Saturday, October 16, 2010

::Kejap Je Dah Habis::


Assalamualaikum......
Kagum plak hari ni bangun pagi solat subuh pastu mengadap laptop. Kalau tak, bangun pagi solat subuh sambung tidur. Biarla kelas pukul 8.30am pun. Bantai tidur jugak! Bukan paham bahasa pun aku ni. Assignment tak siap pun tidur juga. Konon nak bangun awal la pastu buat sambung buat assignment. Tapi HAMPEH!=__="

Tapi tu dulu la. Insyaallah sem depan praktikal. Pastu habis. Grad. Member2 yang tak ada praktikal semua sem ni last. Tinggal la aku dengan member2 yang ada praktikal je. Sedih plak. Dari diploma sama-sama. Pastu sambung degree sama-sama cuma lain-lain kos saja. Aku je la yang lari ke fakulti lain. Diorang masih setia dengan Fakulti Sains Gunaan (FSG). Duduk rumah sewa sama-sama. Cerewet cari rumah sewa, round2 pusing2 Seksyen 2 dan Seksyen 7 Shah Alam semata2 tak nak menyewa kat Flat dan Pusat Komersial. Nasib selalu menyebelahi kitorang. 2kali dapat duduk rumah sewa 3tingkat. Semua kawan2 lain kagum macam mana kitorg boleh dapat rumah ni. Hehe 

Pejam celik pejam celik tinggal sebulan lebih je lagi. Selepas tu masing2 bawa diri. Aku memang confirm2 balik Johor, praktikal kat sana. Bila lagi dapat jumpe.. T___T  Dah plan macam2 nak buat selepas final nanti. Apa2 pun rumate tak nak sedih2 lagi sekarang. Malas nak memikirkan apa yang akan berlaku sebulan akan datang. Btw, Gud Luck to Students Uitm. Study week dah start. U lain tak start lagi. Awal la plak uitm study week. First paper aku lambat 2hb Nov. Member2 lain semua 25hb Oct. Memang nak struggle betul2 sem ni. Nak lupakan apa yang berlaku beberapa bulan sebelum ni. Semua tu bukan penghalang buat aku. Aku bukan jenis bila ada problem pastu effect aku punya study.  So, Gambatte Kudasai mina-san~~~

\^_______________________^/



Pensil/Surat: Hari ini ada finishing school malas nak pergi  tapi kena pergi. Jangan malas2.Huhu

8 comments:

Aujinz said...

dah dah ..jangan malas malas...
sila syudy sekarang...

Umie Nadhirah said...

ambik course ape?

btw,polo sini.

She is f.A.z.A said...

hye wanie..
Gud Luck then :)

Husna Hadzarami said...

Good luck Wanie, all the best! :)

Wanie-san said...

Aujinz :
masih malas lagi la en aujinz..camne ye..hehehe

Umie Nadhirah:
ambik kos management mathematic. thanx coz sudi follow.:))

She is f.A.z.A & Husna Hadzarami :
thanx uolsss *gaya kucing the cat*~~hehehe

fndrocka said...

Gambar mesti kluar yg stok-stok model

iQa~ said...

i will miss u tatak...~

Fitrihadi.com said...

wah dah nak abis ke?? congrats.. good luck untuk exam!