Monday, November 1, 2010

::Esok paper cuak la sikit::

Assalamualaikum...
Esok bakal akan tiba. Perjuangan aku dengan paper yang pertama. Orang lain dah habis 2,3 paper. Aku baru nak start exam. Biasala.. Orang lain study week 1 minggu je.. Aku 2minggu. Heaven gilos. Study entah kemana..=__="

Esok paper Mathematic Modelling. Lusa 3hb paper Islamic Banking. Pastu baru la boleh bernafas secara aman. Tunggu 9hb dan 11hb plak paper. huhu Macam biasa, tadi pergi library. Harini bersemangat gila study. Mana taknye, pagi2 lecturer dah call suruh jumpa dia. Pastu cuak!Member2 lain macam dah habis gila2 study tapi aku rasa ilmu aku baru 50.9% je dalam otak ni.. Huhu Tu la merempit pergi library. Dapat duduk meja depan CCTV lagi. Favorite meja sem ni. Haha

Tengah2 study, lalu mamat hensem gile pakai baju color pink. Rasa terbantut nak study. Pakat2 usha dengan Si Jir & Si Ged. Mamat tu tidur je. Last2 bila bangun ingat study, rupanya BALIK! Perghh..datang library semata2 nak tidur dalam air cond ke cik abg oiii.. 

Orang cakap kalau menyanyi kat dapur kawin dengan org tua. 
Orang cakap duduk atas bantal nanti naik bisul kat bontot.
Orang cakap kalau masak pastu rasa masin terlebih nanti cepat kawin.
Orang cakap mata ketumbir sebab intai orang.

Tapi....
Betul ke kalau ibu jari bengkok orang tu pandai masak???


Photobucket
Ni jari aku. Bengkok tak??Hahah [Ceh!Nak cakap terer masak la tu!]

Tapi....
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
V

Photobucket
Ni jari GED!!!hahahahaha Gila LURUS!Tak bengkok pun yang belah kiri!
Tu la.. Mak dah suruh duduk dapur tak nak!
Potong bawang dua ulas dah cakap BANYAK GILE dah potong!
hehehe
GED yang LURUS.

Sampai senak perut gelakkan GED!
Pensil/Surat:Aish...

17 comments:

ber_u_wang said...

sempat lagi tu ambik gambo...

erine roslan said...

weiiii ape nie... syirik....syirik..... hahahahaha~~

bonget la wanie... selamba je kantoikan tu jari aku..... hahaha tapi mmg senak la perut aku tahan gelak tadi.... adoiiiii~~

ibu jari kiri aku memang memalukan tuannya sendiri tadi... lepas nie aku nak wat senaman ibu jari kasi die lentik baik punyaaaaaaa~~

~ceRRy beRRy~ said...

serius x penah dgr plak org ckp jari bengkok pandai masak..hehehe..

Aujinz said...

alaaaa...ibu jari I tak bengkok pon..

Frodo Baggins said...

ibu jari bengkok pandai urut lah! haha

Malik Danishmend said...

"Orang cakap kalau menyanyi kat dapur kawin dengan org tua"??!!

Patut la Erine tak nak duk dapur langsung..haha

ANATI SOKI said...

i pun tgh exam ni. :D very best of luck to you dear!

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

hamboi2...kurus nyer jari dier...
gebu lagi jari kak yanie

kekkekkeke

fndrocka said...

Ged pandai benda lain lah tu.

Husna Hadzarami said...

kahkah! nak cakap sendiri pandai masak la tu! cehh.
tak boleh pakai sangat kot, sebab ibu jari akak pun bengkok gila tapi tak pandai pun masak hahaha~

Wanie-san said...

uncle:
hahaha di mana2 sempat aje la...

ged:
haha tp realiti la wei...ko xrase ke teori tu betul???terima je lah!haha
mmg senak perot aku smlm.rasa nak ajak korg keluar library pastu gelak kat luar kuat2..hahaha

ifa:
wanie pun xpernah dgr.tapi kawan wanie tetibe cakap mcm tu..pelik jgk dgr..huhu

en aujinz:
cuba tgk ibu jari kaki..mana tau bengkok.haha

frodo:
yeke???pandai ko tipu aku.haha

malik:
hahaha dia tu, byk benda alergik!xleh bau bawang la,xboleh makan ikan la,xboleh mengoreng la...aish...

anati soki:
gud luck my dear~

kak yanie:
jari org xcukup makan la..hehehe

fendi:
ged pandai tgk movie je..haha

kak husna:
hehehe xdela nak ckp pandai masak. tp nak gelakkan member. dia pnya jari xbengkok langsung!kebetulan dia mmg xsuka masuk dapur.hahaha alah!kak husna pandai masak!mcm la xtahu..hehe

erine roslan said...

saufi, that's why lah taknak masuk dapur. kang kawin dgn orang tua kang. hahaha tak rela mak.

wanie, ade jugak logika nye. cis memang terkena betul la aku.

fendi, haha aah aku terer menangis kan? xde sape leh celen aku bab yang tu. hahahaha~

Kuwe said...

tangan dio takdok parut sikit rabuk. ni jenis manja bakali ni. tangan duk dapor ada parut pisau boh.

Arief Arf said...

good luck exam!
gunakan jari itu untuk menjawab!
X)

jee yunus said...

slmt berjuang wahai sahabat..;>

✿....rossa alina....✿ said...

pandai masak ke??heee.. :)

Wanie-san said...

ged:
hahaha memang kena la dengan kau ged..teori ni mmg leh pakai untuk ko..lalalala

kuwe:
hahaha kalau org duk dapur tangan berparut la.??kalau camtu nak g parutkan tgn la..huhu

arief:
of cause! takkan nak guna kaki lakkan jawab exam??hehehe

jee:
tq2 sahabat! ^__^

rossa alina:
aha..pandai!main masak2..hahaha