Friday, November 5, 2010

::Enjoy Gila sampai rasa Fall in Love!::


Assalamualaikum....
Harini, 4hb 11 2010, memang hari yang memenatkan. Tapi memang enjoy sangat2! Aku dah cakap tak nak stress2, tak sedih2 aku nak relax2 je... Hihihi Baru habis 2papers final tapi enjoynya mengalahkan orang dah habis final.. Tak apa... Kita cool aje...Lepas final, ada lagi perkara lagho akan dilakukan. Bakal dilaksanakan sesudah final year..^___^

Harini pergi Sunway Pyramid. Bertolak tengah hari. Plan nak main Ice Skating je tapi sampai2 tengok penuh gila. Aku malas nak main kalau ramai orang. Nanti mesti asyik berlanggar je.. Aku plan nak main selepas pukul 5pm. Mesti tak ramai sangat. So, aku pergi usha bowling. Tak ramai sangat orang. Aku main 2games... Biar la kalah tapi aku relax~~hahaha  


Photobucket
Perghhh.. Bajet terer la tu??huhu


Photobucket
Tengok2.. Ada ciri2 pemain cemerlang ni!!

Photobucket
Resultnye.. See... Mesti la aku yang dapat markah paling RENDAH tu~hahaha

Photobucket
Eh!Games kedua saya ada peningkatan la.. Cuba main games ketiga.. Sudah pasti saya menang!HOHO


Sesudah tu, pergila main ICE SKATING!!! Gila best! Aku biasa main roller blades. Tapi tak pernah main ice skating. Teringin sangat nak main. So, tadi tertunai la juga...Glove dah bawak siap2.. Comei glove i tau.. Ada katak puru lagi.. [Padahal Cik Ucen punya..:p]

Photobucket
Tak nampak plak katak puru tu..huhu

Photobucket
Tejuk tau~

Cuak jugak. Tengok ramai main, ramai yang jatuh. Pastu siap duk tepi pegang2.. Aku bila jejak je ice tu.. Perghhhh rasa licin gila! Nak jatuh plak tapi yang tak sangka nya aku boleh luncur atas ice tu.. Serius! Aku bajet aku tergolong dalam golongan yang bertatih2 di tepi2 bucu. Gila syok sendiri luncur2.. Sampai rasa tak nak balik...^__^ 

Photobucket
Biarla gambar tak nampak rupa aku tapi nak tunjuk jugak aku tak pegang tepi2 tu! Aku meluncur.. ffiiewww


Photobucket
Cis... Hp cikai sapa la quality teruk gila ni! Takpe2..Muka excited gila babeng still kelihatan..hoho


Photobucket
Eh...Terkembang hidung plak... Aish.. Belagak la ko ni wanie!!..huhu

Tapi!Part paling2 best! Time aku nak pusing pastu nak terjatuh, aku pegang sorang kakak ni pastu ada sorang brader ni hulur tangan. Dia cakap, "Meh saya bawa U luncur2 dengan saya" Aku??? Perghhhh.. Terkedu seribu bahasa! Siap dia cakap "Jangan jual mahal" Erkkk... Mana saya jual mahal brader... *sambil kelip2 mata* lalala Pastu kitorang luncur together2.. Laju gila dia tarik tangan aku! Rasa macam di awan-awangan plak time tu... Ignore je sesiapa ada kat situ... Hehehe Ramai brade2 yang terer main kat situ.. Lain kali kena buat2 jatuh la...Leh main2 luncur dengan brader2 kat situ lagi... [Gedik la kau wanie!]

Photobucket


Photobucket
Peace!!'m Done!


Dah malam pun kan.. So, makan ice cream! Pastu balik... Kaki pun mula sakit2... Huhu
Photobucket


Pensil/Surat:Saya gembira bila dapat gembirakan orang lain...:) Biarla hati keciwa...

10 comments:

saya said...

ehem! siapa S?

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

wah
anda memang berseronok sakan
dan saya jealous

Aujinz said...

alaaa.. nok main ice sketing gokkkk!!!!

fndrocka said...

Ala..centu pun nak jatuh cinta kaaa...mestilah abang tu dah guna ayat yg sama kpd 1000 peluncur yg lain..dah kja dah.eheh

erine roslan said...

eh kasi kat kite je la abg ice skating tuh..... awak focus stdy je tau.. kite takpe... HAHAHA~

Wanie-san said...

saya:
Nak tahu ke??Bz body nampak!hehe

Lya:
hilangkan stress,kesedihan,kesusahan..hehe

aujinz:
hahahaha meh2...en aujinz main..elanje sy skali..haha

Fendi:
bukan jatuh cinta kat ayat tu..tpi jatuh cinta time meluncur tu...rasa best gila..haha

Gedged:
Ala....kita xnak kasi awak...kita nak brader tu sebab nanti leh luncur lagi sama dia!!hahaha

faradeeba said...

wah3! bestnye bestnye!

seyes, tk pnh pg ice skating lg. hohohoh. nanti nk pg try, pastu buat jatuh jatuh jgk. keh3 ;P

Arief Arf said...

best gila ice skating.
gambar tergolek takkan xde kot?
hahaha
markah boling 58 je?!
wahahahahaha

Bro Framestone said...

teknik mengayat la tue kan he...23x

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

Wanie-san said...

fadeeba:
best tau!!
meh kita g same2 main!
pastu buat2 jatuh banyak kali!hahaha

arief:
hahahaha kalau aku cakap aku xde jatuh tergolek ko caye??nyaris2 jatuh ada la...hahaha
perghhhh kutuk beta nampak!!bowling tu saje xnak tunjuk power..lalala

bro framestone:
hahaha dah tau dah~~^_^