Wednesday, October 27, 2010

::Terlajak Perahu boleh Di Undur::


Assalamualaikum....
Orang cakap kalau naik kereta kalau terlajak jalan boleh kita reverse kan. Terlajak moto boleh reverse tak??Ok2...Kalau kita tersalah study macam mana??

 Hari ini memang plan nak pergi fakulti aku. Yela....Sebelum ni study di library. Library tu plak di fakulti Sains Gunaan. [Ex-Fakulti aku jugak la tu] Kira macam menumpang di fakulti orang la..... Ceh! [Jangan emo Wanie]. Alang2 dah pergi fakulti tu, nak tengok la tempat exam di mana. Bila check satu2 hari, waktu, tempat, subject.. Terus rasa macam naklempangdirisendirije. 3hb bukan subject Risk Management yang aku beria2 study semalamla!!! 3hb ialah paper Islamic Banking! OMG! Rasanya terharu gila...+___+" Adakah usaha aku study bersungguh2 dan menghafal sampai terlentang2 semalam berbaloi2???

Selepas tu terus naik lift pergi ambik surat tawaran praktikal pastu turun bawah balik pergi check lagi sekali. Ok, rupanya saya memang tidak bermimpi. Apa kes! Aku dah penat2 bawak buku Risk Management pastu ingat nak terus pergi library tapi bila sudah berlaku perselisihan faham di antara otak aku dan website UiTM, terus kena tukar plan. Balik rumah tukar buku pastu baru pergi library balik! Ingat naik motor tu guna minyak masak ke? [Emo lagi]

Tapi! Balik je rumah, buka je pintu contact lens pun jatuh! Dah macam orang buta duk terkial2 mencari lens! Terpaksa pakai contact lens color! Gila tak suka! $___$ <---Motif???Owh.. Tanda nak suruh ayahanda bank in kan elaun la tu. huhu


Pensil/Surat: Penjimatan duit terus berlaku. Sesi masak memasak bermula  hari ini.

9 comments:

~ceRRy beRRy~ said...

adeyhhh..
ni wani bermimpi di siang hari ke apa nih?
xpe2.. teruskan study :)

Lelaki Ini said...

huhuhu..
kesiannyew!

FzaIbrahim said...

aiyark!
been through that jugak.
study subjek lain padahal paper lain.
huhuhu.

sabar la ye.
kalo de spek, pakai spek je dulu klo x ske lens color. huhu

FzaIbrahim said...

aiyark!
been through that jugak.
study subjek lain padahal paper lain.
huhuhu.

sabar la ye.
kalo de spek, pakai spek je dulu klo x ske lens color. huhu

Husna Hadzarami said...

heh heh.
tak pernah pulak jadi macam ni.
takpelah, yang dah study tu takkan sia-sia, Risk Management tu tetap akan ada examnya jugak kan?
just kena study yg paper lagi satu tu harder lah.
ada lagi masa ni..
take care sayang :)

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

contact lens color aper yank? merah ker? pink? hehhehehe

Aujinz said...

huhuhuhu...sabo yer Wanie-sang..
kite ade hari selo masing masing..

Kuwe said...

weh. banyak kali aku masuk sini. aku lebih suka background music ni. kat mana nak download?

gila lah boleh taktau exam hari apa benda.

ok. management apa yang risk? lalala.

susanto harlin said...

JASA PEMBUATAN PRAHU SOPEK
Menerima pembuatan prahu sopek berbagai ukuran mulai ukuran prahu kecil panjang 3.5 meter hingga 7,5 meter.
Bahan dari kayu jati perhutani pilihan ( jati kelas/ super)
Harga Prahu Sopek
Untuk harga bisa nego sesuai ukuran dan jenis kayu jati.
INFO PEMESANAN
HUB. 087717299789 PIN BBM. D72BF92D
Website Kami Klik Disini