Friday, October 29, 2010

::Pelajar Cemerlang!::


Assalamualaikum....
Entry semalam terpaksa didrafkan kerana untuk mengelakkan perkara tidak di ingini. Walaupun entry tersebut benar2 belaka dan di akui oleh empunya diri tetapi kerana seseorang yang entah mana datangnya  menyusahkan aku! Jangan sibuk hal orang boleh?=__=" Malas nak pikir pasal tu. Study mesti di teruskan kerana saya bahagia bersama yang lain. Eh?Macam ramai plak yang membahagiakan saya..Hikhikhik <----Gelak gedik walaupun aku tak gedik

1) Perkara yang first akan dilakukan kalau masuk library ialah mengusha mamat hensem.hehehe

Photobucket
Nampak mamat sebelah tu? Ha, mula2 letak buku, buka nota, posing dan suruh orang depan ambilkan gambar. Biarla dari belakang pun. Asalkan nampak rambut dia yang hensem tu. ^_^

2) Setelah bersenam mata di pagi hari, kita mulakan sesi pembelajaran. Jangan lupa letakkan nota2 amaran di depan supaya sesiapa yang membaca akan memahami situasi kita.

Photobucket
Nampak ni! Dah terang lagi bersuluh! So, pandai2 la korang jauhikan diri dari aku.


3) Apabila mata agak2 kuyu dah tak larat untuk meneruskan aktiviti pembelajaran, sila la buat gaya stress macam sakit jiwa.

Photobucket
Tak nampak stress ni?? Rasa nak menangis je tau!

4) Jika pelajar di depan tidak mahu meneruskan sesi pembelajaran ini. Pakat2 la ugut dia sampai dia cuak dan menangis teresak2.

Photobucket
Bagi penumbuk sikit biar dia tahu betapa pentingnya ilmu ini.

5) Perkara terakhir dan layak di lakukan jika pelajar2 suka tidur ketika study ialah menulis note2 cinta yang buat dia suka dan terharu setelah bangun dari tiduran.

Photobucket
Contoh nota2 cinta yang boleh di tulis.

Photobucket
Letak di depan beliau. Ini juga bertindak sebagai warning kepada sesiapa yang membuat bising dan suka bertanya kenapa beliau suka tidur.

Photobucket
Tetapi jika beliau masih tidur dan terus tidur, buat la apa nak buat pun. Tukang tidur merelakan kesemuanya....


Pensil/Surat: Hepi gila hari ini!!! Thanx uolssss ^__^

19 comments:

erine roslan said...

i tak rela jadi bahan bulian u olssss~

Faizal@PeJAY said...

nakal le nak tengok yg ensem jer

YobSumo said...

hahahahaa. mcm ni kau kat library. TAK SENONOH, fuhstop. aku tak suka belajar dalam library sebab mata ku akan pandang benda2 cantik, bukan buku ;P

Un Phat Lee said...

last skali gua tau ape.
lu tengok balik mamat ensem tadi.haha. XD

@juera said...

bak yg hensem tu kat ku..haha!

shamsiah shamsuddin said...

sempat ag posing dalam libry...stdy la wanie....byk main ni..huhu..

ber_u_wang said...

erine.. nanti uncle cubit budak wanie ni.. nakal ye

faradeeba said...

step 1st tuh aku suke.
muahahaha


hari ni nk pg lbrary lah! xD

Wanie-san said...

Ged:hahahahaha tido la lagi arini!!aiikk!haha

pejal:haha xdela mengusha mana..nnt perasan je jantan tu..hahaha

yob:baru 1st time g lib tau!dah last sem ni baru terhegeh2 nak g lib...hahaha

un phat lee:hahaha last skali dah xtgk mamat hensem..tgk makanan jew...^^

ajuera:hahaha gatai no!

shamsiah:hahaha study gak..ni cara2 m'ilangkan stress^^

uncle:hahaha uncle sokong saya la!jgn sokong si ged tu!!

faradeeba:
1st step mmg ramai ppuan2 suka!keh keh keh jom2 g lib!

iQa~ said...

ala,npe ade pic kite tatak???malunya...hahaha~

h a n i e said...

wanie tak gedik?????????
bluerghhhhh~

She is f.A.z.A said...

wah pic background pakwe ensem..

mase i study ..pernah wat cmtu u..
give me 5!! ahhaha

p/s: gud luck exam cik wanie :)

FzaIbrahim said...

eyp eyp!
ini org banyak noti.
pstt, suka usha jugak. kita sama! aha.

oh ya! pic comels!! :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

ngade la ko nih. Eeeee

Wanie-san said...

tataq iqa:
xpala..letak pic kamu...hehe

kak hanie:hahaha betul la!wanie xgedik tau~

faza:
hahaha niat nak study..tgk mamat hensem terus cair..
give me 5!!hehe

fza:
aip??kita bukan sama ka suka usha mamat hnsem??haha

miss lolly:
mmg mgada pun ai ni lolly..hehehe

~ceRRy beRRy~ said...

hahaha...
adeyhh.. muka awal2 lg dh tahu mengantuk! camno tuh? =P

Fitrihadi said...

oit study lah..dok buat sesi photograhy lak hahaha

MSOM said...

Apa isi entry yang didraf tu? Kata AKU PUNYA BLOG aku punya suKA....tAK TAKUT orang kutuk.
Menyesal Pokcik tak baca entri tu

Aujinz said...

cis terlepas entri hangat tue..

tapi..ok gak entri yang nie..
koh koh koh