Sunday, October 17, 2010

::Sakit juga ye::


Assalamualaikum...
Semalam aku bertarung dengan cirit birit. Sakit juga ye cirit birit ni. Sebab tu la ada yang kena tahan di wad. Kena masuk air. Sekarang ni pun masih sakit2 perut lagi. Kalau beranak lagi sakit daripada cirit birit sure aku surrender tak nak mengandung.. [Oit2..jadah duk cerita pasal mengandung?Kawin pun belum!] Masuk toilet tak kurang 3kali setiap setengah jam. Last2 tak larat nak melayan sakit perut, aku pun tidur. Tapi boleh plak tengah2 tidur dia datang menyerang. Rasa nak pitam plak. Mak call suruh pergi klinik tapi masalahnye kereta mana ada. Mak nak call suruh pakcik datang ambil. Tapi dah pukul 10.30pm tak nak la menyusahkan orang. Reda jela.

Cik Ucen bagi minyak Yu Yee cap limau. Kurang sikit. Cik Ged bancuhkan nestum. [Biarla pun tawar aku redah jela minum]. Cik Farah beli kan ubat taik kambing. Tak pernah2 kena makan, so semalam first time makan. Perghh..Dah la kena telan semua. Pasrah. =__=" Tapi yang boleh menambah sakit perut+hati ni ada plak orang tu call buat bertambah sakit hati. Rasa nak baling je fon kat dinding biar pecah. Orang tengah sakit2 dia buat tak paham bahasa pastu perli2!

Whateverla... Saya disini ingin mengucapkan terima kasih kepada rumate kerana membantu saya dalam menyelesaikan masalah cirit birit. Serius!Tak nak kena lagi!Masalahnye, kenapa aku sorang je yang kena?Kawan2 aku tak ada plak kena. Padahal makan makanan yang sama je....T___T


Pensil/Surat: EEeee...Bila la nak balik rumah ni. Tiket tak beli2 lagi.huhu





11 comments:

Aujinz said...

hoh..yang lain semua kebal kot..
sebab tue wanie sang jer yang kene
ceriberi...


erkk..larikksss..

erine roslan said...

mak aku cakap kalau orang sakit memang elok minum nestum tawar. haha saje2 je aku wat kan yang tawar..

tu yang terus sembuh tu kan? kan? kan?

ucena said...

oit2..
jgn nk mintak org len kne skali erk..

ak ni dh terlebih kena dah..
klu ade anugerah 'raja cirit-birit'; kemungkinan aku untuk menang, 'SANGAT' tinggi (^_^)

fndrocka said...

Menurunlah berat badan kau yer..jadi ramping

Lelaki Ini said...

akit kowt!

Fitrihadi.com said...

dah ok ke ni??nak saya tolong?? hehe

Arief Arf said...

get well soon.
X)

Un Phat Lee said...

makan je ubat citketeon tu.amat mujarab.ehe XD

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

alalalal..cian dier kena cir bir yer...

kalau kak yanie jaga kamo0 time tu..kak yanie mesti belikan kamo0 KFC...MC D...PIZZA...KENY ROGERS...BEGER KING....

hahhahahha

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

wewit..

aku leh tesesat ke sini lak dr blog si ojin

kdg2 bgus gak cirit birit tu
ko xrasa ke nikmat bile cirit tu keluar

feel kan!

hahaha

~ceRRy beRRy~ said...

x suka cirit-birit tau..
nnti letih, xde selera makan..pastu mengantuk tp xleh tido T_T

harap kamo sihat2 dah skg yek ;)