Thursday, December 22, 2011

::17th + 7 =??::


Assalamualaikum....
Tak boleh tidur lagi. Kerja banyak sangat. Tapi bila di listkan sikit la pula. Kenapala malam ni aku rasa sangat berserabut?? Ouh...Yela. Kerja datang last minit. Mana la tak huru hara hidup aku nih! Lecturer bagitahu next week yang kena present. Aleh-aleh. tadi lecturer bagi tahu balik, ESOK kena present! Perghh.. Kelam kabut la kannn... Tapi aku rasa lepas aku tahu kena present esok aku boleh pergi bukak printer then print proposal. =_="

Eh. Eh. Tujuan utama update blog malam ni sebab nak nak cakap HARI NI HARI KELAHIRAN AKU YANG KE......24..=_=" Ok, please jangan nak tanya aku nak kahwin bila. Memang aku tahu umur aku ni patut dah kahwin dan dapat anak dah kannnnn! Ah!Belajar tak habis lagi ok. Tapi hari tu aku pun pelik mak aku bagi permission aku kahwin. Siap cakap tak pe la kahwin time belajar. Ramai je buat macam tu..Huhu Tapi mak....Bukan anak mak ni tak nak..Tapi mak nak support ke kesemua majlis saya nanti walaupun saya TAK NAK PELAMIN, TAK NAK SANDING, TAK NAK BUNGA TELOR, NAK BUAT KAD KAHWIN SENDIRI, NAK BUAT MAKANAN MEWAH-MEWAH UNTUK TETAMU. Mak sanggup ke nak support??Hohoho
Dah-dah..tak perlu nak merepet kerepet lagi! Di hari ulang tahun kelahiran aku ini.. Aku nak wish kata-kata yang bermakna sikit..@_@"...

Dengan itu,
Ingatan tulus ikhlas untuk diriku,
1 angka lagi bertambah, semakin dekat ajalku.
Semakin hampir diriku dengan mautku..
Tapi, adakah diriku makin merapati  Allah yang satu??

Teguhkan Imanku.
Tetapkan keimananku.
Islam agamaku.
Al-Quran kitabku.
Kaabah Kiblatku.
Ya Allah,
Jauhilah aku dari fitnah dajal.
Jauhilah aku dari seksa api neraka.
Jauhilah aku dari fitnah sebelum dan sesudah mati.
Amin..

 22nd December 1987
until 
22nd December 2011
Thank You Allah...

Berangan nak jadi kurus balik..^_^

Pensil/Surat: Dah!Pergi buat  slide teknologi pula!

2 comments:

Lelaki Ini said...

hepy bufday!
semoga cepat kawen!

~AmyLiana86~ said...

happy besday dik...baru je 24 tp xsampai 10 hari je lagi adik jd 25..hehehehe...

papepun semoga wanie berjaya dlm hidup..baik di dunia mahupun di akhirat...