Monday, December 5, 2011

::Cakap-cakap yang Habuk pun Tak ada::

Assalamualaikum...
Rasa malas sangat nak face dengan orang yang sangat berhipokrit ni. Cakap bukan main buat orang nampak dia ni la the best. Dia lah yang paling bagus. Tolong la. Kalau orang tak kenal kau memang orang tak tahu la kan perangai kau tu macam mana. Tapi kalau dah kenal luar dan dalam, jangan harap nak kelentong. Eleh, cakap bukan main tak buat itu ini, sebab tak suka la, sebab jiwa tak boleh terima lah. Padahal hati pesen tak reti nak hargai orang, selfish. Hei, kadang-kadang geli baca statement kau. Bukan takat geli-geli je, gelak guling-guling sekali la juga. Yang tak boleh terima tu, cakap tak minat, tak suka tapi statement dah terbentang luas duk tunjuk dia pun pesen duk heboh sekampung. Kapoci gila. Grhhh...


Pensil/Surat: Kan dah buat aku bebel. 

4 comments:

sea_lavender said...

marah benar je dgn entry kali ni~~
sabar3 ye..biarlah org tu jgn kita sakitkan hati org lain plak~

bonai said...

Mana2 pun akan ada org gini.kdg cuba jugaa nak ignore...tp kdg dia punya annoying dh sukar dibendung

Faizal@PeJAY said...

datang le kenduri nnti

Rara Nasiha said...

Rindu i tak? hehe. sabarlahh nok. biasalah tu manusia. macam-macam perangai.