Thursday, October 28, 2010

::Beremosi::


Assalamualaikum...
Taip2 delete.. Taip2 delete. Idea? Ada. Seperti mahu menceritakan sesuatu. Tapi tak tahu macam mana.

Walaupun dia bukan yang terbaik tetapi dia mengambil berat tentang saya.
Walaupun dia menyakiti hati saya tetapi dia tidak dapat kehilangan saya.
Walaupun dia punya kekasih hati tetapi dia tidak mahu lost contact dengan saya.
Walaupun dia cakap dia bosan dengan saya tetapi dia masih cakap sayang saya.

Dia seorang yang sangat2 ....................................... [Tak boleh diucapkan dengan kata2]

Dah la. Tak ada mood tetibe.

Pensil/Surat:Tidur.

7 comments:

~ceRRy beRRy~ said...

hohoho...
jgn serabutkan kepala..
exam dulu yang! chaiyok2.. :)

ber_u_wang said...

wani.. uncle harap wanie dpt lupakan hal ni dulu, nak exam kan.. satu je uncle nak pesan ...kalau dia hak wani pasti dia akan kembali nanti.

ok

Ann said...

study first...jgn peningkn kepala thdp org yg belum tentu ngn kita..:)

nursarah puteri biru said...

kenapa macam aku pun pernah alami hal yg macam ni?

erghhh.

taknak ingat lagi dah!

Fitrihadi.com said...

atau dia hanya pelakon sampingan di dalam cerita wanie-san. Dimana watak hero-nya? Mungkin DISINI??? hehe

Sachi Asukai said...

ayay...sabar ye wanie...mmg ade guy yang cm2.so,kdg2 he's rambang mata.or in other word, dua-dua die syg.tak tau nk pilih mne.awak tau hat awak.n awak tau mne yang ptt awak buat pilihan.come on girl!

Amni said...

ermmm..... taip-taip delete.. taip-taip delete.. taip lagi, delete.. fuhh.. tak tau nak komen apa...=P