Wednesday, November 3, 2010

::Lepas Sikit!::



Assalamualaikum..
Hohohoiiiii!!! Cis happy terlebih la... Sudah 2paper berlalu... Akan datang 2paper lagi pastu HIPHIP HOREYYYY! [Jangan happy2 malam kang kau yang menangis wanie!] Semalam balik exam Mathematic Modelling bukan nak study. Mengadap laptop. Berchatting. Merenget. Aleh2 ZZzZZzz. [Hampeh la kau wanie!] Soalan Mathematic modelling gila senang kau! Bukan belagak! Tapi realiti! Kalau kau target dapat A confirm2 dapat B!! Erkkk?? Ignore2 @____@ Harini plak paper Islamic Banking.. Apa yang aku target chapter mana yang masuk exam semua betul.. [Boleh pakai jugak teori aku ni!] Biasa la..Budak malas menghafal dan malas membaca so kena la buat soalan spot sendiri. lalala

Bangun pagi2 hari ni, terus pergi library sorang2. Tak breakfast pun. Baru tahu CUAK! Study sorang2 bertemankan CCTV.. Sigh~ Pastu tunggu Cik Ucen dan Si Ged datang. Diorang datang terus tak boleh study! Sibuk bincang pasal rumah. Woi!Sem depan aku duduk rumah family aku jela! Tak ada nak duduk dengan korang lagi! [Habis la...Mesti alam ni kena tidur luar]

Banyak benda lagho nak buat ni walaupun 2paper baru habis. Yela, Exam 9hb plak. So esok tak payah study rehatkan diri. Nak pergi enjoy2 di.... [Tak leh kasi tahu nanti kena skodeng!].kihkih Macam dah habis semua exam jeh! Takpe2... 11hb nanti lagho lagi..Malam ni dah la nak install THE SIMS 3! Best nye! Aku memang tak boleh dengar games The Sims ni mesti histeria. Lagi2 THE SIMS 3 Adventure. Lagi heaven. Siapa2 pernah main games ni mesti tahu betapa laghonye game ni tapi budak lelaki suka kutuk2 games ni! Tahu la korang jeles kitorang perempuan dapat hias rumah chantek2. Lalalala

Jap2.. Pernah tengok Movie hantu Jamu Gendong tak?? Aku pernah tengok.. Perempuan ni kena rogol time dia jual jamu. Cerita Indon. Boleh la tahan.. Tapi masa aku pergi library 2hari lepas, aku jumpa Hantu Jamu Gendong ni.. Cuak gak. Sempat la snap pic dia 2 3 keping...


Photobucket
Erkkk?? Yang ni bukan.. Ni hantu tidur.. Petang exam pagi tidur... Tidur kan penting...Kan?Kan?Kan?
 ^__^

Photobucket
Ha!!!!!! Yang ni! HANTU JAMU GENDONG TU! Time ni dia cepat2 nak lari! Takut kitorg ambik jamu dia tu!


Photobucket
Dia tengah kemas2 barang.. Nasib tak curi jamu dia tu..hehehe

Photobucket
Eh??? Cik Ucen ke??? Kita ingat Hantu Jamu Gendong tadi! Alahai.. Si Ged ni... Suka mencapap tau!



Pensil/Surat: Malam ni nak masak kuah  nasi lemak! Esok just masak nasi lemak ajo~~ Senang keje den. 




12 comments:

ucena said...

memang ade jugak yang aku rendam dalam lubang jamban arini

Aujinz said...

keh keh keh...
terbaek la wok!

erine roslan said...

seram makkkkkkkk!!!!!!

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

wahh, hebat .. mungkin anda tdur itu mencari ilham nnt nk jwb apa.. hehe.. just a joke.. btw, salam ziarah ye sis... take care n goodluck for the next papers,

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

hahahha....jamu utk gebu ado?

nasi lemak....wah wah wah...pandai masak nampak...hantaQ putrajaya sket....

hehehe

She is f.A.z.A said...

wanie..
gud luck for the rest paper.. ;)

✿....rossa alina....✿ said...

hahahaha..hantu gendong.. ;p

iera said...

sme la kte wanie...next paper 9hb. Xpnh tgok pon cte hatu jamu gendong tu....huhu.

Arief Arf said...

gi study lah!
hahaha
good luck!

X)

Fitrihadi said...

goodluck! study kena maintain..bukan mainmain hehehe

Wanie-san said...

ucen:
jgn la marah2 hantu gendong!kah kah kah

aujinz:
hahaha mmg terbaek!

ged:
mak pun seram nyah!hahaha

fifiey:
hehehehe serap ilmu time tido tu..teknik berkesan..hahaha btw, thanx!

kak yanie:
jamu utk kulit gebu ada kak yanie..mau?hahah

faza:
thanx sayang~~:)

rossa:
tkt x hantu tu??hahahaha

iera:
sama2 berjuang ye!
jgn lagho!!cite die kelakar tau iera..hehehe

arief:
xnak study..lalalala hahaha

fitrihadi:
maintain la ni....tapi kdg2 kena fun jugak kan??hehehe

Bro Framestone said...

he..23x bro dulu zaman berlajar suka gak wat cam tue....

dh cm poket doraemon pulak

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House