Sunday, December 18, 2011

::18.12.10 to 18.12.11::


Assalamualaikum w.b.t!!

Uh!Kena taip sepantas kilat!!Bukan ape dah nak dekat 19.12.2011 dah! Sepanjang mengenali Mr. Lidiman selama 1tahun macam-macam benda berlaku.

Update:
Saya suka dia sebab dia.......
Cakap sopan sangat. Walaupun dia marah, dia geram, dia tak pernah tinggikan suara. Dia tak pernah tengking-tengking. Dia tak pernah caci maki. Kalau dia geram sangat, dia hanya cakap "Nurul Hazwani... Ikut awak lah nak buat apa pun.." hehe

1st time jatuh hati kat dia pun bila dengar dia order makanan. Perghhh... Sopan santun sangat. Suara soft sangat-sangat. Dengan kawan-kawan pun cara dia cakap tak ada kurang ajar pun. ^_^

Dia suka saya sebab..........
Ermmm... Patutnya dia jawab la kan. Tapi tak apa, saya bagi tahu sikit-sikit..Hikhik Dia mula jatuh hati dengan saya bila tengok saya gelak macam orang gila time tengok cerita Hantu Kak Limah. Dia cakap saya be my self. Tak ada nak control ayu ke apa walaupun dat time kami bukan lagi bercinta. Haha
Picture wajib kami snap ialah pic dalam kereta. Dan kenduri kahwin adalah 1st place dating kami selepas bercouple dan kenduri kahwin berikut-berikutnya tempat saya dan dia mengenali rakan-rakan masing-masing.

1) Malu-malu tahi kambing lagi. Otw pergi kahwin Maul & Zura di Rembau. ^^<

2) Otw pergi kenduri kahwin Lalang & Ecah di Bangi. 
(Walaupun muka bertampal tetap gagahkan diri pergi!) >_

3) Otw pergi kenduri kahwin Akmal & Lisa di Melaka (selang sehari selepas kenduri Ecah)
4 ) Otw kenduri kahwin Faizal & .....(lupa nama wife dia) di Banting


5) Weeding adik Capek..Pic dalam kereta masih dengan Mr. Lidiman..Hoho




6) Otw pergi kenduri Yana & Adam di Telok Panglima Garang.. Auuum!! Hehehe

Semoga Allah panjangkan perhubungan kami.
Amin..

4 comments:

Rara Nasiha said...

ehh, tu je u taip? sabar jela budak nie. hehe =)

si cebbie cholet said...

aper yang cc nampak... gambar dalam kereta masih sama...


cume pp kamo yang makin nampak memenuhi gambar...kui kui...


yerp lah syg..u lucky to have him..he such a gud fren to me...*sbb dapat diskaun..hahaha..lawak jerk...


moga kekal selama nya :) amin :)


p/s:ingat dia suke kamo sbb kamo suke marah cam mak tiri..hahaha..badan kecik..suara kuat gile... tapi skrg belen kot..peyot boncet..suara kuat..hahahaha

nurmiey sabtu said...

hihi..comey je sebab dia suke mu wanie..tp, bese la, kena kontra kn? hehe..be yourself because that's the best!
tetibe aku bau nasi minyak ! :P

Wanie-san said...

rara: hahaha memula taip sikit sebab nak dptkan date 18/01/2012 haha esok sambung taip fuullll!

cc:CCCCCCCC sempat lg bahan i ye!geget kang baru tau!ramai member wani ske kwn dgn fizi sbb dpt diskaun time service kete!hahaha niat uolllsss!

najmie:thanx!tu la..pelik je aku dgn die...memula malu gak pas tgk movie tu sbb die asyk tgk ak dgn pelik aleh2 leh lak die suke..sengal tol!hoho