Monday, May 3, 2010

::Perginya Dia::



Tepat pukul 5.13pm..Berakhirlah final exam sem ni..Paper petang tadi sangat2 la SENANGNAKMAMPUS sampaikan aku berkerut2 dahi, menguap2, dan menhentak2 kaki...Dah la semalam paper pun SENANGGILERYANGTERAMAT...Nasibla paper pagi tadi xbuat aku stress...Paper ptg ni mmg rase nak maki2 je...Tapi sabar itu separuh daripada iman...[Amboi2..Tau plak!]

Oleh kerana penderitaan exam dah habis...[Derita ke??Tiap2 ari bukak FB main game..Cam xde effect je exam ke tak..] So..Kena susun strategies nak buat apa...
  1. Esok basuh baju!
  2. Cuci moto![Rase malu nak mengaku tu skuter warna merah yg kat bawah tu aku punya..T_T]
  3. Kemas buku2!
  4. Pikir nak balik rumah hari apa sebab tiket tak beli lagi...[15hb dah kena dtg Shah Alam balik...huhu]
  5. Main game FB sampai juling!
  6. Nak dating!!Tapi tak ada sapa nak ajak dating.Sob..Sob...T_T
  7. Nak tido sampai penat!
  8. Nak jadi pembuli yg TEGAR!!!!
Okeh2...Cuaca sangat panas dan ini membuatkan saya semakin berkobar2 mahu pulang ke kampung halaman yg tercintak!!![Bila la nak pindah Terengganu balik ni!!]


Budak2 ijau yg semangat nak pergi Exam!

Oyeah!!kami penanam LALANG yang berjaya!!

Ciri2 pelajar cemerlang ni!!!Keh keh keh

Pensil/Surat:Wa...Cuaca panas...Nasib hati tak panas!hahaha

19 comments:

mendatak hijau said...

pesal exam ko abes cpt sgt>>>aku sangat jelessssssssss...
waaa...sakit otakkk

Razman said...

sampai ke nak basuh moto?

erine roslan said...

haha dalam gmba nie ucen nampak mcm wane biru laa wehh..

oii oii pembuli tegar tuh kenapa x highlight n buat font 80? kan tu mmg pekerjaan tetap ko..

lalala~

Solehah said...

merdeka la eh skg..tertarik tgk lalang tu..panjang sgt dah tuh..haha

fik-autoz said...

mna skuternya nk tgok..hehe

..jom konvoi2

Ann said...

syoknyer bcuti pjg...zmn2 cmni dh blalu huhu...

syLph said...

aku sambung soalan man.
sampai ke nak bukak paip nak basuh motor?

jee yunus said...

nk mintak lalang ckit bole..hahaha..jgn mara wanie..gurau jer tau...

~AmyLiana8886~ said...

cepat2 pindah dik ek..jd org tganu sejati..hehe..

~AmyLiana8886~ said...

cepat2 pindah dik ek..jd org tganu sejati..hehe..

I_Hate_Lolipop said...

owh aku ingat kau tanam serai...lalang rupanya...huhu

P/S: hye2...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

jom dating dengan kak yanie gebu

sila merempit skuter itu sampai ke putrajaya

hehhehe....akak belanje roti john

mau? tawaran sekali seminggu jer nih

hahhaha

h a n i e said...

hoiii anak dara..
tu lalang tu bela nk buat apa..jus? ulam?

*ni yg tetiba rasa malu nk ngaku wanie ini adik nih*

hahahahahaha.... :P

Wanie-san said...

mendatak hijau :
alolo...hang jeles ke??
xpe....aku abis exam awal pon aku xtahu nak buat ape..huhu

Razman :
ingat aku pkai hilux ke sampai xsampai nak basuh??bengom!

erine roslan :
hahahaha
eh..lupe la nak highlight..
jgn la marah laling...
ai buli2 manja je dgn u..huhu

Solehah:
eh..2 sbnrnye padi...xtuai lagi..:p

fik-autoz:
skkuter aku chantek wei..
mana leh kasi tunjuk kat ko!haha

Ann:
xpe..keje duit masuk lg best..ihi

syLph:
sorg lagi bengom!!!!
spam2!!

jee yunus :
hahahahaha padi 2 mencantikkan suasana..haha

~AmyLiana8886~ :
2la kak amy..dok sabo nak pindoh ganu balik..huhu

I_Hate_Lolipop:
hahahaha aku wat bisness serai la..nnt nak g hantar kat paso..huhu

hai hai hai

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ :
hahaha boleh2!!
tp kite rempit ngan train jela..hahaha
esok wani g putrajaya!!
nak g taman botani main basikal...hihi
jom jmpe..keh keh keh

Wanie-san said...

h a n i e :
alah!
emo lak kak hanie ni!!!
lalang 2 chantek la..
ape la...
chantek kan??kan?kan??
hahaha

asna cute said...

dah abis exm?? Heaveeeeen!

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

dah sampai sini esok.....
call...WAJIB!

nak no tepon?
sila cari di fesbuk

hehehhe

azzaliena suziantie said...

hahaha..meh dtg bersihkan umah aku pulak

miss lolly a.k.a luvfareda said...

EH


















k0 nak g exam ke nak begmabo ?