordi:
opss....nnt sy cite berckp dgn pakcik ye!hahahaha

F I T:
yup!btl!xde r nak beria2 bad mood...aku ok je tp klu melampau n terlampau rase menyampah gak...tu je...=]

tembikai kuning said...

dasat!
kepala bonget2 ape? macam tak sopan je word kau.
hahahaa

ah si gedik takkan paham.
dia akan hanyut dalam dunia hot dia.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

weh p kemasssssssssssss bilik !

Redbloodsnow said...

best jek aku tgk pic uols berbasikal tuh weh :)

Mimie.Candy Cane said...

eh...awal2 entry ok dan girang je kak mie bace..

perenggan last tu mcm xbest pulak..

bawak2 banyak bersabar k..

Ah Fatt said...

bila ler aku nak join BTF lagi
aiseh

Wanie-san said...

tembikai kuning:
huhuhu kepala bonget2 = kepala mereng2...huhu
xpala..ak sedar diri...ak tidak se hot dia wpon pada hakikatnya aku lagi hot dari dia..hahahahaha

miss lolly a.k.a luvfareda :
eh bibik..kenapa suruh saya?bukan kah itu kerja kamu???
haha

Redbloodsnow:
dah lame x berkayuh tau zie..best giler ah!hihi

Mimie.Candy Cane :
hahahaha da hot story kak mie..nak cite kat kak mie..tp nak hold dlu..hih nnt wani cite kat kak mie deh!hihi

Ah Fatt :
asl ko susah nak join BTF lg??

Ms.Independant said...

Bestnye tgk korang gath camni.
jeles aku!

:)