Thursday, November 18, 2010

::So stop talkin'. Can I??::


Assalamualaikum....
Masa bercintan cintun pernah tak situasi macam ni  :

Photobucket
Shy2 Cat.. Hakhak Gila cool aku rasa... (^^,)

1) Keluar dengan si dia dan kawan2 si dia then dia ignore kan kita.. Kita rasa gila tersisih tapi tup tup kita dapat message dia cakap I LOVE U. Aik?? Bukan dia depan kita ke? Dia pandang sambil jeling. Ok, faham... ^_^
2) Kita call dia, kita dengar bunyi tup tup tup pastu diam... Line terputus ke? Si dia angkat ke? Tapi kenapa diam.. Cuak.. Bila nak letak fon tetiba dengar suara kartun. Pastu gelak. Rupanya dia kenakan kita. Dia diam nak tengok apa kita cakap. So, bercakap macam kartun suda la ketika itu...
3) Tengah2 YM dia invite webcam.. Suruh tengok dia. Tengok2 diri dia penuh dengan barang2 yang kita bagi. Pastu dia tunjuk satu per satu barang2 yang kita pernah kasi. Gila terharu. Masih di jaga dengan elok. T_T <---Terharu ok!
4) Tengah2 malam dia call say sori dengan apa salah yang telah dia lakukan dulu pastu menangis. Kita jadi cuak! Tak tahu nak buat apa sebab tak pernah lelaki menangis depan kita. What should we do? [Hahaha Pujuk la! Takkan gelak plak! Dish2!]

Semua orang ada situasi yang buat dia rasa di awan-awangan kan? Biasala.. Kadang2 kita tak sangka dia akan buat macam tu. Bila dah berlaku perasan berbunga2 taik ayam, taik itik bercambah la... hakhakhak But, can i stop talking and forget about him and delete all memories between us?? Yes! I can do it! But all this need a time. Not just today i say, " U're not my boyfriend anymore" So, tomorrow he will lost in my mind....  Ok. Now, stop it.

Amacam? Meriah raya korban tahun ni?? Aku? Of kos la meriah walaupun tanpa lembu dan kambing untuk di jadikan korban. Hehehe Bagi peluang untuk binatang2 tersebut hidup lebih lama. Tiadala bergelumbang dengan daging2 for raya korban dis year. ^__^ Kebetulan raya kan bukan jatuh pada weekend, kami sekeluarga tidak pulang ke kampung la. Tapi raya aidiladha memang dah biasa raya di Johor. Dan acara wajib akan di lakukan OPEN HOUSE. Buat untuk orang2 yang tak dapat pulang ke kampung macam kami... Ingat nak suruh mak aku buat Nasi Dagang tapi mak aku dah beli barang2 buat Nasi Tomato. Semalam sesampai je di rumah, mak dah sound2.. "Ha, banyak kerja malam ni." Tak dapat la aku nak golek2 depan laptop macam kebiasaan.. =__="

Acara korban tiada tapi di ganti dengan acara bergambar secara berjemaah...Hihohu

Photobucket
Acara snap pic secara bebas.. Sebab tu la baju aku pun color bebas. Gila kau!

Photobucket
Semua tak nak kalah!

Photobucket
Ni namanya GILA KUASA! Ingat pergi betulkan camera rupanya saje nak mencapap!

Pensil/Surat: Esok  kena masak untuk kenduri aqiqah plak! Aduh.. nasib mak dah panggil orang tolong..hihi


10 comments:

saya_arief said...

suke tengok gambar2 nie..
nice..
:P

Rebelle Me said...

happy eid adha!
(:

Aujinz said...

Gambar yang sungguh meriah..
nice la wanie-sang..


koh koh koh..nak berkumpul satu family sangat susah..

asna cute said...

nape kamu sorg jer warna oren? hehehe =D nmpk sgt myerlah hehe

Wanie-san said...

saya_arief:
tqsm! ^^

Rebelle Me:
salam aidiladha too...^^

Aujinz:
TQ en aujinz...
ni pun dpt berkumpul time raya je...
kalau x..susah!hehehe

asna cute:
saje nak mencabab lebih..so pakai color lain..hakhakhak t'lupe nk bwk balik baju raya..huhu

Rowena Chasez said...

mcm sweet je..
invite webcam & tnjuk brg2 yg kita bagi..
hehee~

Husna Hadzarami said...

gambar raya haji baru ni ke?
sweet je.

hmm..
kau takkan boleh lupa dia.
sebab kau bukan pelupa or hilang ingatan ke apa.
so kau masih akan ingat dia sekali-sekala.
cuma sekarang ni, kau jangan jadikan kenangan tentang dia sebagai sesuatu yg melukakan hati kau.
kau turn everything jadi something funny or anything so bila sekali sekala kau ingat pasal dia kau lebih rasa macam nak tergelak dari rasa nak nangis :)
take care.

fndrocka said...

Gmbr lawa syial

She is f.A.z.A said...

funny pics :D

Wanie-san said...

rowena:
hakhakhak time tu mmg rasa sweet sgt2..^_^

Kak husna:
hehehe kak husna pernah rasa kan so kak husna mmg sgt memahami!thanx 4 ur advise! really2 appreciate..
aha..pic raya haji baru ni..thanx~:)

fendi+faza:hahahaha thanx ye!