Friday, October 8, 2010

::Saya Suka!::



Assalamualaikum...
Semua orang suka bila ada orang sayang dia, cinta dia, rindu dia... Saya pun suka. Hihikhik [gedikla kau wanie!] Tapi saya lagi2 suka kalau saya dapat ceriakan hati orang. Hati saya tak apa. Saya tak kisah. Kalau saya sedih, tak sampai sehari saya dah boleh bangkit. Saya kan kuat.. \^__^/

Tapi saya sebenarnya suka sangat bila :
1) Lecturer cakap ada presentation, tapi bila tiba waktunya, lecturer cakap tak payah present just hantar slide.. Wa!!sukanya~~~mcm tahu2 sahaja saya ni gagap!kah kah kah
2) Bila lecturer cakap ada test, aleh2 bila test tiba, lecturer cakap jawab 1 soalan sahaja. Yang lain tak payah jawab. Eh!Suka lagi!
3) Kalau test untuk subject bisness mestila kena tulis panjang2 macam esei. Tapi bila lecturer bagi kesenangan plak kat kitorang. Dia cakap,"Test sejam. saya tak ada. Awak jawab la macam mana pun test tu. pastu nanti hantar. Jawab dalam point." Oh!Sayang sangat kat Puan!Suka tau~
4) Bila balik atau pergi kelas tak payah berhenti dekat traffic light sebab lampu hijau. Suka la sebab boleh pecut!Vrooommm!!!

So, saya sangat suka hari ini!!Sebab semuanya berlaku hari ini~~

Pensil/Surat:Saya dah tak kisah apa2. Saya bersyukur  sebab saya punyai kekuatan yang selama ini saya tak tahu pun....


11 comments:

ber_u_wang said...

uncle suka kalu wanie dapat belanja uncle mekdi...

fndrocka said...

Kau punya blog..kau punya suka lah wnie

iQa~ said...

hahaha...kite suka gak~

~ceRRy beRRy~ said...

wanie sekuat tigerrrrrr!
ggrrrr! ;))

~AmyLiana8886~ said...

wah..best tu wanie..hehe

iera said...

Sy ske tdo... Opsss...hehe
Sy ske klu kwn sy gmbri. Sy pon tmpg gmbira

Rara Nasiha said...

awek,kalau nak rempit pun,slow skit tau. bahaye. :)

Amal said...

hepi for u jugak. :)

hamzah ian said...

aku sedih

Husna Hadzarami said...

what doesn't kill you would only makes you stronger. proud of you. take care sayang :)

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

kalau kak gebuss nak belanje kehepsiiii...agak2 ko suker tak dek??? hehehhe