Monday, October 18, 2010

::Kadang Ada Penting jugak::



Assalamualaikum.....
Pagi tadi celik mata tetiba rasa macam ada di tempat asing. Pejam celik pejam celikbanyak kali tetiba tersenyum... ^___^ Owh..saya kan sudah tiba di Johor di rumah kazen ku. hihi Nanti akan pulang ke rumah plak. Semua ni gara-gara cirit birit la. 

Abang aku ada kursus di Subang so dia nak datang ke Shah Alam sebab nak ambil camera. Aku cakap nak balik sekali sebab sakit. Abang aku cakap tak kisah jom. Wa.....Ingat dia tak kasi ikut. Tapi dengan syarat la. Dia hantar rumah kazen aku je la sebab dia tak larat nak drive balik rumah parents aku. Hari ni dia kena mengajar. Malam tadi pun sampai dah lewat, pukul 2pagi. So aku selaku budak yang paham bahasa cakap, OK!TAK KISAH!hehe

Nasib semalam walaupun still sakit perut aku pakai pakaian tak adala nampak gaya orang sakit.huhu [Rumate aku dah sound cakap duduk dalam kereta je kot] Abang aku berhenti dekat R&R Seremban. Kawan2 dia ramai plak. Perghhh malu gila aku. Kena la cover malu2 tahi kambing. Siap tanya2 aku ni siapa...=___=" 

Ada abang ni untung juga sebenarnya. Tapi kalau jarang2 jumpala. Kalau selalu jumpa boleh jadi musuh ketat sepanjang hidup la.Eh? Yela..Lebih2 lagi kalau abang dah kerja...^v^<---Senyum keji... Boleh paw duit. Boleh pura2 nak pinjam duit tapi janji nak bayar selepas dapat kerja. Pandaikan?Padahal nak kerja lagi setahun dua. [Adik aku punya taktik la tu.] Pastu kalau nak balik kampus boleh buat pujuk rayu suruh hantarkan.Wink2..Suke lagi. Kalau nampak benda2 mahal tapi tak mampu nak beli, buat2 cerita best kat abang. Nanti dia pun beli la. Macam DSLR,PSP. Best kan? Abang tak guna tu semua. Adik2 dia yang guna.. Heaven gilos~ Kalau abang tak nak topupkan kredit boleh buat ayat "Dengan adik beradik mengira" Mak pun pasti sokong kami. Abang kan abang..Hahaha Abang bagus. Dah la tak pernah curang dengan GF. Eh? Ada kaitan?????Hehehe

Aku ada abang.Korang ade ke????<---Nada berlagak~

Pensil/Surat:Tak pasal2 kena buli dengan ayah malam ni..huhu



10 comments:

Aujinz said...

Malangnye...saya takde abang...kakak pun takde..

tak leh nak pau..

erine roslan said...

abang angkat di kire sbg abang x? ngeh3....

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

ala...kenaper yu lambat kenalkan abang yu kat ai...?? kalau tak..skang ai dah jadi akak ipor yu yg paling gojes merangkap baek hati....kkekekkekek

asna cute said...

hahaha baikkkkk punye amik kesempatan ek. Dahsyat betul! ;D

NURUL said...

akak ni anak sulung so tak ada abg

~ceRRy beRRy~ said...

ifa ada 3 org abg..
mmg heaven!! klu nk angkut barang, xyah guna tenaga sendiri.. kekekeke..

terbaik ah kita!! ;p

Wanie-san said...

Aujinz:
siannye en.aujinz...
saya jugak yang best~~
hahaha

erine roslan:
abg la jugak.tapi abg terangkat la.abg angkat = bf.betul?haha

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿:
hahahaha nnt akak buli saya..xmau2..hehe
kak yanie dah tunang ye..dun noty2~~

asna cute:
adik2 mesti lebih bijak daripada abg..haha

NURUL:
ala...xbestnye...mesti akak ni garang kan??hehe

~ceRRy beRRy~ :
wa!lagi best tu!!hehehe
ehem2..abg ifa dah kawen ke semuanya???hahahaha

Kuwe said...

pakai pakaian yang nampak gaya sakit macam mana pula?


bagus betul abang dia. sedekah la dslr sini seketul dua. heh.

cikmemy said...

alarhhhh!apesal abang ko ade awek da ni.baru nak masuk line...kehkehkeh..

oit..apesal taktik ko same ngan aku ni.aku pon selalu wat gitu kat abang aku weyh,..huhuhu

Wanie-san said...

Kuwe:
kalau pakai pakaian gaya sakit mcm ko pakai tudung gaya opah, baju besar size xxl pakai kain batik. Tu menunjukkan ko sakit.eh?
aku pun kongsi guna slr dgn adik2 nak suh kasi ko plak!dish2!!

cikmemy:
hahahaha dah ada awek tapi belom ada isteri.nak masuk line x??offer ni!offer ni!hehehe
haha kalau taktik keji mmg la sama je..hehe