Wednesday, February 24, 2010

::Saya Dgn Dia Suka Main **** Dulu::



Nak tahu tak...Tadi kan masa kelas kan...Sy datang lambat tau...Pastu kan..tetibekan...saya lalu la kat barisan budak lelaki ni kan....Saya lalu je kan...Pastu kan...Perghhhhhh......Semerbak harum stokin yang tidak di basuh sebulan dan diperap di dalam air budu...Wa..........Saya rasakan...Nak pitam serta merta....Ah!Sungguh tidak senonoh itu org!Ini saya tidak suka kelas penuh!Macam2 bau ada...

Lupa kan mukadimah saya yang bau kurang senang itu...
Kita mulakan cerita bau yang menyenangkan...

Aku ada seorg abang..Dulu aku sangat kamceng dengan dia..Dia lah abang..Dia lah kawan..Kami selalu pakai baju yang design sama cuma kaler laen..Romantik x???Hahahaha

Jangan pertikaikan kenapa rambut kami laen!

Kami selalu bermain bersama..Tetapi ada sesuatu permainan yang kurang enak aku dan dia telah main...Memang tak senonoh habislah!Sampaikan ayah aku malu dengan kawan2 dia..Tapi apa boleh buat...Aku ketika itu masih berumur 4tahun dan abg aku 5 tahun.Kawan2 ayah aku telah datang ke rumah..Masa tu aku duduk kat tangga sorang2..Tiba2 ayah aku dan kawan2 dia nak naik tangga..Ayah aku dah malu besar tengok kelakuan aku...Ketika itu aku tengah kusyuk 'menyelek' [aku xtahu nak sebut ape] TAHI di seluruh tangga...Rupa2 aku berak di tangga depan rumah pastu aku 'menyelek' tahi itu..Ayah aku malu gile..Tapi aku??Cool bebeh!Hahahaha [aku tipu!aku xingat pon cite tu..so aku xtahu aku ape perasaan aku ketika itu..ni ayah aku cite balik..huhu]

Jgn ingt aku je suka main TAHI!Abg aku pon sama!Dia telah buang air besar di tempat sepatutnya...Mestila di toilet kan..Pastu dia pergi ke dapur ambik sumthing..Kemudian dia pergi ke toilet balik..Mak aku pelik pastu pergila kat toilet nak tengok dia buat ape..Rupa2nya..Abang aku tengah kacau mee dengan taik yang dia!perghhh!!!Buat mee goreng tu!Sumpah kalau ingat balik aku tak nak mkan mee!!

Bukan itu saja kami penah main taik lembu bersama2 kazen lagi..hahaha Kami ambik kayu pastu 'menyelek' taik lembu tu kat atas jalan. Bila ada kereta lalu kitorg menyorok! Kereta tu nak elak tak nak bagi kena taik tu tapi tak boleh sbb jalan tu mmg dah penuh dengan taik..Pastu ada org bisu naik moto.Org bisu tu nampak kami dia pon marah2 sambil tunjuk taik lembu..Aku dgn kazen aku bla dgn muka tak bersalah..Yela..Tak paham ape yang dia marah...hehehe [mcm hobi aku maen taik plak..]

Ada satu lagi!!hehehe yang ini cerita elok2..Tak ada yang kotor2 seperti di atas...Hahaha Abang aku naik basikal roda dua..Aku naik basikal roda tiga..Aku suka ikot abang aku pergi main dengan kawan2 dia.Tapi abang aku tak bagi ikot!Pastu abang aku melintas kat longkang besar n dalam..Ada titi tapi untuk tayar dua je..Abang aku lalu dan lepas..Tapi aku lalu.......dEBUKKK!!Jatuh dalam longkang besar!siap basikal kat atas aku kat bawah..Abg aku tengok pastu bla balik umah..Ayah aku tanya aku kat mana..Abang aku confident tunjuk aku dalam longkang!Bengong!!!Pastu ayah aku baling basikal abang aku sebab ajar aku lalu kat longkang tu!Hahahaha Padan muka!![Padahal aku yang nak follow..lalala]

Abang saya sudah jadi botak!wakakaka

Okeh...saya malas nak cerita lagi...Sakit bahu sebab kuat study..<---Sumpah aku tipu!wakakaka

Pensil/Surat:Baru aku tahu nuff aku selalu bangun kul 12malam!Apa jadah!Sabotaj r!!




33 comments:

sayang said...

hahahhaa . maen taekk !

peja said...

bagus...sila ulang hobi menyelek anda...

fndrocka said...

siot tol

Koyuki said...

amat rare sekali hobi anda itu..

Razman said...

dari 1st time jumpa aku dah mushkil kenapa kau busuk. sekarang baru aku tahu.

Mimie.Candy Cane said...

ensemnye abg wanie...

kak mie single lagi

wink2...

hahahaha

syaf said...

main taik??x senonoh pangai

YucIkA said...

hahaha...
bdk2 punyer perangai...pelik2..

bila besar igt balik mesti gelak2.. nostalgia..hehehhehe..

cik CumeY said...

sekarang komppom eh tader buat gtu daling????was was nie..hahaha

Wanie-san said...

sayang:
kotor kan??wakaka

peja:
menyelek taik kat muka kat ko bleh??lala

fndrocka:
lalala

Koyuki:
bestkan hobi 2??cam sial je..huhu

Razman:
ha??ko penah dkt dgn aku ke??bukan ko selalu b'kepit dgn aza so 2 bau aza la!!uish...report kat aza ko ckp dia busuk!

Mimie.Candy Cane :
kak mie single????tipo!!!!
report kat abg tuttttttt...
hihi

syaf:
cool la 2...haha

YucIkA :
kan?kan?time kecik2 mcm2 punya perangai...malu pon ada kalau ingat balik..hahahaha

Wanie-san said...

cik CumeY:
mana ada..mana ada...*malu* (-_-")

Aujinz said...

owh ..

hobi yang memang rare..hahahhaha..
Isk isk isk...

Ah Fatt said...

penggemar taik ko neh
haha

faiq said...

yg bju biru tu, time kecik2 muke mcm hitler la..

Moon BlooDy Spell said...

wawwwwwawwwawa
aku tengahh makan..WWW!!!!
ehehhehee dasat kau yee

Lifesaver said...

skrg ko main lagi tak dik??hahahaha!

@juera said...

mse kecik2 normal la..x thu mnde mse tu..bila kenang blik..truk nye ase kn..haha

jee yunus said...

gile geli..tp sy pon taik penah men taik lembu....syok woooo..hahahahaha

jee yunus said...

gile geli..tp sy pon taik penah men taik lembu....syok woooo..hahahahaha

syahira ariff said...

waahhh!!
pengakuan berani mati!!
hak hak hakk
budak budak
aper laa diorang tahu kn
hihihihi
nakal sis ngan abg sis yer jmn mude2 dulu

hee~
kummentlaa new entri sy
(^_____^)

iera said...

eh2...btol ke wanie? xsangkenye...hehe

Husna Hadzarami said...

tadi baca masa tgh breakfast depan pc, terus pangkah keluar. hahaha..

Wanie-san said...

Aujinz:
dlu2 aje..skrg kalau main lg mmg gile namenye!

Ah Fatt :
ekkkk...hahahahaha no komen!

faiq :
ha???yeke??hahaha skrg dah x...

Moon BlooDy Spell :
best x makan sambil menghayati entry aku ni???mesti lazatkan??haha

Lifesaver :
of couse la xmain lagi!hihi
ajar la anak puan capa main mcm sy itu..haha

@juera :
mmg doh!kalau ingat balik mesti malu!ape jadah!haha

jee yunus :
hahahaha jee leh g ngan wani la!haha

syahira ariff:
hahaha kecik2 ape tahu kan...sis po xingat dah cite 2..huhu
ok...i visit u back..=]

iera :btl iera oi..xsangka ek??haha

Husna Hadzarami:
hahahaha sori kak husna!!!entry kurang menyenangkan kali ini!hihi

Ms.Independant said...

HAHA
naseb baek bukan nga mkn!

:D

iera said...

hehe...mmg x sngke pon. Tp...time kcik2 kte mne tau mnde2 lgi. Klu kte rse best w/pon mnde 2 xmolek...kte wat gok. Yg pntg kte rse happy kan?

syuhaida abul said...

wa geli2 bile bace...xm0 makan mee da..ahaaaa....

budak kecik mmg begitu....mcm tiada perasaan...mayb time 2 tahi di anggap seperti play d0h yg di jual d t0ys r us...ahaaa....geli smpi sekarang...ha3

Redbloodsnow said...

wakakakaka...sgt x bleh tahan weh. main tahi tueee babe...wakakaka. lawak korg dua beradik nih ah. skrg if still gak main tahi...mmg dasar ler tuh...kehkehkeh :D

Mieza vs Rory said...

eeiii yuckssssss

cikTi said...

yekkkk,.,


cikti main masak2 daun aje duluh.,.

Epul Azimi said...

Dasyott hobi mase kecik awk ye...hehe

Wanie-san said...

Ms.Independant:
hahaha klu ngah makan hambo mintak maap la ye...hihihi

iera:
btl 2 iera!mase kecik2 dlu wat je mende hok rase best..dok tahu pon org maroh ke dok!xperduli pon..hiihih

syuhaida abul :
wakakakakaka ingat plastrsin jew maen taik 2...hahahaha bengong plak pikir balik pasl 2....sori2 klu masih geli...=]

Redbloodsnow:
amboi ko zie...kami dah bosar2 ni xmaen la main taik dah..tu kisah lampau...wakakakaka

Mieza vs Rory:
hahahha best pe...lembik2 g2...lalala


cikTi:
baik nye cik ti...wani maen gak mask2 gune daun...hahaha

Epul Azimi:
terlampau dasyat dah 2...hahahaha

miss lolly a.k.a luvfareda said...

wekssssssssssssssss.

dah la aku tengah makan megi bace entri ko!



































jahanam.

avid gunner said...

perangai macam arale siot!