Thursday, May 20, 2010

::Kemalasan Melanda::


Kenapa la susah org nak percaya kat aku ni...Aku post kat wall FB pastu diorg semua confius..Pelik..Aish...Aku baru cakap bosan dgn FB dan BLOG..Emmm...Aku plak jadi pelik...Mungkin sebab aku ni memang kaki online..Pantang free skit..Online la keje nye..So..Bile aku keluarkan statment macam tu..Semua pelik..Muka aku ni muka tipu ka???muahahahahaha


Byk lagi komen tapi tak dapat copy...Komen diorg pun aku xreply..Malas..hahaha

Aduh...Serius..Aku sgt2 malas skrg...Pantang free je..Aku tido...Tido...Tido...Bukan kejap tido tu...Dari pukul 3lebh sampai dekat2 maghrib baru bangun...Hp bunyi tak sedar...Hujan ke...Memang confirm2 tido dengan lenanya...Malam plak tetap tido mcm sedia kala..Tak adanya tido lambt...Huhuhu

Malas nak reply sms je jgk skrg ni..Org bagi sms..Aku baca pastu aku ignore...Sampaikan mak aku bagi sms pon aku xreply.,...muahahaha nasib mak kol...Hehehe

Aku sekarang nak reply komen2 org kat blog aku pun malas...Nak blogwalking lagi la malas..Bukan tak ada masa ye...Tapi...Malas la!Huhuhu





Pensil/Surat:Saya pernah kena gigit dengan beruk...Tapi saya masih normal.




11 comments:

Frodo Baggins said...

selamat bersara
wa taburkan bunga kemboja
atas pusara blog ni.
sob sob sob ~~


kah3x. cissss tidooo baik tuk mental!

Ann said...

malas gak nk komen2 kt fb...dulu rajin ar, biasa ar mula2, lama2 bosan lah..

hans said...

sindrom malas dah melanda wanie-san

Razman said...

itu maknanya tumbesaran kau dah berhenti. maknanya kau takkan meninggi lagi.

asna cute said...

HUwaaaaa jgn la malassssss..
Kat FB xpe.. jgn dkt blog okey. Nanti pengantin nie meroyan mcm ne? sape nak jawab? Haa haaa

Dunia Kita~ said...

Tdo smpai org kejut bgn pun xmau....tdo tdo tdo..
pelik ku tgk ko tdo..tp wanie,klau ko bersara,sape nk ajar ku...
blog bru mula ni..hahaha~

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

hah! tidooooo.....tido la selalu
kang jadi gebu mcm kak yanie

hahahhahhahahahaha

syue said...

rajin la weiiii.huuu

Kuwe said...

Bak sini password kalau jemu. I tolong update. Kehkeh.

Wanie-san said...

Frodo Baggins:
hahahahaha
aku nak bunga rose!
xnak bunga kemboja...huhu
tido bagus tuk tumbesaran beb!

Ann:
kan?kan?
2la..dlu rajin gak menyemak2..skrg..hampeh!
malas~

hans:
aku tak setegar ko hans..huhu

Razman:
wei tong oksigen!
ko jgn nak mengarut!!!!

asna cute:
org kawen xmoh meroyan!
nnt sapa mau naek pelamin???hihihi

Dunia Kita~ :
hahahahaha
tido tu penting la tuk mata!!haha
ah!ko kena pandai2 bersusah2 ok..
jgn nak senang je!tampo kang!!huuhu

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿:
eh??gebu mcm kak yanie comei la!
mau!mau!mau!
haha

syue :
arghhhh!!!!MALAS!!!hiihihih

Kuwe:
hahaha nnt u wat dajal..mana bleh..~~:)

erine roslan said...

maybe ade kaitan dengan kesan gigitan beruk ke atas kau di masa lampau.