Monday, May 17, 2010

::Ape Nak Buat Ni~~::




Saya sudah berada di bumi SHAH ALAM YG PANAS....Lalalala Kelas saya bermula pada hari Rabu.Harap Mak Ngah....

Semalam balik naik bus dari Pontian ke Shah Alam...Gile bengom Amoi Cina duk depan aku! Ingat satu bus tu bangsa cina ke??Pasang lagu Cina yg zaman dulu kala nyanyi style Opera cina!Perghhh...menyirap aku...Nak tido pun bingit je telinga...Pastu ada excident plak kat Muar..Satu kereta terbalik.Satu kereta remuk depan..Rasanya tak ada yg cedera parah..Uish...Boleh tengok depan2 tu..

Sampai2 je kat Shah Alam...Naik teksi sebab tak ada org nak ambik..Sob...Sob...Pakcik teksi tu memang berkira betul!aku kena cas RM7.30..Pastu aku kasi RM10 die tanya ada 30sen tak.Aku cakap tak ada..Die dah bengang sebab die xada duit syiling so dia kena kasi balance tepat2 la RM3..Perghh..ape la...Dah la cas mahal..Pastu 30sen pun berkira!Bengang2!!

Pastu naik moto pergi beli barang2 nak masak mee tuk Rajenah!B'day die..Bini die si Anak Katak tak abis2 msg tanya2 pasal nak celebrate b'day rajenah!Uish...Nasib la Si Gigi Bumper dtg mlm tu...huhu Leh la tolong2 ape2 yg patut...Hura hara umah aku bila Anak Katak tu datang!Ingat ape!?Umah aku ni Fun Fair ke???Nasib aku tak panggil guard halau ko balik!huhu


Meniru gaya Anak Katak bergambar..~~



Birthday boy yg mempunyai tong oxigen yg besar dan cukup untuk bertahan selama 9bulan 10hari...


Rakan2 Rajenah yang baek hati lagi pemurah m'korbankan waktu tido masing2...huhu



Selamat Hari Tua En.Rajenah.Sekian.


Pensil/Surat:Tinggal beberapa kerat orang sahaja di rumah sewa...Hepinya!!!!!!!

8 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

selamat ari tua utk yg potong kek tu

hehehe....awat tak pasang lagu dangdut kuat2 dalam bas

biaq bergoyang kusi amoii tu hahhaha

asna cute said...

eh.. sekejap nya cuti.. cuti sem ke cuti study week ek?

Pehhh pisau.. xagak2 seh hahahaha =p

Ann said...

wah mmg berkira pkcik tu...

hr tu naik taxi...kt meter rm7.30 tp pkcik tu ckp rm7 jer...smg org cmni dmurahkan rezeki...

fndrocka said...

itu kek bersakut daging..sesuailah dgn pisau tu

Wanie-san said...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿:
ingat nk psng gak kt yanie tp
kang tak psal bus bergoyang same...:)
hihihi

asna cute :
cuti sem tp wanie wat short kos...2la dh start beljr balik..hihi
chantekkn piso 2..:)

Ann:
2la pasal...biassanya driver teksi akan ckp genap2..bantai pakcik ni perghhh berkira gile..nak marah plak 2..huhu

fndrocka:
tapi daging 2 lembut giler beb!huhu

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

akak takut dreba bas lak goyang lebih bila dengaQ dangdut

hahhahha

Razman said...

dengan budak 10 tahun mcm ko pn teksi berkira? tak ptut btol..papepn, thanx utk mee berapi aku..haha

miss lolly a.k.a luvfareda said...

kau dop ucap die tua

kau tu muda sangat ke































nyah ?